Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

valla canım çok zor sabrediyom eşimde eve bebek bezi almaya başladı bile gizli gizli alıyor alma diyom ama o daha çok kaptırdı kendini ben yok olmadı diyom hakkımızda hayırlısı bardak eşinyapmasın bence yapayım derken allah korusun yakar falan belini o yüzden annene falan yaptır

Derdi olmayan insanın bu saatte ayakta ne işi olurki zaten oyy oyyy hangi birini diyim.
Eşim aslında hiç gelmiyo desem yeri dükkanda yatıp kalkıyo nerdeyse işkolik.
Yanlızım dostlarım yanlızım yanlız

adamı boş bırakma canım dükkanı bas rabbim bana ondan vermiyor işte adamın tepesinde tavuk kuşu gibi pinekliyeceğimden biliyor kulunu

Aaa karadeniz erkegi iyidir evine eşine bağlıdır iyi seçim
Buarada nicegirl doktorlarda yastık koyun kalçanızın altına ve kalkmayın belli bi süre diolar ama bardaği hiç duymadım

Bu yöntemi yeni duydum bende ilişki sonrası kalçama sırtıma yastık koyuyorum 20 dk kalkmıorum öle demişlerdi

valla canım yastık falan bahane yastıkda koysan bir kısmı gene akıyor ben yastık koymuyom millet silkeletiyo bana saçma geliyo hiç faydası olmuyo olacak oldumu 1 damala spermlede olur rabbim nesip ederse oda

bu kadar bilgiyi nerden buluyonuz ya hu dert adama bardakta yutturur demekki

Aaa karadeniz erkegi iyidir evine eşine bağlıdır iyi seçim
Buarada nicegirl doktorlarda yastık koyun kalçanızın altına ve kalkmayın belli bi süre diolar ama bardaği hiç duymadım

ben adamı nikah masasına getirtemedim benim bardakla işim olmaz ki bekarım ben.... ve şuna dikkat cektim hani sözüm meclisten dışarı sadece bu bi genelleme 80 ile 90 dogumlular arasında hep bu sorun yaygın biz biraz cürük nesiliz galiba...

Allahımmmm çok güldüm yaaaa kimi der iyi ki der kötü herkes dertten delirmiş :) kiminin kocası var bi dert kiminin yok bi dert kiminin kocası başından kovsanda gitmez kimi eve gelmez bu ne be ne dertli kadınlarız biz be farkındamısınız ufak mutluluklar peşindeyiz.
Ben şahsen bi çocuğum olsunda oyalaniim diorum çünkü kocam çalıştırmıo beni istanbulda arkadaşımda çok yok bari yanımda bi nefes olsun:)

aNNEME DEMEYE UTANIYORUM YA AMA :26: Bide uzakta annem oda yapmaz korkar bişey olur diye eşim annemi vurur kesin bana bişey olursa Beni bırakırken sürekli tembih ediyo iş yapmasın diye.
adamı boş bırakma canım dükkanı bas rabbim bana ondan vermiyor işte adamın tepesinde tavuk kuşu gibi pinekliyeceğimden biliyor kulunu

Basıyorum bazen canım gece 3 te filan gidiyorum orda.
Zaten benden tırsıyo attığı her adımdan haberim var gibi nerden biliyosun buluyosun diyo
Yaparsada kendi kaybeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…