• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzağa gelin gidecekler, gidenler, destek için burada toplanalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi poldi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen canım ya, düğün tarihim alındığından beri garip oldum. Gözümde büyütüyorum biraz galiba. İnşallah alışırız canım gittiğimiz yerlere. İlk günleri, ilk seneyi atlatırsak, alışırız inşallah:29:

aynen canım ya ben şimdiden sulugözlüyüm napcam bilmiyorum zaten düğünüde 2 ay daha erteledik

bende Allah nasip ederse 6 ay sonra ankaradan erzuruma gelin gideceğim :43:
nişanlımında benimde ailem ankarada fakat nişanlımın işi erzurumda olduğundan oraya gideceğiz,gurbette yapayalnız kalacağız :5:

Bende izmirden bursaya gidicem 4 ağustosta düğünümüz var..evet seviyorumm çok istiyorum ama yinede insanın içi bi garip oluyor böyle en mutlu olduğun yer sevdiğin insanın yanı da olsa alıştığın hayatı,evi bırakmak zor geliyor daha şimdiden insana..:43:

bende Allah nasip ederse 6 ay sonra ankaradan erzuruma gelin gideceğim :43:
nişanlımında benimde ailem ankarada fakat nişanlımın işi erzurumda olduğundan oraya gideceğiz,gurbette yapayalnız kalacağız :5:

hayırlısı neyse o olsun canım be o kadar da üzülme hem destek olursunuz birbirinize ikinizde yalnız kalınca daha çok bağlanırsınız:)

16 Temmuzda düğünüm var ve evimizi direk şarka kurucaz nişanlım polis, il belli değil henüz ama yanımda o olsunda bana her yer paris :D

KızlaR YA moral verin biraz daha kesin bişey yok ama Sakarya'ya gidicem bende:(
BGaşka şehre gidenler nasıl adapte oldunuz paylaşın nolur
:2:

hayırlısı neyse o olsun canım be o kadar da üzülme hem destek olursunuz birbirinize ikinizde yalnız kalınca daha çok bağlanırsınız:)

öyle canım: )
konuşurken hep diyoruz,herkesten uzak bi şehirde başbaşa olacağız,karışan olmayacak,birbirimize daha sıkı tutunacağız diye: )
ama genede insan bi garip oluyor...
ben bırak şehri,oturduğum semti bile daha hiç terketmedim,doğdum doğalı aynı yerimdeyim :50:
o yüzden düşününce bambaşka bi şehirde,farklı bi hayatı...içim burkuluyor :43:

öyle canım: )
konuşurken hep diyoruz,herkesten uzak bi şehirde başbaşa olacağız,karışan olmayacak,birbirimize daha sıkı tutunacağız diye: )
ama genede insan bi garip oluyor...
ben bırak şehri,oturduğum semti bile daha hiç terketmedim,doğdum doğalı aynı yerimdeyim :50:
o yüzden düşününce bambaşka bi şehirde,farklı bi hayatı...içim burkuluyor :43:

Oyy kötüymüş canım bee hep aynı yerde olupta bi anda farklı bi yere gitmek kimsesiz..:14: ama alışırsın bak ne karışan ne gelen ne giden ohh kocişinle takılırsınız başbaşa :46: :16:

Bende önümüzde ki yaz sonu nişanlımla evlenip ankaraya yerleşiyorum gerçi yabancısı olduğum bi yer değil nişanlım zaten orda yaşıyo benimde pek çok akrabam var ama ailem istanbulda olacak sonuçta ve eminim başlarda çok zor olacak :43:

kızlar çokmu zor ayrı bir şehirde yaşamak ben şimdiye kadar hiç ayrılmadım ailemden okurkende çalışırkende yanlarındaydım şimdi ayrılma fikri bana zor geliyor vazmıgeçsem diyorum nasıl alışıcam ben buna :((

kızlar çokmu zor ayrı bir şehirde yaşamak ben şimdiye kadar hiç ayrılmadım ailemden okurkende çalışırkende yanlarındaydım şimdi ayrılma fikri bana zor geliyor vazmıgeçsem diyorum nasıl alışıcam ben buna :((

bende ayni sekilde :( vazgmigecsem diyorum, cok korkuyorum cok üzülüyorum:(:(

mrblarr:31: bendee gidicem uzaklaraa neresi bilmiyorumm ama gideceğimm kesinn
üzülnlerr oluyo yaa bende üzülmek isterdimm ailmle sorunlu oldugum içimm iyi olcak diye düşünüyorumm
amaa tabiki herşeyii herkesi herşeyee rağmen çok özlicem sözlüyüm ve şimdidenn içimmm burukk:31::31:

napıyosun peki böyle şeyler hissedince ben annemi babamı görmeden dayanamamki onları bırakıp gitmek fikri öyle acıtıyorki yüreğimi

valla birsey yapamiyorum. elim kolum bagli..bende dayanamiyorum..kardeslerime bakip bakip aglayasim geliyor. birde Evin en büyük cocugu benim..Ablalariyim yani...Canlarim ya onlarda ayri oacagimi bilmek...coookk korkuyorum ve icimi acitiyor..ayrica evlenip pisman olmaktan korkuyorum. Yanimda ailem olmayacak. Bir derdim oldugunda gelemicekler ha deyince:(

arkadaşlar peki içinizde bu gelgitleri yaşayıp bu sıkıntı yüzünden vazgeçeniniz oldu mu ?

henüz olmadi...ama nisanlimin bunlarin hepsini göze almama degmedigini farkediyorum...ve soguyorum...Acaba gercekten dogru bir kararmi verdim diye düsünmeye basladim. Gerci 3 haftadir düsünüyorum bir sonuca varamadim:)

mrblarr:31: bendee gidicem uzaklaraa neresi bilmiyorumm ama gideceğimm kesinn
üzülnlerr oluyo yaa bende üzülmek isterdimm ailmle sorunlu oldugum içimm iyi olcak diye düşünüyorumm
amaa tabiki herşeyii herkesi herşeyee rağmen çok özlicem sözlüyüm ve şimdidenn içimmm burukk:31::31:

ya insan ne kadar sorunlu olursa olsun Ailesi sonucta..Yani bilmiyorum...ah ah

Back