Uykusunda konuşan koca

Çok güldüm çoğu yorumu okuyunca. Benim eşimde de arada oluyor çok yoğun olunca. Şarkı söyleyip kahkaha atması sinirle bağırıp yüzüme yumrukla vurması ve kalkıp özür dileyip ağlamasıbi ara da gece kalkıp hunharca yemek yiyordu tok yatmasına rağmen

ben olsam konustururdum herhalde.

amcamda da vardı bir ara yengem sürekli sorarmis sonra iş yerindeki kızların adını söylüyormuş.
fatma şu işi yapsana.ayşe hadi ne duruyon felan.
sabah kalktığında ayşe kim fatma kim diye diye adamı psikolojik baskıyla susturdu
bilinç altı tamamen.içine attığı şeylerin dışa vurumudur.
maddi açıdan zor bir süreç geçiriyoruz.geçen gün gece üç gün üst üste kalktı eve iyice baktı baktı geri yattı.
bişey mi oldu diyorum canım diyorum ses yok gözleriyle etrafta bişey arıyor.
sabah anlattım gülüyor.
kesin evde hazine ariyorumdur dedi
çok endiseleniyorsaniz bir psikoloğa danışın.
geçmiş olsun:))
mutluluğunuz daim olsun

Benim eşim de konuşur ama bana babanne demezyani genelde yorgun olduğu için konusurisle ilgili geneldeama sıkıntısı yok sen bir doktora götür

benimki de cok stres yaparsa o gunu ingilizce anlatir :))))
bir ara ogretim gorevlisi idi . her ilk verecegi dersicin stres yapardi, tum dersi ruyada ing. anlatirdi :)))))
ben nee yapaammm
benim evi ingiliz peri mi basti diyeyim
Ne güldüm ya allah da sizi güldürsün
Haklısınız önceki yorumda söylediklerinize de katılıyorum. Ama iste yeni evliyim daha alışamadım herhalde.
Hayatımız baya sıkıntılı şu an rüyalarına da yansıyor hissediyorum.
Bir de uykuya dalmasi çok kolaydır eşimin. Kafayı koyduğu an dalar. Bazen az uyuma konuşalım benim uykum yok diyorum da adamcağızım uyuklayarak benimle konuşmaya çalışıyor. Böyle yapmam tetikledi mi acaba kendimi suçlu hissediyorum

Benim de eşim çok sık olmasa da gece uykusunda ağlar gibi mırıldanıp sonrasında kocaman bir çığlık atıyor. sanırım kendisini rüyada gırtlaklıyorlar, uyandırmasam bağırmaya devam edecek.

Yeğenim de çocukluk yaşlarında konuşur yataktan kalkar evden çıkar bahçede gezinirdi. bir kaç kez teyzem yakalamış.
birde çişi gelmiş wc diye buzdolabını açıp işemişliği de vardır. ayyyhhh hiç unutmam teyzem buzdolabını kırklamıştı resmen. en kısa zamamda da dolabı değiştirmişti

Sizin yorumlarınız hep dikkatimi çekiyor. Çok begeniyorum üslubunuzu da tespitlerinizi de. Daha önce kadın hastalıklarında bir konuma da cevap vermiştiniz ordan beri seviyorum sizi
İlanı aşk gibi oldu

senden degil. yapisi bu.
benimki de yastigi gordugu gibi uyur. kafasi yastiga degdiginde uykudadir.
en cok kisksndigim sey...
bende deli danalar gibi donerim, kalkarim bakarim, uyuyamam kolay..
bende konusalim derdim ilk zamanlar uyuma die durterdim, he he derdi, anlatirdim su su bu mu ne dersin ??
cevap hihimmimm hoeaakkkk zzzzz...
hala ayni, flort ederkende de boyleydi, hep boleler.

Evet benim bir tanıdığımın oğlu da gece uyanip anne babasının odasına gidip çişini yapmıştı. Bunlar ileri dereceler herhalde allah korusun

Ayyynen. Sevgiliyken de her gece uyumadan telefonda konusurduk bir sey anlatirdim hevesle. Sonra bir anda "Hooorrrrkkk" diye bir ses...

Bende yorgun ve stresli iken konusurum ama Allahtan uykum hafif kendi sesime gulmeme uyanirim esimde de alasi varmis kimsede beni uyarmadi simdi alistim ama ilk zamanlar kalkiyo pencereden disari bakiyo, aynali konsolun onunde bisey ariyo bende ne yapiyosun diye sordugumda cevap veriyor tedirgin olmustum cunku bilmiyordum.

Bigun karyolanin basinda bizim resmimiz var onu indirmis gece sabah sordum bu niye yerde basina mi dustu yoksa dedim sanirim onu ben uyurken indirdim dedi korkutuyo beni iyice

Bir bucuk yil oldu evleneli alistim dedigim gibi Allahtan uykum hafif :) hala konusur kalkar yatakta oturur artik cevap vermiyorum tamam haydi yat uyu diyorum hemen dedigimi yapiyor, yatincada hemen dalar masallah bende 40 dereden su getiriyorum dalmak icin

Ben de aynı. Uyumak işkence oluyor. Sağa dön sola dön, arada sıkılıp eşimi dürterdim de adam kafayı yicek korkuma hiç ellemiyorum artık

iste o anlarda adam ruyada. gozler acik ama ruyada.
baska degisik halleri yoksa uyku klinigi tavsiye ederim.

Ahahahahah kizlar yorumlariniza bayildim hepiniz harikasiniz bende nisanlimin uyuduğuna sahit olduğum zamanlarda uyurken konuştuğunu farketmistim kendisinin dolmusu var bir keresinde bana tren geldi hadi yolcular geliyor kapiyi acayim demisti ve ben o an iptal daha sonra bir keresinde de ruyasinda kavga ediyormus bende tam uyandirmaya gittim o an da bu suratini eksitmis bagiriyo falan "aşkım kalk" dememle bogazima yapismasi bir oldu piskopatttt gerci kelin ilaci olsa kafasina surermis bende uyurken geziyorum bazen sen sicacik yatagindan kalk tuvaletin onune yat olacak is mi

iste o anlarda adam ruyada. gozler acik ama ruyada.
baska degisik halleri yoksa uyku klinigi tavsiye ederim.
Bir kere ben uykumda agliyordum ne oldu sakin ol tamam tamam gecti deyip sarildigini hatirliyorum sabah anlattigimda hatirlamiyor genelde uykuda herseyi bilincsiz yapiyor :) bunun otesine gecmiyor cok şükür
Genetik oldugunu dusunuyorum esimin ailesinde var gorumcem gece kalkip bulasik dahi yikarmis kv anlatti:)

Buna benzer bi konuya daha yazmıştım,bizim damat kurban arefesinde uyku arasında bağdaş kurup oturup,yorganı bi o yana bi bu yana savuruyormuş kardeşim sormuş kurban derisini yüzüyormuş

Tabi komik geliyo ama o an çok ürkütücüde olabilir çoğu şey,kardeşim 5 yıldan sonra kurtuldu diyebilirim,suan çok çok nadir oluyo,darısı size

Ay uyurgezerlik daha kötü kapıyı bacayı iyi kilitleyin allah korusun.
Esimde öyle gezme falan yok ama olursa diye endise ediyorum. Şu an sadece konuşuyor. Ruyasindaki sorulara sesli cevap veriyor. Bazen o kadar anlamsiz seyler soyluyor ki..
Geçen gece "Bayrak salla. Sallarsan kaybolur" dedi. "Efendim?" dedim. "Annen öyle demişti ya" diyor bir de. Referandumdan etkilendi zaar

Bir kere "Sana yeni babanne alcam" dedi. Valla kendi babannemle pek anlasamayiz aslında iyi olurdu

Ben bekarken vardı bende.birde evliliğimin ilk iki yilinda.hemen hemen her gece konuşuyordum.uykumun hafiflediği anlar konuştuğumu farkedip uyanıyordum.bazen eşim sabah söylüyordu konuştun diye.yani bazen hatırlıyorum bazen hatirlamiyordum.o da o anki uykunun derinliği ile alakalı hatırlayıp hatırlamama.ben bi de genelde küfür ediyodum.rüyamda birileri ile kavga edip küfür ediyodum hep.kabus falan görüp bagiriyordum.sonrasinda hamilelik durumlarında işı biraktim.işi bıraktım bırakali da bu konuşma işleri bitti.benimki iş yerindeki strestendi sanirim.eşinde o an rüyasında annesini görüyor olabilir belki

Evet o konuyu okumuştum bunu da hatırlıyorum
Nasıl kurtuldu kardeşiniz?

Ahahahahhahahaha bu kadar yeter lütfen karnım ağrıdı gülmekten . Bir keresindede ben çelik kapidan disari cikiyormusum ki Allahtan annem uyanmis2

Evet %80 stres yaşadığı şeyleri sayikliyor. Bir de ailesiyle birlikte yaşıyordu, biz evlenince ilk kez evinden ayrılmış oldu. Evimize baya bir zaman adapte olamadı. Ona evle ilgili küçük işler verdim. Tamirat, monte, yeni esyalari yerlestirme vs.. Yaptıkça evi benimsedi. Zor geliyor ayrı kalmak sanırım.
Ben aileme 12 saat uzağım onunki 45 dk mesafe.. Ama işte ben üniversitede falan hep ayrıydım ailemden. Ona o yüzden daha zor geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…