Geçmeyen ağrılar Fibromiyalji panik bozukluk

Hiç geçmiyor o korku surekli sol tarafımda nasil bir ağrı olursa olsun herseyi kalp krizine yoruyorum belki de çevremde çok kalp krizi duydum diye beyin kendini öyle sartliyor artık yoruldum o yüzden haftaya psikiyatriye randevu aldım 2 sene öncede kullanmıştım ilac hayata geri dönmüştüm böyle olunca kendimi hayattan soyutluyorum
Kesinlikle öyle bende korona aşılarının kalp krizi yaptığını duyunca başlamıştı bende 🥺 emzirdigim için ilaç kullanmadım hala emziriyorum kullanmak istiyorum ama ilaca bağımlı olmak istemiyorum 🥺bu gidişle başliycam sanırım bende

Kesinlikle öyle bende korona aşılarının kalp krizi yaptığını duyunca başlamıştı bende 🥺 emzirdigim için ilaç kullanmadım hala emziriyorum kullanmak istiyorum ama ilaca bağımlı olmak istemiyorum 🥺bu gidişle başliycam sanırım bende
Maalesef bu durumu ilaçsız atlatmak çok zor evet atlatan var ama daha ilerleyende var o yüzden ilac mantıklı geliyor bana senin ekstrem durumun olduğu için tabiki daha düşünmek durumundasın gerçekten zor Bi durum ve hastalık Allah kimseye yasatmasin

Maalesef bu durumu ilaçsız atlatmak çok zor evet atlatan var ama daha ilerleyende var o yüzden ilac mantıklı geliyor bana senin ekstrem durumun olduğu için tabiki daha düşünmek durumundasın gerçekten zor Bi durum ve hastalık Allah kimseye yasatmasin
Amin canım benim Rabbim düşmanıma bile vermesin

3-4 haftadır sürekli nefes darlığı ve kalp çarpıntısı yaşıyorum. okula gidiyordum en ilk okulda dersteyken vurdu o gün bugündür sınıfı geç okulun kapısından geçemiyorum. Gitmediğim doktor kalmadı. göğüs hastalıkları, kardiyoloji, kanlarıma kadar baktırdım. solunum testine kadar girdim. hiçbir şey yok her şey çok normal. boğazımı sürekli birisi sıkıyor gibi boğazımda bir elle yaşıyorum, birden oturduğum yerden ayağa kalkıp ben ölüyorum, nefes alamıyorum diye tutturuyorum. psikiyatriye gittim iki tane antidepresan başladı. onların da aşırı derece yan etkileri var sabah içtiğim ilaç yüzünden kafamı kaldıramıyorum resmen ve aşırı kalp çarpıntısı yapıyor. yemek yerken yutma güçlüğü çekiyorum bir haftada belki 5-6 kilo vermişimdir. boğazımda kalır nefes alamam korkusuyla yemek bile yiyemiyorum. evde kendimi çok güvende hissediyorum ama insan içine girince özellikle kalabalık ortamlarda hemen bir daralma oluyor, ellerim ayaklarım tutmaz oluyor. bedenim bacaklarıma yük gibi gelmeye başlıyor, ellerimin içleri terliyor vücuduma bir panik vuruyor. napıcam artık bilmiyorum deliricem en sonunda. ilaçlar faydasını ne zaman gösterecek acaba. benimle aynı durumda olanlar var mı?

X