Uyuz hastalığı

Arkadaşım önce sakin olun. Çok basit bir hastalık. Ben bebeğime Wilkinson Pomad kullandım üstelik sadece 1 gün. 1 hafta sonra bir doz daha kullandım, doktorum geçti gerek yok ama için rahat edecekse yap 1 doz daha demişti. Bunun haricinde bütün evi ilaçlattım, dezenfekte ettim. Bütün kıyafetleri dezenfekte ettim. Ben zaten Her gün duş alan biriydim , kızımı gün aşırı yıkardım ama her gün yıkamaya başladım ve şükür bebeğimin yayılmadan çok kısa bir süre içerisinde geçti. Tavsiyem şu, doktorunuzun verdiği tedaviyi uygulayın, bütün evinizi dezenfekte edin, kıyafetlerinizin hepsini 60 üstü yıkayıp ütüleyin mutlaka (içten) , her gün çarşaflarınızı değiştirin, her gün mutlaka duş alım ve bebeğinize de aldırın ve tedaviyi bulaş olsun ya da olmasın bütün aile uygulayın. Bu temizlik kısmını uzun süre yapın lütfen bir daha tekrarlamasın. Fazla kafaya da takmayın allah dermansız dert vermesin. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim yazınız için dediğiniz ilacı da kullandık aslında fayda görmüştük ama bikaç gün sonra tekrarladı şuan metrin verdi doktor temizliği yapıyorum aslında ama nerde hata yaptığımı bulamıyorum sürekli yıkayıp ütülüyorum hatta şuan yıkandıktan sonra 1 hafta ağzı bağlı poşetlerde bekletmeye başladım ama kızım çok hareketli krem sürerken bile zorlanıyoruz. Wilkinson pomadı 2 doz kullandık geçmişti doktor başka gerek yok demişti keşke ben de sizin gibi yapsaydım 2 ay önce kurtulmuştuk belki bu illetten bi de o ilaç çok zor bi ilaç çocuk çok ağlıyor sürerken hem kokusu hem sert vücudu çiziyor bundan fayda göremezsem onu tekrar sürcem artık bıktım gerçekten çok geçmiş olsun size de

Merhabalar doktorum bunu verdi...şu anda 3.günündeyim yarim dus alAcayim.acaba ne kadar sürede geçti yani yarın hemen sonuç alır miyim

bizde uyuz olmuşuz 3 aydır uğraşıyoruz wilkinson polad kullandık ama nafile 22 aylik bebegim var onada geçti siz kurtuldunuz mu acaba kurtulduysaniz nasil geçti paylaşır misiniz

Bakın bu sadece karnında olanlar koltuk altında kollarında aşırı fazla şuanda sizinkiler böyle değil mi uyuz olmasa bana geçmezdi zaten
gecti mi acaba bu iller sizden bizde 3 aydır uğraşıyoruz wilkinson polad kullandık ama nafile 22 aylik bebegim var onada geçti siz kurtuldunuz mu acaba kurtulduysaniz nasil geçti paylaşır misiniz

Piyasadaki tüm ilaçları kullandık hiçbiri bir işe yaramıyor. Bizin aile hekimimizin tanıdığı bir cildiyeci vardı onu aradı o ona bir karışık yazdı bu karışımı götürdük eczanede yaptırdık ve hastalıktan kurtulduk. Eczacılarla konuşun bu ilacı yaptırtın. ufak beyinli kardeşim kağıdı kaybettiği için içeriğini yazamıyorum ama eczacılar mutlaka bunu biliyordur. Kükürtlü bir karışım. 2 ay kadar biz ailecek mahvolduk eğer bu karışımı bulamasak var ya kafayı yiyecektik uyuyamıyorduk.

Bize cildiye uzmanı bu ilacı yazdı, Allah ondan razı olsun öyle kurtulduk. "Çöktürülmüş kükürt 60gr, Huilde code 30gr, Vazelin 120gr, Lanolin 50 gr" şeklinde bir karşım yazdı bunu eczanede yaptırdık. 10 gün boyunca yatmadan önce evvela banyo yaptık sonra bu kremi her yerimize, ayakların altı parmak araları, bacak araları cinsel organ dahil boyundan aşağı olmak kaydıyla cildimizin tamamına sürdük ve kurtulduk. Evde ki kaşınan veya kaşınmayan "herkesin" sürmesi gerekiyor çünkü yeni bulaşmış olanlar kuluçka döneminde kaşınmayabilir ve size tekrar bulaştırır. Her kremlenme ve banyo sonrası giydiğiniz kıyafetleri daha önceden yıkanmış, iç kısımdan ütülenmiş kıyafetler olsun. Çarşaflarınızı sürekli değiştirin ve ütü ile dezenfekte edin. Uyuz böceği yıkama ile gitmiyor, yüksek ısıda ölüyor. Eski kıyafetleri yüksek sıcaklıkta yıkayarak veya ütüleyerek kullanabilirsiniz. 7-10 gün boyunca bir halı veya çamaşırın üzerinde yaşayabiliyorlar sonra ölüyorlar. Uyuz hakkında araştırmalar yapın nasıl ölür, ne kadar yaşar, neye benzer, vücutta nasıl yol izler öğrenin ancak o şekilde başarılı olursunuz.

Dışarı çıktığınızda sağda solda kıyafet denemeyin, yeni aldığınız kıyafetleri mutlaka yıkayın ve ütüleyin. Hastalık süresince herkesten uzak durun eve çağırmayın çünkü onlara da hızla bulaşacaktır şifa ararlarken bu sefer dönüp tekrar size bulaştıracaklar. Uyuz şuanda salgın seviyesinde çok yaygın görülüyor. İyileşenlere bir türlü iyileşemeyenler tekrar bulaştırıyor. Bu konuda uyuz olduğunuzu bu böcekler yüzünden kaşındığınızı söylemekten çekinmeyin yardımlaşın iyileşene kadar teması kesin birbirinize gidip gelmeyin insanları uyarın bu kötü rahtsızlığı bulaştırıp ah almayın. Son olarak unutmayın ilaç bizde işe yaradı piyasadaki tüm ilaçların çözemediğini çözdü lakin bu süreç boyunca çok titiz davrandık uyuzun nasıl öleceğini ve diğer tüm verileri araştırıp öğrendik, her gün koltukları halıları süpürdük, üst başımızı değiştik bu şekilde umuyorum sizlerde kurtulursunuz. Eğer kurtulursanız diğer hastalara herkese bunu önerin ki ne olur artık bu uyuz derdi bitsin. Hasta olanlar iyileşemediği, kimseye söyleyemediği ve aylarca şifa bulamadıklarından bu felaket başka türlü bitmez. Alerjiniz varsa, bünyeniz hassassa, bebeğe uygulayacaksanız, hamileyseniz hatta yani benim tavsiyem doktorunuza danışmadan kullanmayın sonra ben sorumluluk kabul edemem.
Bizim ailecek hiçbir rahatsızlığımız bulunmuyordu sadece babamın yumurtaya alerjisi vardı ve yaşlarımız da 26,60,55,22,10 şeklindeydi

Bize cildiye uzmanı bu ilacı yazdı, Allah ondan razı olsun öyle kurtulduk. "Çöktürülmüş kükürt 60gr, Huilde code 30gr, Vazelin 120gr, Lanolin 50 gr" şeklinde bir karşım yazdı bunu eczanede yaptırdık. 10 gün boyunca yatmadan önce evvela banyo yaptık sonra bu kremi her yerimize, ayakların altı parmak araları, bacak araları cinsel organ dahil boyundan aşağı olmak kaydıyla cildimizin tamamına sürdük ve kurtulduk. Evde ki kaşınan veya kaşınmayan "herkesin" sürmesi gerekiyor çünkü yeni bulaşmış olanlar kuluçka döneminde kaşınmayabilir ve size tekrar bulaştırır. Her kremlenme ve banyo sonrası giydiğiniz kıyafetleri daha önceden yıkanmış, iç kısımdan ütülenmiş kıyafetler olsun. Çarşaflarınızı sürekli değiştirin ve ütü ile dezenfekte edin. Uyuz böceği yıkama ile gitmiyor, yüksek ısıda ölüyor. Eski kıyafetleri yüksek sıcaklıkta yıkayarak veya ütüleyerek kullanabilirsiniz. 7-10 gün boyunca bir halı veya çamaşırın üzerinde yaşayabiliyorlar sonra ölüyorlar. Uyuz hakkında araştırmalar yapın nasıl ölür, ne kadar yaşar, neye benzer, vücutta nasıl yol izler öğrenin ancak o şekilde başarılı olursunuz.

Dışarı çıktığınızda sağda solda kıyafet denemeyin, yeni aldığınız kıyafetleri mutlaka yıkayın ve ütüleyin. Hastalık süresince herkesten uzak durun eve çağırmayın çünkü onlara da hızla bulaşacaktır şifa ararlarken bu sefer dönüp tekrar size bulaştıracaklar. Uyuz şuanda salgın seviyesinde çok yaygın görülüyor. İyileşenlere bir türlü iyileşemeyenler tekrar bulaştırıyor. Bu konuda uyuz olduğunuzu bu böcekler yüzünden kaşındığınızı söylemekten çekinmeyin yardımlaşın iyileşene kadar teması kesin birbirinize gidip gelmeyin insanları uyarın bu kötü rahtsızlığı bulaştırıp ah almayın. Son olarak unutmayın ilaç bizde işe yaradı piyasadaki tüm ilaçların çözemediğini çözdü lakin bu süreç boyunca çok titiz davrandık uyuzun nasıl öleceğini ve diğer tüm verileri araştırıp öğrendik, her gün koltukları halıları süpürdük, üst başımızı değiştik bu şekilde umuyorum sizlerde kurtulursunuz. Eğer kurtulursanız diğer hastalara herkese bunu önerin ki ne olur artık bu uyuz derdi bitsin. Hasta olanlar iyileşemediği, kimseye söyleyemediği ve aylarca şifa bulamadıklarından bu felaket başka türlü bitmez. Alerjiniz varsa, bünyeniz hassassa, bebeğe uygulayacaksanız, hamileyseniz hatta yani benim tavsiyem doktorunuza danışmadan kullanmayın sonra ben sorumluluk kabul edemem.
Bizim ailecek hiçbir rahatsızlığımız bulunmuyordu sadece babamın yumurtaya alerjisi vardı ve yaşlarımız da 26,60,55,22,10 şeklindeydi
Bizde kullandık bu karışım ilaçtan hiç resim var mı uyus çıkan yerlerimizde aynı ki bizimkiyke acaba

Bizde kullandık bu karışım ilaçtan hiç resim var mı uyus çıkan yerlerimizde aynı ki bizimkiyke acaba
Uyuz olan kişi gecelerin kaşıntı yüzünden uykusundan uyanır. Uykudan uyanmıyorsanız alerji vs olabilir.

Birde akrabama bu karışımı verdim eczaneden alsın diye onun gittiği eczane ona koyu kahverenginde bir karışım verdi. Bizim aldığımız karışım açık sarı renkliydi. Eczacınıza bunu belirtin, alırken bakın açık sarı renkte değilse almayın çünkü bize etki eden oydu yani diğerini kafalarına göre değiştirmişler sanırım. Hem daha fazla para aldılar hem AŞIRI kötü kokuyor akrabama dedim git iade et. Bizim eczacıdan aldı onlarda.

Merabq merhaba çok merak ettim uyuzunuz geçti mi bende beebğimde uyuz olduk artık psikolojim bozuldu birde emziriyorum nasıl geçicek bu illet

Benim bebeğim 9 aylık wilkinson pomad aldım ama emziriyorum kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyorum ben eşim ve bebeğim uyuz olduk kafayı yemek üzereyim ağlamaktan kendini helak ediyor geceleri sürekli kaşınıyor doktorumuz bi krem verdi kullandım ama bir işe yaramadı siz nasıl kullandınız acaba bebeğinize kendinize

Merabq merhaba çok merak ettim uyuzunuz geçti mi bende beebğimde uyuz olduk artık psikolojim bozuldu birde emziriyorum nasıl geçicek bu illet
Geçmiş olsun. Eczanede yapılan bi karışım var biz onu kullandık çok şükür geçti. Arada elimde tekrarlar gibi oluyor, yatmadan önce sürüyorum geçiyor.

X