Uykusunda konuşan koca

İnanırım ya çok zor. Yazık. Şakası bi yana benimki de benden korkuyor ama öyle böyle değil yataktan sicriyor bi gün bi tane vurucak diye korkuyorum. Bi kaç seferdir de uyanıkken yatağın içinde yılan olduğunu yılanlar olduğunu söylerdi bi gün bi çığlık atışı var psikolojim bozulmuştu piton olduğunu söylüyordu

Alışamamış daha iki kişi yatmaya zamanla düzelir inşallah bozulmazmi bozulur elbet yılan falan diyince gerçek sanır insan ama genelde he heee diyip yatır öyle bişeyde sende basarsan çığlığı daha fena olur

Hayır yılan olmadığına eminim korkmuyodum da sadece o ses tonu o çığlığı psikolojimi bozdu ilk defa bi erkeği çığlık atarken görünce kalın kalın wc ye bile zor gidiyodum evlenmeden önce de böyleydi ya. Çok stresli bi insan ama sanırım ondandi Bayadır görmüyor

Kendini güvende hissediyorlar bir zaman sonra yanında sen olunca o yüzden yapmıyordur canım

benim eşimde uykusunda küfür ediyo ve bana da anne diyor bende alıştım artık bence kafaları cok dolu ondan oluyor yeni evliyken şaşırmıştım tabi birde geceleri ayağını sallıyor bende deprem oluyor sanıp depremmmmmmm diye yatktan fırlamıştım geceleri biz çok komik oluyoruz kamera koysak al sana sitkom

Benim eşim de öyleydi ilk evlendiğimizde ama o günlük yaşadığı şeyleri anlatırdı. Sonra geçti şükür. Ama kayınbabam çok fena. Ondan çok korkuyorum sesi her yeri inletiyor :)

Sarılıyorum evet. Bugün de sarılıyodum. Hareketsiz yatıyordum konuşmadan. Bir anda havaya muck muck diye öpücük atmaya başladı. Sonra bizim sadece kendi aramızda yaptığımız bir gülüş şeklimiz vardır, o şekilde gülmeye başladı. Sonra uyudu.
Reglim gelince adam hepten sıyırdı galiba

Bir uyku merkezinde uyku EEG’si çekilerek durumun ayrıntılı olarak değerlendirilmesi yararlı olur. Tetkikler normalse, uyku derinliğini artıran bir ilaçtan yararlanılabilir.

Ama uykusunda konuşan kişiyle konuşmanız, ona sorular sorup cevap verdirtmeniz mesela, zararlı diye duymuştum.

Size de çok geçmiş olsun. Benim eşim de çok stres yapan bir insan. Kafasının içinde milyon düşünce oluyor ben bile hissedebiliyorum. Sakinleşebilen bir insan değil bir de. Ona sıkıntısının nasıl çözüleceğini anlatın, tamam der, yine kafaya aynı sekilde takar. İlac verilirse içer mi bilmiyorum sevmiyor öyle şeyleri

Ben de hatırlıyorum öyle bir şey. Uyurgezerleri falan uyandirmayin diyorlardı. Ben de artık hiç ses çıkaramıyorum. Tamam diyip başını okşuyorum geri uyuyo.

ay allahim ruya goruor adam ne korkuorsun... gunluk stres, bilinc alti uykuda vucut gevsedigi icin sayikliyor demek ki..
pirt da yapar
cook bir yere gidecekseniz uyku laboratuarina gidin -danisin. sonra psikolog

pskiyatr neden gidion adama ilac neden aldirican. psikolog olabilir
perile ev degil :))) merak etme...

pskiyatr neden gidion adama ilac neden aldirican. psikolog olabilir
perile ev degil :))) merak etme...
Ay ne bileyim bacım ya hiç başıma gelmedi nere gitsem bilmiyorum Her yoruma katılıyorum onay veriyorum o yüzden
Kimi nöroloğa git demiş, kimi psikiyatriye.
Alcam kocayı kolundan tutup manava diye çıkarcam, hepsine götürcem, sonra vurucam kırbacı

az mantik yurutelim
bu adam dinine duskun , duanin rahatlattigini, isini insallah ile olacagini dusunuor mu? evet.
dua edelim de bu isim su- seyim olsun der mi ? yapar mi ? evet.
demek ki ruyasinda sikintisi neyse onunla ugrasirken bilinc altindan da anne dua et de su hal olsun die dusunuor. bunu da sesli soyluor.
arada fisildar arada yuksek olur..
yada atiorum, ruyada aslan gordu. kacior. annaaa kurtar beni diye bagirabilir.
neden kucukken anne die bagiririz. bunlar guven duygusundan.annesi annanesine babasina yaninda oldugu zaman kendini guclu ve guvende hissedersin. bu da ruyada bilincalti oluor.

benimki de cok stres yaparsa o gunu ingilizce anlatir :))))
bir ara ogretim gorevlisi idi . her ilk verecegi dersicin stres yapardi, tum dersi ruyada ing. anlatirdi :)))))
ben nee yapaammm
benim evi ingiliz peri mi basti diyeyim

Ay anne babanne diyor ne yapacağımı bilemiyorum bir de hırsız diye üstüme atlarsa, korkudan çıplak ayak evden çıkar giderim heralde
ya cok zor valla insan korkuyor. Uyku bozukluklarina bakan bir doktora mi gorunse acaba esin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…