Uykularım kaçıyor artık😪 eş eş eş

Başarısızlığın, hakim boşanma celbini eline verince başarıya evrilecek. Bunu unutma.

Bosa gitsin. Bana dua edersin.

Aynı içerikli mesajları tekrar tekrar atmaktan sıkılmadın mı? Bir kez söyledin bitti gitti. Kaynana mübarek! Huzur ver kadına yahu. Derdi yeterince büyük. Ben bile daraldım senden.

Ablacım, az bi dur derin derin nefes al ver. Öncelikle bosanma düşüncesi varsa aklında onu yavaşca bir kenara süpür. Böyle kuytu köşede olsun ki gözüne ilişmesin. Çünkü boşanmak size eşinize ve özellikle çocuğunuza ciddi zararlar verir.
Eşinizle karşı karşıya oturup ,meseleyi sakin, olayı çözebilecek bir ses tonuyla eşinize açın.
Sonra onu sevdiginizi ve kendisinin de sizi sevdiğini söyleyin. "Çünkü ben senin beni sevdiğini hissediyorum " "sen artık benim içimde bir parçasın" gibi onu etkileyecek sözler söyleyin.
Onu çok iyi anladığınızı söyleyin.
(Zira bu krizde her evde bir işsiz var ve onalrın yaşadıkları stres, kaygı,korku,eziklik duygusu onlara dengesiz şeyleri yaptırıyor)
Eğer çok masraflı biriyseniz, lüzumsuz şeylere pek para harcamayin.
Misal avm gitmek yerine , en basitinden" semaverinizi alın, yakabilirseniz mangal yakın yoksa evden yemek yapın götürün. Olmadı kek ,kurabiye tarzı biseyler yapip semaver yada termosa çay koyup bir parka ,ormana gidebilirsiniz. Böyle seyler pek erkeklerin gözüne gelemz.
Böyle seyler yapabilirsiniz.
Öyle lüks hayata da istekli olmayın. Ne kadar luks yaşarsanız yaşayın yine herkes gibi aynı kara toprağa gireceksiniz. Tek gayeniz ailenizi mutlu etmeye çalışmak. Erkekler bunu fark edince onlar da daha istekli olacaklar.
Şimdi uyku durumuna gelince ,gözlerinizi kapatın ve herseyi ALLAHİN izni ile yoluna koyucam
Yarin hersey benim icin ailem icin güzel olucak. Bizim ailemiz en mutlu aile olucak. Kimse bizi yıkamaz. PARA bile bizi yikamaz ,ayıramaz,birbirimizd düşütemez. Çünkü aşk,sevgi,saygı,sabır hep bizim tarafımızda olucak.
Inşallah eşinizle eski mutluluğunuza kavuşur hatta daha çok mutlu olursunuz.
Saygılarımla
Hayırlı geceler.
Allaha emanet olun.

Aynı içerikli mesajları tekrar tekrar atmaktan sıkılmadın mı? Bir kez söyledin bitti gitti. Kaynana mübarek! Huzur ver kadına yahu. Derdi yeterince büyük. Ben bile daraldım senden.
Cok saol canım ya derdimi unutturdu kadın bence burda sataşacak yer arıyor

Bir şeyi 1 seferde anlayana 1 kez, 10 seferde anlayana 10 kez söylenir.
Sizin sıkılmanız tek seferde anladığınızı gösterir
Evet derdi yeterince büyük, bebeğini düşünmeden, mantıksızca hareket etmek, onun yanında bağırış çağırış kavga eden anne baba, arabadan inip bebeği korkutmalar falan...

Cok sağolun iyi dilekleriniz icin

Seninle mahkemede hesaplaşacağız sen haddini cok aştın !!

Mune kendisi anneliğime kişiliğime varasıya laf atıyor rahatlıkla hakaret ediyor lütfen sizde göz ardı etmeyin

Mune kendisi anneliğime kişiliğime varasıya laf atıyor rahatlıkla hakaret ediyor lütfen sizde göz ardı etmeyin
Aynı şeyi ben de sosyal hizmetlere şikayet edeceğim ama, anlaştık mı?
Ah canım ya, hani onca derdin vardı benle mi uğraşacaksın, sözle kaç tazminat isteyeceksen peşin peşin verelim de uğraşma, önce çocuğuna bak layığıyla, sonra ilişkine bakarsın.
Banlanmak umrumda olsaydı, sana hiç yazmadım, kib lemen yeter.
Bir bebeğin oksijen ihtiyacı da sizin saçma sapan kavgalarınızdan bin kat daha önemlidir.
Bunu artık unutmazsın.

Psikiyatri de yansıtma diye bir kavram var. Şu an sergilediğiniz tutum tam da bu. Atalarımız buna “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış” derler. Sizin ruh sağlığınız normal değil. Acilen psikiyatri ile görüşün.
Konu sahibi, canını sıkma, bu tip arızalar her yerde maalesef. Keşke engelle butonu olsa da, görmesek

Kimse kimsenin anneliğini sorgulamasın bir zahmet. Bebeğini sizden çok daha iyi düşünür emin olun. filmdelisi şaka gibisiniz. milyon tane aynı mesaj..bebekte bebek avmde ne işi var neden niye hava böyle şöyle.. ay okurken daral geldi. avmye gitmiş artık, niye götürdün bebeği diye boğazlayacaksın ya. Ruhumu daralttın ya. İlk defa böyle hissettim bi konuda..

Ne bereketli topraklarımız var di mi, değişik değişik tipler yetişiyor

Sevgili konu sahibi,
önceki mesajlarınızı okuyorum, konularınızı okuyorum.
Eşiniz belli ki maddi olarak kendisini yetersiz hissediyor. Krizden dolayı sıkıntıda. Bunalım yaşıyor.
Ve siz eşinizin bunalımda olduğunu dahi farketmiyorsunuz.

Nedenini de söyleyeyim ;
tek derdiniz para. Para kazanamayan bir adama saygı duymuyorsunuz.
Çünkü aileniz de dahil olmak üzere eşinizin işleri kötü gidiyor diye sizi ona yakistirmiyor. Eski konularinizda yazmissiniz.

Adam belli ki sıkıntıda, bir önceki konuda sen 4000 alsan ben 2000 diye size laf atmış, siz de kötü gelin Ferhunde gibi saldırıya geçmişsiniz. Adam anlamış yanında olmayacağınızı, destek olmayacağınızı.

Gerçekten yazdiklarinizi okuduğumda karşımda bir Ferhunde görüyorum. Eğer eşinizi severek evlendiyseniz düştüğü bu çukurdan kurtarmaniz gerekir. İsleri kötü gidiyor, cabalamiyor diyip duruyorsunuz. Belki de cabaliyor, ama çabaladığı halde başarısız olduğunu size göstermekten çekiniyor.

Çünkü eşinizi burada anlattığınız şekilde sürekli yargılıyor ve eleştiriyorsaniz da artık size saygı duymuyor olabilir.

Soyledigi kötü kelimeler, davranışlar olabilir.
Bu dengesiz tavırları onun bir bunalım geçirdiğinin gayet açık göstergesi olabilir. Şu durumda eşini seven bir kadının yapması gereken sey ona yardımcı olmak, psikolojik destek almasını sağlamak.

Gerçi banlanmissiniz ama gelince okursunuz.
Lütfen bu soylediklerimi dikkate alin, küçük bebeğiniz var. Eminim siz de çok yorulup strese giriyorsunuz. Ama daha çok maddi olarak eşinizin düşmesi, ailenizin eleştirileri sizi etkilemiş gibi görünüyor.

Bu benim sahsi fikrim.
Umarım çözülür sorunlarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…