Uykusuzluk kabusu

düşünceler mi uyutmuyor
ben sadece o zaman uyuyamam çünkü. kafandaki sorun her ne ise düşünerek bitir. aksi halde sabahlarsın
Bu yorumuna cevap vermek istedim. Belki 2 aydır bu sorunu yaşıyorum tam da belirttiğin sebepten mütevellit. Lakin düşün düşün anca delirmek sonucuna varabildim, zira hala çözemedim :') cevabın yüreğime değdi ondan atladım yorumuna affola :)

yok sıkıntı değil :) ben eğer kafamda sıkıntı varsa önce kendim çözmeye çalışıyorum, olmadı eşimi uyandırıyorum beni ikna etmesini sağlıyorum. yoksa kalp çarpıntılarım başlıyor mümkün değil uyuyamıyorum

Pek guzel yorumlar almadım ben de bıraktım o problemi her problem kişiye esirdir sonuçta:)
önceki konunu okudum şimdi. bu sitede sırf o olayı çözmek için sayfalar var. binlerce sayfa hemde onları tek tek oku. ayrıca uykusuz olacak kadar germe kendini daha da strese girersin

önceki konunu okudum şimdi. bu sitede sırf o olayı çözmek için sayfalar var. binlerce sayfa hemde onları tek tek oku. ayrıca uykusuz olacak kadar germe kendini daha da strese girersin
Odak noktam oldu ama tabi ki Allah başka dert vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…