Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

Allahımmmm çok güldüm yaaaa kimi der iyi ki der kötü herkes dertten delirmiş :) kiminin kocası var bi dert kiminin yok bi dert kiminin kocası başından kovsanda gitmez kimi eve gelmez bu ne be ne dertli kadınlarız biz be farkındamısınız ufak mutluluklar peşindeyiz.
Ben şahsen bi çocuğum olsunda oyalaniim diorum çünkü kocam çalıştırmıo beni istanbulda arkadaşımda çok yok bari yanımda bi nefes olsun:)

burası mor çatıya döndü zaten dertsiz insanmı var zaten oyalanıyoruz işte... cocugun olana kadar bi kuş bir balık falan al istersen hobi olur :emir_bebek:

ne gerek var bardaga kırılır mazallah batar rahim kaldırcam diye şimdi birşey diycem neyse içimde kalsın :KK52:

ben adamı nikah masasına getirtemedim benim bardakla işim olmaz ki bekarım ben.... ve şuna dikkat cektim hani sözüm meclisten dışarı sadece bu bi genelleme 80 ile 90 dogumlular arasında hep bu sorun yaygın biz biraz cürük nesiliz galiba...

Ben küçükken uçakla hep oyuncak filan atıyolardı bize mahalleye acaba kimyasallarmı vardı içinde.
Bizim bide sebepsiz.
Sen becermedinmi nikah masasına oturmayı
Benim eşim öyle bi becerdiki evlendiğim gün noluyo nerdeyim sende kimsin gibi gibi sorular sormaya başladım kendime
Bekarlık sultanlık ama fazlada oturma heryerin ağırır oturmaktan :KK1::KK1:

burası mor çatıya döndü zaten dertsiz insanmı var zaten oyalanıyoruz işte... cocugun olana kadar bi kuş bir balık falan al istersen hobi olur :emir_bebek:

valla bne kuş aldım oda erkek çıktı asılıyorm ne kocişe gitmiyo geliyo bana sürtünüuyo ama ben oğlmm diye seviyom anasına sarılıyo yavrummmmmm

ne gerek var bardaga kırılır mazallah batar rahim kaldırcam diye şimdi birşey diycem neyse içimde kalsın :KK52:

arkadaşım bardak ttma öle anladığın tarzda değil örgü şişine biraz pamuk saıyorsun üstüne kolonya döküyon yakıyon ve bardağın içine tutuyon sonra ateşi çekip beline kapatıyon b işlemi 3 4 kere yapıyon ateşi söndür ve beli güzelce sar olay bu kadar kırılma faln yok sirtaki yapmıyoz

Ben küçükken uçakla hep oyuncak filan atıyolardı bize mahalleye acaba kimyasallarmı vardı içinde.
Bizim bide sebepsiz.
Sen becermedinmi nikah masasına oturmayı
Benim eşim öyle bi becerdiki evlendiğim gün noluyo nerdeyim sende kimsin gibi gibi sorular sormaya başladım kendime
Bekarlık sultanlık ama fazlada oturma heryerin ağırır oturmaktan :KK1::KK1:

canım haklısın kreçlenme olurum mazallah :KK1:
bende evlenip g...t göbek salmak istiyorum

arkadaşım bardak ttma öle anladığın tarzda değil örgü şişine biraz pamuk saıyorsun üstüne kolonya döküyon yakıyon ve bardağın içine tutuyon sonra ateşi çekip beline kapatıyon b işlemi 3 4 kere yapıyon ateşi söndür ve beli güzelce sar olay bu kadar kırılma faln yok sirtaki yapmıyoz

Allah sizi ne etmiyeeeee kupa çekmek desenize şuna.... bende ne hayal ettim biliyonmu bardakla belden rahmi yukarı kaldırıyonuz falan anladım saf saf düşünüom bende :KK52:

Ne içtin nan sen?
Sen denedinmi kuzucum astınmı kendini :KK9::KK9:
Bide bunu deniyim bende belki faydası olur olmazsa en fazla ölürüm belki :KK9::KK9:
Herifte gelmiyo eve zati ipte asılı kalırım ben :KK9::KK9::KK9:

icmeden sarhosum ben bisey icmeme gerek yok :KK53:
kiz sen yeni seyler anlatacaktin bana yarim kaldi:KK53:

X