- 24 Aralık 2014
- 5.044
- 6.774
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ay ne guzel yaIki doz Biontech aşısı oldum. Hiç bir yan etkisini görmedim.
Cok gecmis olsun benim de 6 gune toplamam lazimdi ama maalesef ayakta durmaya dermanım yok hala demek ki yakalansam agir atlatacakmisimBenim de ilk dozda bir seyim olmasa da ikincisinde lenf bezlerim sisti ve koltuk altimda baya ağrı yaşadım. Herkesi farkli sekillerde etkileyebiliyor. Ancak soyle dusunmek lazim, corona olsaydiniz belki de bundan cok daha agir gecirecektiniz. Benim tam toparlamam 1 hafta sürmüştü. Birkac gune iyilesirsiniz
Inanin hamileyken vurulduğum tetanoz aşıları kolumu daha fazla ağrıtmıştı. Onu bile yaşamadım şükür.Ay ne guzel ya
Cok sagolun demek ki bunye meselesi2.dozdan sonra ben de çok kötü oldum. Koltuk altım fena şişti ve çok ağrıdı. Yatarken kolumun altına da yastık koyuyordu.kemiklerim, etlerim ağrıyodu 1 hafta hastada düzeldim. Herkes de etkileri farklı oluyor. Çok geçmiş olsun
Ben 1. Dozu olduğum halde bildiğiniz covidim şu an bu gün 3. Günüm anca elim kolum kalkıyor inanın ilk gün kışlık pijamalarla uyudum üşümekten titremekten kendime gelemedim öksürük halsizlik ayağa kalkamıyordumAyın 10 unda 2.dozu oldum biontech ilk dozda bas agrisi halsizlik olmustu.Bunda ise ishal mide bulantisi kusma bas agrisi ateş oldu acile gittim defalarca serum yedim aşıdan diyip durdular.Kusmaktan içim dışıma çıkti sadece 3 4 saat kusmadan durabiliyorum serumun etkisi gecince yine ayniyim benim gibi olan var mi nasil gecti ne kadar suruyor yan etki bebegimle bile ilgilenemiyorum şimdi eşim işe gitti tekrar bulanti başlarsa bebeğimle nasil ilgilenecegimi bilmiyorum ben mi fazla hassasim yoksa normal mi bu yasadiklarim ? Aşı karşıtı bir insan asla olmadım olmayanlara da çok kiziyorum ama kusmaktan bitap dusunce kendimi sorgulamaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?