• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzağa gelin gidecekler, gidenler, destek için burada toplanalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi poldi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki öyleee ne kadar sorunda olsa şimdiden içimm burukk özeelliklee canım annemi çok amaa çok özliceemm:26:

merhaba kızlar bende uzaga gelin gidceğim çok üzülüyorum ama ne babam nede akrabalarımdan ayrılıyorum diye annemden ayrıcalğım için üzülüyorum annemin bazı rahatsızlıkları var o beni endişendiriyor 10 saatlik bir ilçeye gelin gidiyorum sizler en azından şehirden şehire gidiyorsunuz bir süre sonra sözlümün işi dolayısı ile köye taşınma durumumuz olacak çok zor olacak ama sözlümü çok seviyorum o yüzden şuan pek gözüme gelmiyor beni düşünüren tek şey annem :( çoğu gece yatakta sessizce ağlıyorum bensiz ne yapcak diye babamda yok benim yani varda ayrıldılar :( sizler çok sanşlısınız babanızda var annem bana çok kötü davranıyor abimi daha çok seviyor ama ben yinede ondan hiç vazgeçemiyorum allah hepmizin sonunu hayır eylesin kızlar

arkadaşlar merhaba,ben de 18 saatlik bi mesafe kadar uzağa gelin gidicem...Ama tam olarak anlayamadım içimdeki duyguyu üzülüyormuyum aslında hayır....Ama gidince nasıl olur bilmiyorum.Biribirimizi çok seviyoruz e destek olacağımızı düşünüyorum.Belki zor olabilir ama alışamayacak kadar da zor olmasa gerek.

Merhaba arkadaslar ben sehir disina gelin gittim. Hayatimin en buyuk zorlugunu yasiyorum 2 sene oldu alisamadim. Ailemi ozluyorum hemde dayanilmaz sekilde. Yazarken bile agliyorum. Hasta olyorsun bakan olmuyor yalnizsin. Suan hamileyim yatmam gerekiyor ama gelip bakanim yok. Mecburum kalkmaya. En cokta hastayken icim yaniyor. Annem olsa gece gunduz yanimda olurdu. El evi annen gibi dusunmez adami . Benim tavsiyem uzaga gitmeyin. Gidene kdar normal hersey ama gidince kafana oyle bir dank ediyorki donemiyorsunda. Esim iyi ama ailenin olmasi cok onemli. Daha fazla yaziycam :(((

merhaba gelinnlerrrrr bnde uzağa gidiyorum şimdilik bi skntım yok gnler yaklaşınca belli olcak galiba :16:

konuyu görünce bile iç çektim ne yalan söyleyim ankaradan istanbula geldim...

eşime deliler gibi aşığım !evimi çok çok çok seviyorum ama...

AİLEMİ MEMLEKETİMİ ANKARAMI deliler gibi özlüyorum...

yaşadığım günleri evimizi akrabalarımı

zor oluyor hele benim gibi aileye bağlıysanız...ben cok bağlıydım ama nasip kısmet işte...

alışacagız inşallah ya da kim bilir belki bir gün ankaraya gideriz yerşeliriz bizde...

ya kızlar gerçekten çok zor ben de istanbuldan ankaraya geldim. 5 ay oldu ama alışamadım. aileme kardeşime çok bağlıydım çok özlüyorum onları. yanlızlık çok sıkıcı, eşim çok iyi biri ama insanın ailesi gibi olmuyo. ağlasanda hiç bişe değişmiyo. psikolojim bozuldu :(

ya kızlar gerçekten çok zor ben de istanbuldan ankaraya geldim. 5 ay oldu ama alışamadım. Aileme kardeşime çok bağlıydım çok özlüyorum onları. Yanlızlık çok sıkıcı, eşim çok iyi biri ama insanın ailesi gibi olmuyo. Ağlasanda hiç bişe değişmiyo. Psikolojim bozuldu :(

ağlama cnm ya en azından sevdiğin yanında kendi kendine moral ver bence düşündükçe kafayı yersin :14: Bende ankaradan denizliye gelin gitcem hiç korkum yok heycan yok bilmiyorum ama normal değilim galiba herkeste heycen var bende yok başkasının düğünü gibi geliyo :1:

ağlama cnm ya en azından sevdiğin yanında kendi kendine moral ver bence düşündükçe kafayı yersin :14: Bende ankaradan denizliye gelin gitcem hiç korkum yok heycan yok bilmiyorum ama normal değilim galiba herkeste heycen var bende yok başkasının düğünü gibi geliyo :1:

teşekkür ederim canım, sana da mutluluklar..

Mrb arkadaşlar bende İstanbuldan Sivasa gidicem. valla bende sözlümü çok sevdiğim için yaparım diyorum ama herkes çok üstüme geliyor. pişman olucaksın, alışamıcaksın diyip duruyorlar. destek olan bi kişi yok. bende tabiki ailemden ayrılmak istemem ama kısmet napalım. Sözlümün ailesi çok iyi benimle çok ilgileniyolar sonra ne olur bilmiyorum tabiki ama her zaman yanımda olucaklarına inanıyoru. inşallah pişman olmam. çünkü şuan aileme herkese karşı çıkıyorum ve ilerde haklı çıkmalarından korkuyorum inşallah ben haklı çıkarım :) Allah yardımcımız olsun..

Bende yurt disindan türkiyeye gelin gidicem. Bir yandan sevdigime kavusuyor olmanin bir yuva kuruyor olmanin ve memleketime dönüyor olmanin heyecani ve mutlulugu var. Ama diger yandan anami babami ailemi ve dogdugum büyüdügüm olgunlasitigim ülkeyi terk ediyor olmanin hüznü ve sIkintisi var.

Acaba türkiyede yapabilirmiyim? Acaba bu özlemle bas edebilirmiyim? Acaba ilk basta cok aglayip cok sizlayip esimi kendimden soguturmuyum? Hatta öyle ki acaba ailem beni unuturmu diye bile korkuyorum.

Bir kac arkadas tanidik türkiyeye gelin gitti kimi mutlu kimi mutsuz. Yani hem iyi hem kötü örneklerini gördüm. Ama bende nasil olur bilmiyorum.

Topic cok güzel ve yararli olmus insaAllah bizim durumumuzda olanlardan güzel seyler duyariz. Güzel olmasada kötü seylerede hazirlikli olmak gerekiyor dimi..

Bendede ayni durum, suan nasilsin mutlumusun? Alistin mi

Merhaba , burada bence esimize ya da es adayimiza olan guven cok onemli , bize gurbette ne kadar destek cikar ? zaten ailemizden uzaklarda bir de tek dayanagimizdan destek goremezsek ne olur bunu da dusunmek lazim , evlilik gercekelsmeden boyle bir potansiyel var ise ciddi ciddi dusunmeli insan ,son dakika dusunmemeli , en kotusu yanlis karar , bir de etraf ne der cevre baskisi ile bosanamamak hayatini cehenneme cevirmek var ? Deger mi diye dusunmeli bir yandan da tabiki herkes evlenip kendi yuvasini hayatini kurmali , ama asla evlenmek icin evlenilmemeli sonra sorunlar asilmaz hale gelir , esinizi 100% degil 1000 % seviyorsaniz evlenin mutlu olun yoksa iki tarafa da yazik degil mi :):)

merhaba kızlar bende uzaga gelin gidceğim çok üzülüyorum ama ne babam nede akrabalarımdan ayrılıyorum diye annemden ayrıcalğım için üzülüyorum annemin bazı rahatsızlıkları var o beni endişendiriyor 10 saatlik bir ilçeye gelin gidiyorum sizler en azından şehirden şehire gidiyorsunuz bir süre sonra sözlümün işi dolayısı ile köye taşınma durumumuz olacak çok zor olacak ama sözlümü çok seviyorum o yüzden şuan pek gözüme gelmiyor beni düşünüren tek şey annem :KK43: çoğu gece yatakta sessizce ağlıyorum bensiz ne yapcak diye babamda yok benim yani varda ayrıldılar :KK43: sizler çok sanşlısınız babanızda var annem bana çok kötü davranıyor abimi daha çok seviyor ama ben yinede ondan hiç vazgeçemiyorum allah hepmizin sonunu hayır eylesin kızlar
merhaba suan ne durumdasiniz nasilsiniz yazdiklariniz tam beni anlatiyor

Bende ayni sehirde olcam ama aramizda bi saatlik mesafe olacak neredeyse :KK43: iki otobus degistirmeleri lazim bana gelmeleri icin

Cok uzuluyorum geceleri agliyorum, gelin olmanin tadini bile cikaramiyorum.. Hayalim ve istegim anneme yakin oturmakti cunku Allah nasip edip bebegim olursa yanimda olurdu, onlar yaslandiginda yada hastalandiginda ben yanlarinda olurdum :KK43: Cok uzuluyorum sonra bi yandan da ayri uzak sehirlerde olanlar da var, Allaha sukur ne olursa olsun gorebilme imkanimiz var sukret diyorum bilmiyorum.. Allah onlari basimizdan eksik etmesin

Bu ayni kalabalik yalnizlik gibi bisey.. Ayni sehirdesin ama yine mesafe olarak uzaksin

Bende 2017 gelinlerinden olucam sevgilimle 5 yildir birlikteyiz gurbete gidecegimi en bastan biliyodum ama zaman yaklastikca cok kotu oluyorum nisanlimi cok seviyorum ondan baskasiyla olamam ama aileme de cok bagliyim hep hayalimdi anneme yakin oturmak istedgm zaman ailemi gormek evime gelip gitmeleri cok uzuluyorum nolur bi akil verin nasl alisabilirim bu duruma bi yanda sevdigim adam bi yanda ailem:(

Back