canım benim, zor oluyor tabiki, ne olursa olsun aileden uzak kalınıyor ama istedigin zaman özlediğinde çıkıp gidersin özlem giderirsin,
bende ankarada oturuyordum, istanbula taşınıyorum bu pazar düğünüm var kısmetse:) istanbulda üniversite okudum aslında ama, yinede cok sık ankaraya gidiyordum
bi kaç kez ağladım arada bir , nişanlıma ağlıyorum sarılıp, saolsun istedigin her zaman gider kalırsın diyor, destek oluyor yoksa daha da zorlanırım diye düşünüyorum,
üzme kendini olurmu,benim üzüldüğümü görenler, aynı şeyi yaşayanlar genelde alışıyor insan, bi süre cok zorlanır ama alışırsın diyorlar,ben kayınvalidelerden uzakta oturacagım, aynı şehirdeyiz onlarla tabi ama evim daha uzak olacak, sen aynı binada oturacakmışsın sanırım, bunun için birşey diyemiyorum ama mesafeni korumaya çalışırsın, hayatınıza müdahale eder yada çok sıkıştırırsa, o zaman oda alışır, yani ben uzakta oturacagıma ragmen mesafemi koruma taraftarıyım her zaman, samimiyim ama mesafeli. Yoksa çok müdahale edebiliyor insanlar.
ailene zaten sende sık sık gidersin özledikçe, telefonla ararsın, yani ben öyle yapacağım canım,bilmiyorum nasıl alışacağım ağlıyorum durup durup, yeni bir düzen, yeni bir ev, çevre, allah yardımcımız olsun