- 31 Mayıs 2009
- 1.806
- 17
-
- Konu Sahibi Esmeralldaa
ediyor zaten o yüzden 1 yılda 3 kere nüksetti ya düşünün artık balayında kaynım rahatsızlandı en özel günlerde
ediyor zaten o yüzden 1 yılda 3 kere nüksetti ya düşünün artık balayında kaynım rahatsızlandı en özel günlerde
Adam oracıkta bırakıverseydi kadını bile bile lades demiş walla boşver sen kendi huzuruna bak ben kimseyi karıstırmıorum artık kımse içinde huzurumu bozmuorum ağzım yandı bikere sende öle yap sana kimsenin faydası olmadığını görceksin zamanla
Buarada yaşıtmışız nicegirl doktorlukta zor be.. Okuması zor
Selam kızlar
Bende günlerce regl olmam diye bekledim ama malesef hasta oldum.
Ve alışkanlık oldu yine geç yatmak..
Bende 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim bebeikim yok.
o dönemlerde geç yatmak normalama seninki stresten tabiki
hayırlı geceler hoşgeldin
Selam kızlar
Selam kızlar
Hoşgeldin aramıza inşallah önümüzdeki aya diyelim:))
Buarada evlilik kesinlikle şans bak mesela ben tanıştım eşimle 2.gün evlenme teklifi etti ve bir ay içinde evlendik
Üstüne. Üstlük o doğulu ben batılı çok zor gunler geçti kaç kere bavulumu topladım ama beni iyiki tutmuş şimdi mutluyum çok şükür:)
Hoşbuldum sağıl.
Evet stresten malesef.
Bide heriften dolayı
Geceleri çalışıyor gelde uyu hepsi birbirine karışıyor.
Topik fikri iyi olmuş hayırlı olsun daimi olur inşallah.
canım moralini bozma rabbim bu aya yazmamış anne olmanı benim ablam 8 yıl sonrasında gebe kaldı şuan 9 ayının içinde bugün yarın doğurcak ne aşılamsı kaldı ne evde keçi boynuzu incir kürleri kaldı son çare tüpe gidecekleri vakit hamiş olduğnu öğrendi ama regl bitiminde ananeye beline bardak tutturup rahimi yukarı doğru kaldırarak karnını sardılar ve o le sarılı iken ilişki olmş ve o ay hamiş kaldı tabi bnların etkisine kadar olur bilmem ama rabbim 8 senedne sonra ol dedi
canım moralini bozma rabbim bu aya yazmamış anne olmanı benim ablam 8 yıl sonrasında gebe kaldı şuan 9 ayının içinde bugün yarın doğurcak ne aşılamsı kaldı ne evde keçi boynuzu incir kürleri kaldı son çare tüpe gidecekleri vakit hamiş olduğnu öğrendi ama regl bitiminde ananeye beline bardak tutturup rahimi yukarı doğru kaldırarak karnını sardılar ve o le sarılı iken ilişki olmş ve o ay hamiş kaldı tabi bnların etkisine kadar olur bilmem ama rabbim 8 senedne sonra ol dedi
Bu yöntemi yeni duydum bende ilişki sonrası kalçama sırtıma yastık koyuyorum 20 dk kalkmıorum öle demişlerdi
doğu erkeği tabi 2.saatte de edebilirdi nerde izmirde öyle adam... tabi oda kısmet bir yerde işin espirisi
Hoşbuldum sağıl.
Evet stresten malesef.
Bide heriften dolayı
Geceleri çalışıyor gelde uyu hepsi birbirine karışıyor.
Topik fikri iyi olmuş hayırlı olsun daimi olur inşallah.
bende kocamla face de tavla oynarken tanıştık 1 ay netde ve telde görüştük sonra yüzyüze görüştük 7 .ay sonra isteme 14. ayda nişan 17. ayda evlendik hamd olsun allaha şükürler olsn çok iyiyiz kocam karadenizli da
seninde sıkıntın sana yeter bacım adamımı bekleyim hamilemi kalayım owww