Benim uyumam çok zor, hele bugün sabah ezanını bulacağım orası kesin :)Sanırım sizi uyutabildik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim uyumam çok zor, hele bugün sabah ezanını bulacağım orası kesin :)Sanırım sizi uyutabildik :)
Hayırdır inşallah özel değilse tabi :)Benim uyumam çok zor, hele bugün sabah ezanını bulacağım orası kesin :)
Doğru tespit diyebilirimdüşünceler mi uyutmuyor
ben sadece o zaman uyuyamam çünkü. kafandaki sorun her ne ise düşünerek bitir. aksi halde sabahlarsınDoğru tespit diyebilirim
Sorunum bitecek gibi değil ...ben sadece o zaman uyuyamam çünkü. kafandaki sorun her ne ise düşünerek bitir. aksi halde sabahlarsın
düşünceler mi uyutmuyor
Bu yorumuna cevap vermek istedim. Belki 2 aydır bu sorunu yaşıyorum tam da belirttiğin sebepten mütevellit. Lakin düşün düşün anca delirmek sonucuna varabildim, zira hala çözemedim :') cevabın yüreğime değdi ondan atladım yorumuna affola :)ben sadece o zaman uyuyamam çünkü. kafandaki sorun her ne ise düşünerek bitir. aksi halde sabahlarsın
bence yeni konu aç sorununu anlat. daha işlevsel çözümSorunum bitecek gibi değil ...
Açtığın konuyla alakalıysa önceki, bunları aşabilirsin. Unutma.Sorunum bitecek gibi değil ...
yok sıkıntı değil :) ben eğer kafamda sıkıntı varsa önce kendim çözmeye çalışıyorum, olmadı eşimi uyandırıyorum beni ikna etmesini sağlıyorum. yoksa kalp çarpıntılarım başlıyor mümkün değil uyuyamıyorumBu yorumuna cevap vermek istedim. Belki 2 aydır bu sorunu yaşıyorum tam da belirttiğin sebepten mütevellit. Lakin düşün düşün anca delirmek sonucuna varabildim, zira hala çözemedim :') cevabın yüreğime değdi ondan atladım yorumuna affola :)
Şüpheli .. hayırlısı bakalım ya abat ya berbatAçtığın konuyla alakalıysa önceki, bunları aşabilirsin. Unutma.
Pek guzel yorumlar almadım ben de bıraktım o problemi her problem kişiye esirdir sonuçta:)bence yeni konu aç sorununu anlat. daha işlevsel çözüm
Ne yapacağız:))aynı sorun bende de var
önceki konunu okudum şimdi. bu sitede sırf o olayı çözmek için sayfalar var. binlerce sayfa hemde onları tek tek oku. ayrıca uykusuz olacak kadar germe kendini daha da strese girersinPek guzel yorumlar almadım ben de bıraktım o problemi her problem kişiye esirdir sonuçta:)
bilmiyorum bende :)Ne yapacağız:))
Bu Selena'lar Sihirli anne'ler falan gerçek olsa diyorum bazen :)bilmiyorum bende :)
hahah ne güzel olurdu dimi :)Bu Selena'lar Sihirli anne'ler falan gerçek olsa diyorum bazen :)
Odak noktam oldu ama tabi ki Allah başka dert vermesin..önceki konunu okudum şimdi. bu sitede sırf o olayı çözmek için sayfalar var. binlerce sayfa hemde onları tek tek oku. ayrıca uykusuz olacak kadar germe kendini daha da strese girersin
Eyvahhh :))bilmiyorum bende :)