- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
VallaDogru bir yakinim2 doz asili mesela agir geciriyordu ne oldu bilmiyorum sonra atlatti galiba
Hasta iken vuruyorlar mi asi
Ben 2 den sonrasini dusunmuyorum artik ne derlerse desinlerValla
Kac kisiyi okudum beyin kanamasi geciren asidan sonra.. ayrica zaten 3. Doz olunacak deniyor.. sonrasida gelicek diyolar4-5 vs. Herhlade bizi öldürene kadar devam edecekler
Bu isin sonu nereye gidecek zaten muamma..butun ulkeler kapilari acti herkes fellik fellik suan..ama kisin gene baslayacaklar vaka cogaldi zart zurt demeye..zaten 4. Asida cikti diye duydumBen 2 den sonrasini dusunmuyorum artik ne derlerse desinler
3 u duydum da 4 u duymamistimBu isin sonu nereye gidecek zaten muamma..butun ulkeler kapilari acti herkes fellik fellik suan..ama kisin gene baslayacaklar vaka cogaldi zart zurt demeye..zaten 4. Asida cikti diye duydum
Ben deBen 2 den sonrasini dusunmuyorum artik ne derlerse desinler
Dogru muhakkak corona daha zordur2 doz biontech oldum birşey olmadı bana eşim ikisindede 2 gün kadar halsizleşti ateşi çıktı ama corona gecirmiş biri olarak ki hafif geçirdim bunlar devede kulak
Kesinlikle ben yaşadım 3 gün o koltuktan o koltuğa süründüm nasıl vucudun ağırıyor tahmin edemezsin acı eşiğimde efsane yüksektirBen 1. dozda pert oldum. Sabah 10da yaptırdım, akşam 4 gibi yatağa düştüm kaldım. Ertesi gün dirilir gibi oldum, sonraki gün geçti.
Doktor dedi ki bu fragman, aşısız bunun 10 katını yaşıyorsunAvradını seveyim fragmanı buysa bu korona nasıl bir hastalıktır... O yarasayı yiyen Çinlinin de Çinin de
Gerci insanin suratina bakmiyorlar bari alerjin var mi diye sor form imzalatirken bile sormadilarRandevuyu aldigimda bogazimda bi sizi vardi asiyi vurundugum gun bademcikleeim erik gibi sismisti ama ben genelde ayakta gecirdigim icin hastaligimi pek onemsemedim hoş su an da da yine ayaktayim hasta misin sag misin kimse sormadi bilemiyorum
Ben ki sezaryen dikisiyle kalkip yurumus zerre agri cekmemis insanim yok anam yok evin merdivenleri olum yolu gibi geldi banaKesinlikle ben yaşadım 3 gün o koltuktan o koltuğa süründüm nasıl vucudun ağırıyor tahmin edemezsin acı eşiğimde efsane yüksektir
Beyin kanamasi mi ay Allah korusun yaValla
Kac kisiyi okudum beyin kanamasi geciren asidan sonra.. ayrica zaten 3. Doz olunacak deniyor.. sonrasida gelicek diyolar4-5 vs. Herhlade bizi öldürene kadar devam edecekler
Yani corona olunca nasil olacaksak asi sonrasi da oyle mi oluyoruz dersinizEsim ile ben covid gecirdik bi kac once ben ayakta nezle gibi atlattim ,esim ölumden döndu.Asimizi olduk biontech,ben yan etki yasamadim.Esim iki seksen yatti kusma isal ,vucutta agri yanma,bir nevi agir gecti.Evet asi sonrasi fragman !
Bazilarinda kan pihtilasmasi yapiyor dendi..ozellikle kalp sorunu olanlara tavsiye etmiyolar..bugun okudumBeyin kanamasi mi ay Allah korusun ya
Hem de ne fenaBir yakininda acillik oldu ...ikinci doz fena etkiliyor
Kan pihtilasmasi var bende gebelikte igne kullandim hattaBazilarinda kan pihtilasmasi yapiyor dendi..ozellikle kalp sorunu olanlara tavsiye etmiyolar..bugun okudum
Kusma yapmis bazilarinda bulanti vs. ama siz bana bakmayin.. kimiside hic sikayet etmiyor hemen atlatiyor
Serumlar olmasa ayakta durulmazdi zatenkızkardeşim oldu ama birkaç gün serum yedi
Hayır yaptırmadım çünkü yerimden ancak kalkabiliyorum gözümü falan anca açabiliyorumCok gecmis olsun test yaptirdiniz mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?