Bence de olmalı :)Bu Selena'lar Sihirli anne'ler falan gerçek olsa diyorum bazen :)
aşılır herşey. bence ilgili bölüme konunu bidaha aç. sayfaları oku faydasını görürsünOdak noktam oldu ama tabi ki Allah başka dert vermesin..
Çok teşekkür ederim bunu dikkate alacağım:)aşılır herşey. bence ilgili bölüme konunu bidaha aç. sayfaları oku faydasını görürsün
Vallahi ya,hahah ne güzel olurdu dimi :)
Bir yerde okumuştum bu dediğinizi ışığı görünce beyin otomatik olarak kendini açık tutuyorYatmadan 2 saat once falan telefonu elinden birak gercekten cok etkiliyor uykum varken telefonla ugrasinca uykum aciliyor resmen..
Onun disinda beynin dinlenmek icin uyku pozisyonuna gecer kitap okumak buna yardimci olabilir.
Bitki caylarini demiycem onu duymussundur artik ..
ay keşkeVallahi ya,
Ya da el kol sallasak, bir baksak sabah olmuş.
Hayatta her zaman senden farklı düşünen, senden farklı bakış açısına sahip insanlarla karşılaşacaksın. Bu sitede de seninle aynı fikre sahip olan kadın kadar olmaması da gayet normal. Herkes aynı düşünse, ne kadar samimiyetsiz olur düşünsene. Tüm konularını ve yapılan yorumları okudum. Hassas bir noktadasın, hassas yaklaşılması gereken birisin seni anlıyorum. Ama sende biraz sakin ol, seninle aynı fikre sahip olmayan yada seni kırdığını düşünen insana daha ılımlı yaklaş. Bu tepkin, yaptığın stresle çok alakalı. Önce rahatlaman ve beynini rahatlatman gerekiyor. Burada hepimiz sana elden geldiğince de yardım ederiz. Ki ben yeneceğine de inanıyorum bu arada :)Pek guzel yorumlar almadım ben de bıraktım o problemi her problem kişiye esirdir sonuçta:)
Aynen öyle tatlım, bilimsel bir gerçek. Ama karanlıkta yattığımda da değişen bir şey yok kiBir yerde okumuştum bu dediğinizi ışığı görünce beyin otomatik olarak kendini açık tutuyor
Çok iyisiniz :) tabi ki herkes iyi yorum yapmak zorunda değil ama sinirli bir karakterim var bazen gaza geliyorum bir anda çıkıyor sözcükler lügatımdan :) ahh ahh keşke aşabilsem ne kadar sevinirimHayatta her zaman senden farklı düşünen, senden farklı bakış açısına sahip insanlarla karşılaşacaksın. Bu sitede de seninle aynı fikre sahip olan kadın kadar olmaması da gayet normal. Herkes aynı düşünse, ne kadar samimiyetsiz olur düşünsene. Tüm konularını ve yapılan yorumları okudum. Hassas bir noktadasın, hassas yaklaşılması gereken birisin seni anlıyorum. Ama sende biraz sakin ol, seninle aynı fikre sahip olmayan yada seni kırdığını düşünen insana daha ılımlı yaklaş. Bu tepkin, yaptığın stresle çok alakalı. Önce rahatlaman ve beynini rahatlatman gerekiyor. Burada hepimiz sana elden geldiğince de yardım ederiz. Ki ben yeneceğine de inanıyorum bu arada :)
Eheheh mesela şuan gözlerim ağrıyor ama telefonu kenara bıraksak uyuyamıyorum aklım ondan çünkümAynen öyle tatlım, bilimsel bir gerçek. Ama karanlıkta yattığımda da değişen bir şey yok ki
Keşke o ınga sesi Benim evimi de neşelendirse sen şakrak olsam günlerce uykusuz kalsam ...Günlerce deliksiz uyuyabilirim :)))
Evde küçük bir ınga olunca ....deliksiz sükünet için uyumak ufff çok özledim :)
İyilik demeyelim de, kadınız vesselam. Anlıyor işte kadın kadını, anlamak istediğinde. Aslında o sinirli karakterinin altında çok duygusal bir insanın yattığını da, belki yalnız kaldığın zamanlarda nice göz yaşı döktüğünü de tahmin edebiliyorum... Ondan yani :)Çok iyisiniz :) tabi ki herkes iyi yorum yapmak zorunda değil ama sinirli bir karakterim var bazen gaza geliyorum bir anda çıkıyor sözcükler lügatımdan :) ahh ahh keşke aşabilsem ne kadar sevinirim
Haklısınız :) bu erteleyici yapımı aşmam gerek :) keşke hayatta hiç problemler olmasa rahatça yaşayabilsek. Yormadan,yorulmadan..İyilik demeyelim de, kadınız vesselam. Anlıyor işte kadın kadını, anlamak istediğinde. Aslında o sinirli karakterinin altında çok duygusal bir insanın yattığını da, belki yalnız kaldığın zamanlarda nice göz yaşı döktüğünü de tahmin edebiliyorum... Ondan yani :)
İşte uykusuzluğun sebebi bu. Beynini rahatlatman gerekecek. Ha aslında hem o sorunu, hemde uykusuzluğun için bir psikolog yada psikiyatriste gidebilirsin. Hiç değilse bir nebze faydası dokunur. Beynen rahatlamana ve uyku düzenine fayda sağlar. Bunların sonucunda da belki diğer sorunu olumlu tetikler.
O zamanda bu hayatın bir anlamı kalmazdı öyle düşün. Uykusuzluk bir başlangıç olsun :)Haklısınız :) bu erteleyici yapımı aşmam gerek :) keşke hayatta hiç problemler olmasa rahatça yaşayabilsek. Yormadan,yorulmadan..
Haklısınız bunları düşüneceğim :)O zamanda bu hayatın bir anlamı kalmazdı öyle düşün. Uykusuzluk bir başlangıç olsun :)
Eheheh yalnız cümlenin sonu aşırı güzel oldu :)Insan vucudu 15 dk hareketsız kalınca kendını kapar yanı uykuya dalar bu bılımsel bır gercek dene... Brde tesbıh cek hemen uykun gelır elıne tesbıhı al demıyrum ıcınden La ılahe ıllallah de hemen esnersın brde kasma uyku oyle bırseykı bır sure snra uyuyunca olecegını bılsen dahı uyursun