-
- Konu Sahibi Esmeralldaa
arkadaşım bardak ttma öle anladığın tarzda değil örgü şişine biraz pamuk saıyorsun üstüne kolonya döküyon yakıyon ve bardağın içine tutuyon sonra ateşi çekip beline kapatıyon b işlemi 3 4 kere yapıyon ateşi söndür ve beli güzelce sar olay bu kadar kırılma faln yok sirtaki yapmıyoz
nicegirl evdemi kaldin kiiiiiiiiiiz vah vah
nicegirl evdemi kaldin kiiiiiiiiiiz vah vah
Kuşum varda oda keesmıo:)
Benim g.. göbek hala aynı valla keşke biraz büyüsede salsamcanım haklısın kreçlenme olurum mazallah
bende evlenip g...t göbek salmak istiyorum
siz hepiniz benden buyuk ve yaslisiniz ben cok gencim
evde kalmadım canım var vakit dahadont panik
Benim g.. göbek hala aynı valla keşke biraz büyüsede salsam48 kiloyum çok zayıfım
Bi bebeğim olsun salcam valla rahat bırakcam bünyemi
Pisluk ne hakaret ediyon la benim ruhum gençPsikolojim bozuldu zaten beyaz saçım çıkmış 2 tel yaşlandım galiba.
bunu bel agrisi filan oldumu yapiyorlardi aciyor ama ya yapmadim hic ama aciodur yani
bunu bel agrisi filan oldumu yapiyorlardi aciyor ama ya yapmadim hic ama aciodur yani
ha bu arada kadın dogum doktorunuzdan sonra ılk ugrayacagınız kapı kimin kapısı tabıkı benım kapım... neden cünkü ben cocuk doktoruyumbu ne demek oluyo yabancıya bırakmam valla demek oluyo küserimmmmm
şekerim hayal güüne hayran kaldım ee ne zaman oturuyon masaya
E bende onu diorum işteeee:))
Benim bir arkadaşım 5 tüp bebekten sonra 2 defa böyle hamile kaldı
İnanması güç ama bu vesile oldu canımcım.
anacım benim doktor muayne masasından kalktıgımmı var nikah masasına oturayım
toplayın bebeleri gelin kısır günü gibi... ben bakarım gocunmam para mööömmm deeel
ee bizde senin düğünü muayaene masasında yapalım barı sen iyi yerleşmişsin oraya kalkcağın yok damadı otrtalım yanına
güzel fantezi
Walla ne yalan söliim bende beğendim:)