Uykusuzluk kabusu

düşünceler mi uyutmuyor
ben sadece o zaman uyuyamam çünkü. kafandaki sorun her ne ise düşünerek bitir. aksi halde sabahlarsın
Bu yorumuna cevap vermek istedim. Belki 2 aydır bu sorunu yaşıyorum tam da belirttiğin sebepten mütevellit. Lakin düşün düşün anca delirmek sonucuna varabildim, zira hala çözemedim :') cevabın yüreğime değdi ondan atladım yorumuna affola :)

Bu yorumuna cevap vermek istedim. Belki 2 aydır bu sorunu yaşıyorum tam da belirttiğin sebepten mütevellit. Lakin düşün düşün anca delirmek sonucuna varabildim, zira hala çözemedim :') cevabın yüreğime değdi ondan atladım yorumuna affola :)
yok sıkıntı değil :) ben eğer kafamda sıkıntı varsa önce kendim çözmeye çalışıyorum, olmadı eşimi uyandırıyorum beni ikna etmesini sağlıyorum. yoksa kalp çarpıntılarım başlıyor mümkün değil uyuyamıyorum

Pek guzel yorumlar almadım ben de bıraktım o problemi her problem kişiye esirdir sonuçta:)
önceki konunu okudum şimdi. bu sitede sırf o olayı çözmek için sayfalar var. binlerce sayfa hemde onları tek tek oku. ayrıca uykusuz olacak kadar germe kendini daha da strese girersin

X