Öncelikle hepinize çok güzel haberler alacağınız mutluluk dolu bir gün diliyorum
Ben 1 yıllık evliyim. Eşim her gece uykusunda konuşuyor. Allah daha büyük dert vermesin tabi ama bu iş artık beni ürkütmeye başladı.
Başlarda komik geliyordu gündüz anlatıp gülüşüyorduk ama artık tuhaf geliyor.
Bazen kısık, bazen yüksek sesle konuşuyor.
Geçen gece yüksek sesle bir şey anlattı. Irkildim uyandım "Noldu bitanem" dedim. "Sen sordun ya ona cevap veriyorum" dedi. Ben bir şey sormamistim
Yeni evlendigimizde bir gece uyur halde oturup ettehiyyatu okumaya başladı. Amin diyip yattı anında horlamaya başladı. Nasıl korktum uyku sersemi bir ben bir allah bilir
Bazen ben yeni yatıyor oluyorum veya lavabodan gelmiş oluyorum, bana "Gel babanne, gel anne" falan diyor
Bazen acil bir sey oluyor uyandırmak durumunda kalıyorum. Kısık sesle sesleniyorum. Uyandı gibi gözüküyor, bir konuşuyor delirdi sanıyorum.
Bütün konuşmalarını anlatmayayim baya var. Bekarken de konuşurmuş kayinvalidem söylemişti.
Şunu merak ediyorum, konuştuğunda veya bana bir şey sorduğunda cevap vermem sakıncalı mı? Mesela bana anne babanne falan dediğinde bozuntuya vermeden yatmali miyim yoksa "Ne annesi bitanem, benim" diye duzeltmeli miyim.
Başlarda bazen gülünç oluyor diye konuştururdum sonra acaba zararlı mıdır diye bıraktım ses çıkarmamaya başladım. Uyanıkken bile bu kadar güldürmüyordu beni ne yapayım
Az önce şarj aletimi arıyordum, kalktı "Nereye gidiyosun anne" dedi. Oturdu yüzüme bakıyor. Ne diyecegimi de bilemedim.
Ay gülsem mi ürksem mi bilemiyorum artık
"Psikolojik olabilir doktora gidelim" dedim yanaşmıyor. İkna etmem lazım sanırım çok bunaldim bu durumdan. Eşim için endişeleniyorum ileri boyutlara gelirse diye.
Var mı başına gelen.. Ne yapmalı.. Ne yapmamalı..