Uykusunda konuşan koca

Benim esimde konuşur ama sanırım ben daha çok konuşuyorum kimle yatsam aynı şeyi söylüyo hatta korkup uyandirdiklarini oturup konuştuğumu söylüyorlar ama ben hatırlamıyorum hamile kaldiktan sonra daha çok ilerledi bu durumum doktora gitmelimiyim bazen kendi sesime uyaniyorum ve etrafimda biri mi konusuyo diye arıyorum ama kendi sesim olduğunu fark ediyorum sonra

Sizin yorumlarınız hep dikkatimi çekiyor. Çok begeniyorum üslubunuzu da tespitlerinizi de. Daha önce kadın hastalıklarında bir konuma da cevap vermiştiniz ordan beri seviyorum sizi :KK36:
İlanı aşk gibi oldu:KK70:
çok teşekkür ederim.
çok mutlu ettiniz beni.:KK36: tanımadığımız insanlar bile olsa insanlarda güzel bir intiba bırakmak güzel hatırlanmak ve belki bir hayr duasına nail olmak önemli şeyler benim için.
aynı şekilde sizin de yorumlarınız benim dikkatini çekiyor.hatta konunuzu görünce hemen baktım:)
tekrar teşekkür ederim:KK200:

Olabilir. Ailesine düşkün. Babannesi hasta. Aklı onlarda kalıyor sanırım. Bazen o gün yoğun düşündüğü şeyleri sayikliyor ama bazen de hiç alakasız konuşuyor

İş stresindendir. Ünv sınavı stresinden ben de geceleri konuşmuşum sınav bitine bitti gitti

Ettehiyatü nedir korku filmi gibi gecenin bir yarısında dua sesleri geliyorr :olamaz:

amca oğlu dördüncü kattan aşağı inmiş yengem anlatıyor gece üçte zil çalıyor korkmuş bu saatte kim diye çıkmış ki oğlu çocuk ayakkabıları giymiş dört kat inmiş bahçede uyanmış çocuk gerisin geri yukarı çıkmış :KK70::KK70::KK70::KK70: iyi hatırlıyorum gece kalkardı balkondan aşağı işerdi Allah korumuş valla :KK70:

İş stresindendir. Ünv sınavı stresinden ben de geceleri konuşmuşum sınav bitine bitti gitti

Ettehiyatü nedir korku filmi gibi gecenin bir yarısında dua sesleri geliyorr :olamaz:
Hiç sorma en çok o zaman korkmuştum. Uyku sersemi "Acaba öldüm de bana dua mı okuyor" diye düşünmüştüm :KK55:

Eşim uyurken iddia tahminleri yapıyor :) bazende işle ilgili konusuyor. Ayrıca birgün gece kalmış bana bakıyor ama kapkarablık. İlknur rüyamda sana sesleniyordum benı duymadın mı kıpırdayamıyordum benı kurtar diye bagırıyordum sana dedi.bende bi korktum dedim yat be gerizekalı bana boyle seyler söyleme dedimm :) bi dahada yapmadı bunu. Yapmasında zaten ben cok korkarım

Eşim uyurken iddia tahminleri yapıyor :) bazende işle ilgili konusuyor. Ayrıca birgün gece kalmış bana bakıyor ama kapkarablık. İlknur rüyamda sana sesleniyordum benı duymadın mı kıpırdayamıyordum benı kurtar diye bagırıyordum sana dedi.bende bi korktum dedim yat be gerizekalı bana boyle seyler söyleme dedimm :) bi dahada yapmadı bunu. Yapmasında zaten ben cok korkarım
Ay niye gerizekali dediniz ya uykularinda bebek gibi oluyolar ben kiyamiyorum hiç:anne:

Tabi horlamadigi sürece. O zaman bebeklikten magarada yasayan bir hayvana minicik bir geçiş oluyor:KK51:

Mutlaka bir uzmana gidin,eşinize geceleri artık korkmaya başladığınızı,psikolojinizin bozulmaya başladığını söyleyin..

Ay niye gerizekali dediniz ya uykularinda bebek gibi oluyolar ben kiyamiyorum hiç:anne:

Tabi horlamadigi sürece. O zaman bebeklikten magarada yasayan bir hayvana minicik bir geçiş oluyor:KK51:
Ama baya karanlık ve birbirimize dönüğüz ben baya korktum. Daha fazla konusursa hepten korkardım. Kafamı yorganın altına sokup uyudum korkudan

Benim esimde konuşur ama sanırım ben daha çok konuşuyorum kimle yatsam aynı şeyi söylüyo hatta korkup uyandirdiklarini oturup konuştuğumu söylüyorlar ama ben hatırlamıyorum hamile kaldiktan sonra daha çok ilerledi bu durumum doktora gitmelimiyim bazen kendi sesime uyaniyorum ve etrafimda biri mi konusuyo diye arıyorum ama kendi sesim olduğunu fark ediyorum sonra
Bana da oluyor çok nadir kendi inlememe, gülmeme uyanıyorum. Ama işte toplasan yilda bir veya iki kere..
Bence siz de gidin bir doktora.

Sarılıyorum evet. Bugün de sarılıyodum. Hareketsiz yatıyordum konuşmadan. Bir anda havaya muck muck diye öpücük atmaya başladı. Sonra bizim sadece kendi aramızda yaptığımız bir gülüş şeklimiz vardır, o şekilde gülmeye başladı. Sonra uyudu.
Reglim gelince adam hepten sıyırdı galiba:KK69:
Işte demekki regl etkisi var adamda şaka bi yana sarılmaya devam et canım hatta sakinleştir elinin üstüne koy elini falan ama bırakmadan devam et güvende hissi oluşunca yavaş yavas bırakır bide zaten seni görmüş rüyasında bu da çok normal

Benim eşim de öyleydi ilk evlendiğimizde ama o günlük yaşadığı şeyleri anlatırdı. Sonra geçti şükür. Ama kayınbabam çok fena. Ondan çok korkuyorum sesi her yeri inletiyor :)
Genetik olabilir mi acaba. Benim kayinvalidem de bir gece öldüüü öldüüü diye bas bas bağırmıştı. Bütün ev deliye dönmüş vaziyette odaya gitmiştik noldu kim öldü diye. Rahmetli babasının ölümünü tekrar görmüş rüyasında.
Eşim de hem görünüş hem huy olarak aynı annesidir zaten bu huyu da mı ona çekmiş:KK48:

Işte demekki regl etkisi var adamda şaka bi yana sarılmaya devam et canım hatta sakinleştir elinin üstüne koy elini falan ama bırakmadan devam et güvende hissi oluşunca yavaş yavas bırakır bide zaten seni görmüş rüyasında bu da çok normal
Yok öyle kendi haline bırakmıyorum hep. Sarilmasam da saçını okşuyorum elini tutuyorum. Deliksiz uyusa o kadar mutlu olurum ki.. Ama her gece mutlaka konuşur. Oturur yatağa.. Sorar.
Yarın birgun allah nasip eder de bebegimiz olursa, gece yarisi aglasa, kafayı yer heralde bu çocuk kim diye :kızgın:

en azindan insan yerine koyuyor anne falan. esim beni bilgisayar yapti sirtimda klavyede yazilar yazdi, yastik yapti vs vs vs.. gecen gece yatakta bebegi ariyordu... kahkaha atiyor bravo bravo diyor... valla nen alistim 6. yila girdik... ne yasarsa gunduz gece de ayni seyler. kizkardesim de oyleydi...
dru hic dusunmedim. bebek olunca biraz daha azaldi bebegi uyandirmamak icin. ama mesela dun gece yine bravo diyip kahkaha atti bebek d ben d uyandim o hala uyuyordu. sinirlendim teptim. :)

en azindan insan yerine koyuyor anne falan. esim beni bilgisayar yapti sirtimda klavyede yazilar yazdi, yastik yapti vs vs vs..
Ay kusura bakmayın çok güldüm sinirim bozuldu :KK70: :KK70:
Ya ben zaten uyku sorunu yaşayan bir insanım. Gece çok zor uyurum. Bir de eşim böyle olunca.. Bazen tam dalacakken başlıyor. Ses çıkarmıyorum ama uykum gidiyor yine.
Daha ileri boyuta gelirse diye endişeliyim açıkçası; uyurgezerlik, uykuda kavga ederken bana vurma vs vs

X