Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar gerçekten çok zor ben de istanbuldan ankaraya geldim. 5 ay oldu ama alışamadım. Aileme kardeşime çok bağlıydım çok özlüyorum onları. Yanlızlık çok sıkıcı, eşim çok iyi biri ama insanın ailesi gibi olmuyo. Ağlasanda hiç bişe değişmiyo. Psikolojim bozuldu
ağlama cnm ya en azından sevdiğin yanında kendi kendine moral ver bence düşündükçe kafayı yersin Bende ankaradan denizliye gelin gitcem hiç korkum yok heycan yok bilmiyorum ama normal değilim galiba herkeste heycen var bende yok başkasının düğünü gibi geliyo
Bende yurt disindan türkiyeye gelin gidicem. Bir yandan sevdigime kavusuyor olmanin bir yuva kuruyor olmanin ve memleketime dönüyor olmanin heyecani ve mutlulugu var. Ama diger yandan anami babami ailemi ve dogdugum büyüdügüm olgunlasitigim ülkeyi terk ediyor olmanin hüznü ve sIkintisi var.
Acaba türkiyede yapabilirmiyim? Acaba bu özlemle bas edebilirmiyim? Acaba ilk basta cok aglayip cok sizlayip esimi kendimden soguturmuyum? Hatta öyle ki acaba ailem beni unuturmu diye bile korkuyorum.
Bir kac arkadas tanidik türkiyeye gelin gitti kimi mutlu kimi mutsuz. Yani hem iyi hem kötü örneklerini gördüm. Ama bende nasil olur bilmiyorum.
Topic cok güzel ve yararli olmus insaAllah bizim durumumuzda olanlardan güzel seyler duyariz. Güzel olmasada kötü seylerede hazirlikli olmak gerekiyor dimi..
merhaba suan ne durumdasiniz nasilsiniz yazdiklariniz tam beni anlatiyormerhaba kızlar bende uzaga gelin gidceğim çok üzülüyorum ama ne babam nede akrabalarımdan ayrılıyorum diye annemden ayrıcalğım için üzülüyorum annemin bazı rahatsızlıkları var o beni endişendiriyor 10 saatlik bir ilçeye gelin gidiyorum sizler en azından şehirden şehire gidiyorsunuz bir süre sonra sözlümün işi dolayısı ile köye taşınma durumumuz olacak çok zor olacak ama sözlümü çok seviyorum o yüzden şuan pek gözüme gelmiyor beni düşünüren tek şey annem çoğu gece yatakta sessizce ağlıyorum bensiz ne yapcak diye babamda yok benim yani varda ayrıldılar sizler çok sanşlısınız babanızda var annem bana çok kötü davranıyor abimi daha çok seviyor ama ben yinede ondan hiç vazgeçemiyorum allah hepmizin sonunu hayır eylesin kızlar