Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

Her ailede oluo cnm ya kayınvaliden ve eşin arkandaysa hiçbişey olmaz evelallah hem sen güçlü karakterini koy ortaya bak bakalım ağzını açabiliomu

canım görümcemin düğününde de olayçıkarttı bakın çok basit bir konu grmce kına günü istanbula fotograf çekimine gittiler geldiler annem eskişehirden geldi onun anneside 1 hafta önce ankaradan geldi neymiş benim anneme hoşgeldin deyip elini öptü niye onun annesinin kini öpmemiş hoşgeldin dememiş sizce bu kavga için sebepmi

Bence o senin gençliğini ve güzelliğini kıskanmış ortayada bunun olta diye atmış kim takılırsa:)

hadsiz.... kayınbiladeriniz nasıl katlanıyor

garibim hasta biraz hasta olmasa kv 5 dk tutmaz onu hep oğlu için katlanıyo psikolojik rahatsızlığından dolayı 1 senede rahatsızlığı 3 kere nüksetti allahtan evlerimiz oldukça uzak o izmit bir ucunda ben bir ucunda

Aaa onun ıkra olduğunu bılmıodum bak çok güzel.. Buarada biraz daha konusursak tanış da çıkarız akrabada:)))

ben akraba ilişkilerimi kestim canım hısım akrabadan cıkabıleceğini sanmıyorum ben öyle yalılarda cafeler takılan biride değildim ömrüm bornovada geçti tıp okuduk malum ekmek parası kaçlısın ???

Hadi ya adama ve çocuga acıdım bak şimdi allah sabır versin cnm

iyide tatlım böyle dengesiz bir kadın adamı dahada hasta etmezmi

Walla bende oyuzden geldim istanbula baba parası yiyenlerden oldum olası nefret ettim heleki ekonomideyken bilirsin 85 liyim ben bornovayada küçük parka gelirdik ara sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…