Uykusuzluk kabusu

Insan vucudu 15 dk hareketsız kalınca kendını kapar yanı uykuya dalar bu bılımsel bır gercek dene... Brde tesbıh cek hemen uykun gelır elıne tesbıhı al demıyrum ıcınden La ılahe ıllallah de hemen esnersın brde kasma uyku oyle bırseykı bır sure snra uyuyunca olecegını bılsen dahı uyursun
Bu bana iyi fikir oldu :)

Merhaba kızlar bu uykusuzluğu nasıl aşacağım bilmiyorum :) 5 dakika da uyuyan insanlara çok özeniyorummm :KK70: uyumak için ne yapmamı gerek acaba yorum ve Öner'i
Sabah 6 da kalkip aksama kadar hunharca calisiyorum e haliyle yoruluyorum aksam gelince de saat 22 gibi yataga seriliyorum bu arada askerdeki sevdicegimin aramasini bekliyorum konusuyoruz hemen o yorgunlukla uyuyorum. İsim gücüm yokken bende uyku problemi cekiyodum kesinlikle uyku saatiniz duzenli olmali

Sabah 6 da kalkip aksama kadar hunharca calisiyorum e haliyle yoruluyorum aksam gelince de saat 22 gibi yataga seriliyorum bu arada askerdeki sevdicegimin aramasini bekliyorum konusuyoruz hemen o yorgunlukla uyuyorum. İsim gücüm yokken bende uyku problemi cekiyodum kesinlikle uyku saatiniz duzenli olmali
Keşke bir işim olsa dedim suan

X