Olabilir. Ailesine düşkün. Babannesi hasta. Aklı onlarda kalıyor sanırım. Bazen o gün yoğun düşündüğü şeyleri sayikliyor ama bazen de hiç alakasız konuşuyorÖncelikle aynısını bende nişanlımda yaşadım bi kaç kez uykusuna şahit oldum. Ve gerçekten ürkütücü oluyor ilginçtir ki normal hayattakinden daha çok gülüyor gerçekten. Ama ne yapılır bilemedim bilinçaltında bastırdığı şeyler olabilir mi?
Yok illa sussun demiyorum. Kiyamam zaten uyandirmaya. Ben uyurum sıkıntı değil. Sadece yüksek sesle konuşunca korkuyorum ve bana anne babanne diyince endişeleniyorum. "Benim bitanem ne annesi" demek mi gerekir yoksa ses cikarmayayim mi bilmiyorum öyle anlardaKesinlikle doktora gorunmeli. Biraz fazla olmus bu
Ama sakin konusturmayin. Sadece durtun ayaginizla illada susmasini istiyorsaniz.
Benim esimde konusuyor ama nadiren, isi yogun oldugu zamanlarda isle ilgili soru soruyor bana he diyip uyuyorum
Müdahale edilmemesi gerek diye biliyorum ben. Bir an once ikna etmeye bakin.Yok illa sussun demiyorum. Kiyamam zaten uyandirmaya. Ben uyurum sıkıntı değil. Sadece yüksek sesle konuşunca korkuyorum ve bana anne babanne diyince endişeleniyorum. "Benim bitanem ne annesi" demek mi gerekir yoksa ses cikarmayayim mi bilmiyorum öyle anlarda
Başta mırıldanma şeklindeydi. O zamanlar gülerdim, ne dedin bitanem diye sorardım. Sonra bu anne babanne diye seslenmeler ve yüksek sesle konuşmalar başlayınca ben de çıt çıkarmadan yatar oldum.Ben heralde korkudan çıt cikaramazdim içine kacardi sesim.kaldi ki müdahale etmek yani.anlattiklariniza göre sizinki baya bi ileri boyutta.önlem alınması gerekiyor
eşine korktuğunu ve cok üzüldüğünü soyle.yatağa korkudan zor giriyorum acaba bugün neler diyeceksin aşırı psikolojimi bozdu bu durum de.abart ışte biraz.belki oyle ikna olurBaşta mırıldanma şeklindeydi. O zamanlar gülerdim, ne dedin bitanem diye sorardım. Sonra bu anne babanne diye seslenmeler ve yüksek sesle konuşmalar başlayınca ben de çıt çıkarmadan yatar oldum.
Evet bir psikiyatriste gitmek gerekiyor kesinlikle. Ama eşim bu kadar ciddi bir şey olduğunu düşünmüyor gitmek istemiyor işte
Öncelikle hepinize çok güzel haberler alacağınız mutluluk dolu bir gün diliyorum
Ben 1 yıllık evliyim. Eşim her gece uykusunda konuşuyor. Allah daha büyük dert vermesin tabi ama bu iş artık beni ürkütmeye başladı.
Başlarda komik geliyordu gündüz anlatıp gülüşüyorduk ama artık tuhaf geliyor.
Bazen kısık, bazen yüksek sesle konuşuyor.
Geçen gece yüksek sesle bir şey anlattı. Irkildim uyandım "Noldu bitanem" dedim. "Sen sordun ya ona cevap veriyorum" dedi. Ben bir şey sormamistim
Yeni evlendigimizde bir gece uyur halde oturup ettehiyyatu okumaya başladı. Amin diyip yattı anında horlamaya başladı. Nasıl korktum uyku sersemi bir ben bir allah bilir
Bazen ben yeni yatıyor oluyorum veya lavabodan gelmiş oluyorum, bana "Gel babanne, gel anne" falan diyor
Bazen acil bir sey oluyor uyandırmak durumunda kalıyorum. Kısık sesle sesleniyorum. Uyandı gibi gözüküyor, bir konuşuyor delirdi sanıyorum.
Bütün konuşmalarını anlatmayayim baya var. Bekarken de konuşurmuş kayinvalidem söylemişti.
Şunu merak ediyorum, konuştuğunda veya bana bir şey sorduğunda cevap vermem sakıncalı mı? Mesela bana anne babanne falan dediğinde bozuntuya vermeden yatmali miyim yoksa "Ne annesi bitanem, benim" diye duzeltmeli miyim.
Başlarda bazen gülünç oluyor diye konuştururdum sonra acaba zararlı mıdır diye bıraktım ses çıkarmamaya başladım. Uyanıkken bile bu kadar güldürmüyordu beni ne yapayım
Az önce şarj aletimi arıyordum, kalktı "Nereye gidiyosun anne" dedi. Oturdu yüzüme bakıyor. Ne diyecegimi de bilemedim.
Ay gülsem mi ürksem mi bilemiyorum artık
"Psikolojik olabilir doktora gidelim" dedim yanaşmıyor. İkna etmem lazım sanırım çok bunaldim bu durumdan. Eşim için endişeleniyorum ileri boyutlara gelirse diye.
Var mı başına gelen.. Ne yapmalı.. Ne yapmamalı..
Öncelikle hepinize çok güzel haberler alacağınız mutluluk dolu bir gün diliyorum
Ben 1 yıllık evliyim. Eşim her gece uykusunda konuşuyor. Allah daha büyük dert vermesin tabi ama bu iş artık beni ürkütmeye başladı.
Geçen gece yüksek sesle bir şey anlattı. Irkildim uyandım "Noldu bitanem" dedim. "Sen sordun ya ona cevap veriyorum" dedi. Ben bir şey sormamistim
Yeni evlendigimizde bir gece uyur halde oturup ettehiyyatu okumaya başladı. Amin diyip yattı anında horlamaya başladı. Nasıl korktum uyku sersemi bir ben bir allah bilir
Bazen ben yeni yatıyor oluyorum veya lavabodan gelmiş oluyorum, bana "Gel babanne, gel anne" falan diyor
Bazen acil bir sey oluyor uyandırmak durumunda kalıyorum. Kısık sesle sesleniyorum. Uyandı gibi gözüküyor, bir konuşuyor delirdi sanıyorum.
Bütün konuşmalarını anlatmayayim baya var. Bekarken de konuşurmuş kayinvalidem söylemişti.
Şunu merak ediyorum, konuştuğunda veya bana bir şey sorduğunda cevap vermem sakıncalı mı? Mesela bana anne babanne falan dediğinde bozuntuya vermeden yatmali miyim yoksa "Ne annesi bitanem, benim" diye duzeltmeli miyim.
Başlarda bazen gülünç oluyor diye konuştururdum sonra acaba zararlı mıdır diye bıraktım ses çıkarmamaya başladım. Uyanıkken bile bu kadar güldürmüyordu beni ne yapayım
Az önce şarj aletimi arıyordum, kalktı "Nereye gidiyosun anne" dedi. Oturdu yüzüme bakıyor. Ne diyecegimi de bilemedim.
"Psikolojik olabilir doktora gidelim" dedim yanaşmıyor. İkna etmem lazım sanırım çok bunaldim bu durumdan. Eşim için endişeleniyorum ileri boyutlara gelirse diye.
Ayyy gözümde canlandı bi an sizin gözler faltaşı, hareketsiz, nabız binbeşyüzaynı durumları bende yaşıyorum. bir gece off çok trafik var e-5 te demiş. bende biraz konuşturmayı denedim sonra uyandı. evet bende çok korkuyorum bazen. bazende çıt çıkarmadan uyuyorum. bir gece sırtım dönük yatıyorum. üstüme doğru eğildi ağlıyormusun sen dedi o zaman çok korkmuştum :)))
Sarılarak mı uyuyorsunuz öncelikle bunu sorayim benim eşimde böyle çünkü biz de ek olarak el ayak oynatmada var istemsiz tabi bu durum ilk evlendigimizde daha yoğundu her gece gibi esimi cami açıp çıkmaya çalışırken tutmuslugum var yatağa oturur sessiz kalır aşkım yat derim yada çekerim yatırırım ilk zamanlar alışmak zor oluyor ama ben sarılarak çözdüm bizim işi şuan neredeyse hiç yapmıyor ya bi baya azaldı el kol hareketini de ayağımı koyuyorum bacağını hareket ettirince dene derim konuşmaya başlayınca bi sarilabilirsin ama sakın konuşturma o zaman dahada artıyor denedim zamanla hafifler bence
Yaaa evet biliyorum o oyunu ama keşke o kadar komik olsa canım ışte böyle bir anda oynuyor bazen ayağı bazen kolu kolunun üstüne elimi koyuyorum ayağına ayağımı herhalde güvende hissediyor kendini yapmıyor hiç o gece dedim ya benimki baya ciddiydi camdan çıkıyordu gece zor tuttum bagirmalar küfürler ama en çok canımı yakan babası ölmüş eşim 10 yaşındayken bir gece baba babaaa diye seslenisiydi hala aklıma geldikçe uzulurumYa okurken aklıma şey geldi eli kolu hareket edince bacağımı koyuyorum dediniz ya bi oyun var hani yere seriliyo el kol bacak oynuyorsun bi kaç kişiyle amma güldüm ya gözümde canlandırır