- 31 Mayıs 2009
- 1.806
- 17
-
- Konu Sahibi Esmeralldaa
onu bulmuşlar ama ikra koydular tosuncuk bir kız 7 aylık 10 kg cuk
28 yaşındayım bende izmiride solumuşsun ne güzel kalsaymışın keşke
Sorma ya iş için geldim buraya saplandım ama burnumda tutuo walla ben ekonominin orda oturuodum balçovada zaten ekonomide okudum sen neresindensin
Her ailede oluo cnm ya kayınvaliden ve eşin arkandaysa hiçbişey olmaz evelallahhem sen güçlü karakterini koy ortaya bak bakalım ağzını açabiliomu
ben ege unv tıp mezunuyum cocuk doktoruyum goztepedeyım ben bılmezmıyım ekonomıyı
hahhhhh bu işteeeeeeeeee İKRA.... !!!! benim koymak istediğim isim...
İkranın anlamı nedir? Buarada lise çağım hep göztepede geçti özellikle reci's:)))
canım görümcemin düğününde de olayçıkarttı bakın çok basit bir konu grmce kına günü istanbula fotograf çekimine gittiler geldiler annem eskişehirden geldi onun anneside 1 hafta önce ankaradan geldi neymiş benim anneme hoşgeldin deyip elini öptü niye onun annesinin kini öpmemiş hoşgeldin dememiş sizce bu kavga için sebepmi
İkranın anlamı nedir? Buarada lise çağım hep göztepede geçti özellikle reci's:)))
Bence o senin gençliğini ve güzelliğini kıskanmış ortayada bunun olta diye atmış kim takılırsa:)
ikra oku demek canım kuranı kerimin ilk emri arapçadır... aaaaaaaaaaa recisss dibimdeeeee
hadsiz....kayınbiladeriniz nasıl katlanıyor
hadsiz....kayınbiladeriniz nasıl katlanıyor
Aaa onun ıkra olduğunu bılmıodum bak çok güzel.. Buarada biraz daha konusursak tanış da çıkarız akrabada:)))
garibim hasta biraz hasta olmasa kv 5 dk tutmaz onu hep oğlu için katlanıyo psikolojik rahatsızlığından dolayı 1 senede rahatsızlığı 3 kere nüksetti allahtan evlerimiz oldukça uzak o izmit bir ucunda ben bir ucunda
garibim hasta biraz hasta olmasa kv 5 dk tutmaz onu hep oğlu için katlanıyo psikolojik rahatsızlığından dolayı 1 senede rahatsızlığı 3 kere nüksetti allahtan evlerimiz oldukça uzak o izmit bir ucunda ben bir ucunda
ben akraba ilişkilerimi kestim canım hısım akrabadan cıkabıleceğini sanmıyorumben öyle yalılarda cafeler takılan biride değildim ömrüm bornovada geçti tıp okuduk malum ekmek parası kaçlısın ???
Kız bölelerinden korkulur adamın yuzune guluo altından girip üstünden çıkıodur fena fena:)
Walla bende oyuzden geldim istanbula baba parası yiyenlerden oldum olası nefret ettim heleki ekonomideyken bilirsin85 liyim ben bornovayada küçük parka gelirdik ara sıra
iyide tatlım böyle dengesiz bir kadın adamı dahada hasta etmezmi