Elbette çok kötü .Pire olsa ilaçlayınca geçer en azından. Uyuz çok daha kötü.
Metsil kullandım ben. Umarım iyi gelir. Gün içinde de başka bi krem verdi .
İnşAllah canım
Sagol canım ya :) doktorun verdiği krem bitsin iyi gelmezse bunları alayım. Ama inş. GeçerBENZOGALE emülsiyon 200 ml ilaç
SCABIN FORTE 250 mg 125 ml
Bak internette buldum. Bunları deneyebilirsin. benim dediğim benzil benzonat türevleri.
Kızlar benim koltuk altımda yine sivilcemsi bişey çıktı umarım uyuz değildir. Kontrole gidicem hafta içi.
Hepsi ölmediyse tekrarlayabiliyormuş canım. Ama inş öyle değildir tabi.Canım uyuz çok yakın iletişimle geçen birşey.
Her çıkanı da uyuz sanmayalım=)
Aynen öyle düşünsene o ufacık böcüklerin hepsinin ölmesi lazım. Çok zor çokk(((Hepsi ölmediyse tekrarlayabiliyormuş canım. Ama inş öyle değildir tabi.
Benim heryerim yine dökmeye başladı. Çok kötü görünüyor ayrıca hem kaşınıyor hemde bazı yerler acıyor.
Acaba ilaç yan etkimi yaptı diye düşünüyorum.
Çocuklarda bi belirti yok çok şükür.
Evet canım dünde vardı. Sivilce gibi değil tam. Öyle de var ama daha çok minik minik kırmızı noktalar.Dün var mıydı bir şeyler? Ben de direk dökülmeyle başlamıyor sivilce gibi olup kaşınarak devam ediyor.
Evet canım dünde vardı. Sivilce gibi değil tam. Öyle de var ama daha çok minik minik kırmızı noktalar.
Büyük kabarıklıklar da var. Yani her bişey var
İnternet te göğüs ve sırtta olmaz yazıyor ama benim heryerimde farklı şekillerde var yani düşün.
Özellikle belimden aşağısı çok kötü durumda. Sivilce tarlası gibi ya çok kötü
Dün oturdum ağladım sinirim bozuldu.
Bikaç gün sonra üçüncü defa krem sürüp 10 saat bekleticem. Diğer kremi günde 2 kere sürüyorum zaten az bi şekilde.
Bide tuzlu suda yıkanayım diyorum. Çok yakacak bence ama ne yapayım bi umut ölür bence hayvanlar :-(
Doktor eşinden kullansın demedi.Tahmin edebiliyorum psikolojini. Eşin de kullanıyor mu bu ilaçları tek kişi olmaz bu.
Evet sivilce dediğime bakma küçük küçük kırmızı noktalar, artınca dökülüyor...
Ay bilemedim ne diyeceğimi. Benim yazdığım kremlere bak acilen
Doktor eşinden kullansın demedi.
Bide yeni başladım sayılır bikaç gün daha kullanayım. Kendi başıma bişey yapmak istemiyorum. Daha kötü olabilir, önce doktora gideyim.
Gerçi daha ne kadar kötü olabilir bilmiyorum
Aslında bende öyle düşünüyorum ama bilemedimNasıl demez? Canım ona da bulaşır ki bence bulaşmıştır bugüne kadar, sen kendini temizlesen bu kez ondan sana bulaşır. İmkanı yok ben sana diyeyim. Olmaz öyle.
Canım bizde ailecek kullandık. Herkesin kullanması lazım. Yoksa hep birbirinizden bulaşır. İlaca tepki vermiş olabilir vücudunuz. Annemin de ilk kullanımdan sonra göbeğinde bir sürü lezyon çıkmıştı. Doktor ilaca tepki vermiş demişti. Benim ilk kullanımdan sonra bacağımda çıktı sadece 2 tane. 2. Dozda onlarda gitti. Ama şimdi koltuk altım da sivilce benzeri bişey var. Doktor kortizonlu bir krem vermişti onu sürdüm iniyor.Geçmiştir İnşALLAH