• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerimden tır mı geçtı aşı mı oldum anlamadım

Ben 1. dozda bayıldım aşıdan 5 dk sonra. Tansiyonum düştü 3-4 gün kol ağrısı yaptı. Geçen gün 2.doz oldum onda da 2 gün kolum ağrıdı, mide bulantısı hissi ve halsizlik yaptı. Şu an gayet iyiyim. Bünyeden bünyeye değişiyor

Bizim işyerinden bir abimiz zatürre aşısından sonra bayılmış kendi anlattı :KK51:İri yarı, sporla uğraşan bayağı atletik bir adamdır ama yayılıp kalmış hemşireler sedyeye uzatmışlar:bicak: Kendine gelince de kalk git demişler

Benim normalde aşırı hassas bünyem var
Ağrı esigim düşüktür.
Ama nedense iki doz biontech oldum
İkisinde de hiç ağrım olmadi.
Kardeşim esim hepsi ağrıdan duramadi.
Bunyeden bünyeye değişiyor demekki.

Asi olup çok yan etki yaşayanlar hafif geçirir diyorlar ama arkadaşım asi oldu işe geldi hicbir yan etki yaşamadı. Ayni arkadaşım yeni corona oldu hastalıktan yürüyemiyor bile su an.

Aşıdan olduğuna emin misiniz?
İshal kusma bu yaz salgın gibi, fazla görülüyor, bir yerden hastalık kaptınız belki de.
Ben de aşı sonrası çok hasta oldum sizin gibi, ama eşimden bulaştı, aşının yan etkisini anlayamadım bile hastalıktan.

Ee bence bu kisinin bunyesiyle alakali. Asi olup korona olup olende var dirilende.. felc kalanda.. ve bu is yasa bakmiyor..bende hic bisey olmadi diyende var.. herkes her hastaligi ayni gecirmiyor.. asi olsanda olmasanda korona olup yataklara dusme ihtimalin var gerek asiyla gerek koronayla… hepsi Korkunc

Ben ilk dozu olduğumda ses kısıklığı halsizlik olmuştu ikinci dozda sadece ikinci gün kol ağrısı yaptı bitti ama erkek kardeşim polis o ilk dozu olduğumda bişey olmadı ama ikinci dozdan sonra sürekli hastenelik oldu ve ne tür bı hastalik olduğumda bilinmedi tam iki ay boyunca yüksek ateş kusma sikayeti ile hastanede üç günde kendine gelip eve cikariliyo iki gün sonra tekrar hastalanıp acilde yatış yapiliyodu en son Ankara'ya geldi bı doktora oda bişey bulamadi ama ondan sonra hastalanması Allah'a sukur

Ayın 10 unda 2.dozu oldum biontech ilk dozda bas agrisi halsizlik olmustu.Bunda ise ishal mide bulantisi kusma bas agrisi ateş oldu acile gittim defalarca serum yedim aşıdan diyip durdular.Kusmaktan içim dışıma çıkti sadece 3 4 saat kusmadan durabiliyorum serumun etkisi gecince yine ayniyim benim gibi olan var mi nasil gecti ne kadar suruyor yan etki bebegimle bile ilgilenemiyorum şimdi eşim işe gitti tekrar bulanti başlarsa bebeğimle nasil ilgilenecegimi bilmiyorum ben mi fazla hassasim yoksa normal mi bu yasadiklarim ? Aşı karşıtı bir insan asla olmadım olmayanlara da çok kiziyorum ama kusmaktan bitap dusunce kendimi sorgulamaya basladim
Geçmiş olsun. Bende 2. doz biontech aşısında çok kötü oldum. Üstelik aşı vurulduğumun 2. günü belirtilerim başladı. İşe bile gidemedim. Her 4 saatte bir parol içtim. Ateş, eklem ağrısı, baş ağrısı, üşüme titreme gibi belirtilerim vardı. 2 gün de geçti. Ama halsizliğim 10 gün geçmedi.

Bünyede bünyeye göre değişiyor. Şifa olur inşallah asınız. Gebelik sürecinde covid aşısı oldum herhangi bir yan etki yaşamadım. Ancak tetanoz olduğumda 5 gün yüksek ateşli yattım. Bu demek oluyor ki her birimizde aynı şeye sebep olmuyor.

Ben 1. dozda pert oldum. Sabah 10da yaptırdım, akşam 4 gibi yatağa düştüm kaldım. Ertesi gün dirilir gibi oldum, sonraki gün geçti.

Doktor dedi ki bu fragman, aşısız bunun 10 katını yaşıyorsun :KK57: Avradını seveyim fragmanı buysa bu korona nasıl bir hastalıktır... O yarasayı yiyen Çinlinin de Çinin de :bicak:
Yarasa ah yarasa ters duramayasica

Bünyede bünyeye göre değişiyor. Şifa olur inşallah asınız. Gebelik sürecinde covid aşısı oldum herhangi bir yan etki yaşamadım. Ancak tetanoz olduğumda 5 gün yüksek ateşli yattım. Bu demek oluyor ki her birimizde aynı şeye sebep olmuyor.
Aynen oyle demek ki pozitif olsam agir gecirecekmisim diyorum

Back