- 23 Ağustos 2012
- 50.071
- 1
- 232.559
- 898
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ben 1. dozda bayıldım aşıdan 5 dk sonra. Tansiyonum düştü 3-4 gün kol ağrısı yaptı. Geçen gün 2.doz oldum onda da 2 gün kolum ağrıdı, mide bulantısı hissi ve halsizlik yaptı. Şu an gayet iyiyim. Bünyeden bünyeye değişiyor
Simdi ben düşünmeye başladım benim gibi geciren oldu mu diye?
Geçmiş olsun. Bende 2. doz biontech aşısında çok kötü oldum. Üstelik aşı vurulduğumun 2. günü belirtilerim başladı. İşe bile gidemedim. Her 4 saatte bir parol içtim. Ateş, eklem ağrısı, baş ağrısı, üşüme titreme gibi belirtilerim vardı. 2 gün de geçti. Ama halsizliğim 10 gün geçmedi.Ayın 10 unda 2.dozu oldum biontech ilk dozda bas agrisi halsizlik olmustu.Bunda ise ishal mide bulantisi kusma bas agrisi ateş oldu acile gittim defalarca serum yedim aşıdan diyip durdular.Kusmaktan içim dışıma çıkti sadece 3 4 saat kusmadan durabiliyorum serumun etkisi gecince yine ayniyim benim gibi olan var mi nasil gecti ne kadar suruyor yan etki bebegimle bile ilgilenemiyorum şimdi eşim işe gitti tekrar bulanti başlarsa bebeğimle nasil ilgilenecegimi bilmiyorum ben mi fazla hassasim yoksa normal mi bu yasadiklarim ? Aşı karşıtı bir insan asla olmadım olmayanlara da çok kiziyorum ama kusmaktan bitap dusunce kendimi sorgulamaya basladim
ben de hiç bir şey hissetmedim, hiç bir yan etki görmedimSimdi ben düşünmeye başladım benim gibi geciren oldu mu diye?
Simdi ben düşünmeye başladım benim gibi geciren oldu mu diye?
O da risk degil mi ya sizin karariniz tabii deYaptırmadım bilmiyorum
Gecmis olsun size deIlk dozda sadece kolum agridi. Ikinci dozda kolumun agrisi gectikten sonra bacaklarimdaki arka kaslarim agridi, sanki agır spor yapmisim gibi. Iki gun yuruyemedim, merdiven cikip inemedim. Sonra gecti.
Yarasa ah yarasa ters duramayasicaBen 1. dozda pert oldum. Sabah 10da yaptırdım, akşam 4 gibi yatağa düştüm kaldım. Ertesi gün dirilir gibi oldum, sonraki gün geçti.
Doktor dedi ki bu fragman, aşısız bunun 10 katını yaşıyorsunAvradını seveyim fragmanı buysa bu korona nasıl bir hastalıktır... O yarasayı yiyen Çinlinin de Çinin de
Umarin sagolunIki doz aşı oldum.iki doz arasi 3 haftaydi sanirim hiçbir sey olmadi. Asi yerinde hafif ağrı oldu. Kimi insanları cok etkiliyor. Insallah biran önce geçer.
Mide bulantisi cok fena yaİki doz biontech aşısı yaptırdım. İkisinde de kötü oldum. 2. Dozda halsizlik, başağrısı had safhada idi. Ama mide bulantısı ve kusma yaşamadım.
Aynen oyle demek ki pozitif olsam agir gecirecekmisim diyorumBünyede bünyeye göre değişiyor. Şifa olur inşallah asınız. Gebelik sürecinde covid aşısı oldum herhangi bir yan etki yaşamadım. Ancak tetanoz olduğumda 5 gün yüksek ateşli yattım. Bu demek oluyor ki her birimizde aynı şeye sebep olmuyor.
Kol agrisinin gozunu seveyim mide bulanmasinbenim sadece kolum ağrıdı. ilkinde çok hafif ateş olmuştu ama ateş dediğim 37.2 falan :)
genelde vücut isim hep 36.5 olduğundan bana biraz fazla gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?