- 14 Ekim 2016
- 7.083
- 47.747
- 548
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Başarısızlığın, hakim boşanma celbini eline verince başarıya evrilecek. Bunu unutma.Evet yazıyorsunz sizz .. cokta haklısınız mesajınızı enine boyuna okudum cidden tam bu denir baskada bisey denmez ben sanırm cok korkuyorum sevgi aşk yada elalem ne der degil .. korkularım ailemle alakalı işim var cocugum la gecinr giderim ama ben evlenrken asla babam gbi briyle evlenmıycem cocuguma harika bi baba secicem demiştim .. başarısız oldjmve bu korku beni geri itiyor ... yenmem gereken bi psikolojik durumum var snırım saglıklı dusunemıyorum artık
Aynı içerikli mesajları tekrar tekrar atmaktan sıkılmadın mı? Bir kez söyledin bitti gitti. Kaynana mübarek! Huzur ver kadına yahu. Derdi yeterince büyük. Ben bile daraldım senden.Buyrun buyrun, ama hava buzzz gibi nasıl gideceksiniz ki siz:)
Ne oldu, aslında kocanıza kızarken bir anda sizin yanlışınızı yüzünüze çarpınca soğuk duş etkisi mi:)
Ohh canıma değsin, el kadar bebekle de giyme avm ye, öğrenmiş oldum acı sözlerle.
Cok saol canım ya derdimi unutturdu kadın bence burda sataşacak yer arıyorAynı içerikli mesajları tekrar tekrar atmaktan sıkılmadın mı? Bir kez söyledin bitti gitti. Kaynana mübarek! Huzur ver kadına yahu. Derdi yeterince büyük. Ben bile daraldım senden.
Bir şeyi 1 seferde anlayana 1 kez, 10 seferde anlayana 10 kez söylenir.Aynı içerikli mesajları tekrar tekrar atmaktan sıkılmadın mı? Bir kez söyledin bitti gitti. Kaynana mübarek! Huzur ver kadına yahu. Derdi yeterince büyük. Ben bile daraldım senden.
Cok sağolun iyi dilekleriniz icinAblacım, az bi dur derin derin nefes al ver. Öncelikle bosanma düşüncesi varsa aklında onu yavaşca bir kenara süpür. Böyle kuytu köşede olsun ki gözüne ilişmesin. Çünkü boşanmak size eşinize ve özellikle çocuğunuza ciddi zararlar verir.
Eşinizle karşı karşıya oturup ,meseleyi sakin, olayı çözebilecek bir ses tonuyla eşinize açın.
Sonra onu sevdiginizi ve kendisinin de sizi sevdiğini söyleyin. "Çünkü ben senin beni sevdiğini hissediyorum " "sen artık benim içimde bir parçasın" gibi onu etkileyecek sözler söyleyin.
Onu çok iyi anladığınızı söyleyin.
(Zira bu krizde her evde bir işsiz var ve onalrın yaşadıkları stres, kaygı,korku,eziklik duygusu onlara dengesiz şeyleri yaptırıyor)
Eğer çok masraflı biriyseniz, lüzumsuz şeylere pek para harcamayin.
Misal avm gitmek yerine , en basitinden" semaverinizi alın, yakabilirseniz mangal yakın yoksa evden yemek yapın götürün. Olmadı kek ,kurabiye tarzı biseyler yapip semaver yada termosa çay koyup bir parka ,ormana gidebilirsiniz. Böyle seyler pek erkeklerin gözüne gelemz.
Böyle seyler yapabilirsiniz.
Öyle lüks hayata da istekli olmayın. Ne kadar luks yaşarsanız yaşayın yine herkes gibi aynı kara toprağa gireceksiniz. Tek gayeniz ailenizi mutlu etmeye çalışmak. Erkekler bunu fark edince onlar da daha istekli olacaklar.
Şimdi uyku durumuna gelince ,gözlerinizi kapatın ve herseyi ALLAHİN izni ile yoluna koyucam
Yarin hersey benim icin ailem icin güzel olucak. Bizim ailemiz en mutlu aile olucak. Kimse bizi yıkamaz. PARA bile bizi yikamaz ,ayıramaz,birbirimizd düşütemez. Çünkü aşk,sevgi,saygı,sabır hep bizim tarafımızda olucak.
Inşallah eşinizle eski mutluluğunuza kavuşur hatta daha çok mutlu olursunuz.
Saygılarımla
Hayırlı geceler.
Allaha emanet olun.
Seninle mahkemede hesaplaşacağız sen haddini cok aştın !!Bir şeyi 1 seferde anlayana 1 kez, 10 seferde anlayana 10 kez söylenir.
Sizin sıkılmanız tek seferde anladığınızı gösterir
Evet derdi yeterince büyük, bebeğini düşünmeden, mantıksızca hareket etmek, onun yanında bağırış çağırış kavga eden anne baba, arabadan inip bebeği korkutmalar falan...
Cok sağolunKonu sahibi, eğer fiziksel şiddet yoksa, sakince oturup konuşun. Eğer kendini düzeltmezse boşanacağınızı söyleyin. Bunu söylerken de ezilip büzülmeyin, kararlı olduğunuzu hissetsin. Allah yardımcınız olsun.
Hanımefendi saat olmuş iki ben uyuyamıyorum gunlerdir .. bunamı takıldınız yazabldigim kadr yazdım artık ne yapayım evet cahilim oldumu
[/QUOT Yazım kurallarının cahillikle ne alakası var hanfendiciğim ?? Biraz dikkat biraz özen
Ben size önereyim birkaç avukat, işiniz kolaylaşsın.Seninle mahkemede hesaplaşacağız sen haddini cok aştın !!
Bir şeyi 1 seferde anlayana 1 kez, 10 seferde anlayana 10 kez söylenir.
Sizin sıkılmanız tek seferde anladığınızı gösterir
Evet derdi yeterince büyük, bebeğini düşünmeden, mantıksızca hareket etmek, onun yanında bağırış çağırış kavga eden anne baba, arabadan inip bebeği korkutmalar falan...
Kocana böyle cevap verebiliyor musun merak ediyorum keşke verebilsenBana bak gerçekten haddi ni aşıyorsun davalık olmayalım senin lee !!! Kendine gellll ne biçim laflar bunlar haddini bil haddini
TeşekkürlerBoşanır mısın hayır o yüzden yazmayada gerek yokayrıca biraz düzgün yazsanjz keşke
Aynı şeyi ben de sosyal hizmetlere şikayet edeceğim ama, anlaştık mı?Mune kendisi anneliğime kişiliğime varasıya laf atıyor rahatlıkla hakaret ediyor lütfen sizde göz ardı etmeyin
Psikiyatri de yansıtma diye bir kavram var. Şu an sergilediğiniz tutum tam da bu. Atalarımız buna “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış” derler. Sizin ruh sağlığınız normal değil. Acilen psikiyatri ile görüşün.Aynı şeyi ben de sosyal hizmetlere şikayet edeceğim ama, anlaştık mı?
Ah canım ya, hani onca derdin vardı benle mi uğraşacaksın, sözle kaç tazminat isteyeceksen peşin peşin verelim de uğraşma, önce çocuğuna bak layığıyla, sonra ilişkine bakarsın.
Banlanmak umrumda olsaydı, sana hiç yazmadım, kib lemen yeter.
Bir bebeğin oksijen ihtiyacı da sizin saçma sapan kavgalarınızdan bin kat daha önemlidir.
Bunu artık unutmazsın.
Ne bereketli topraklarımız var di mi, değişik değişik tipler yetişiyorKimse kimsenin anneliğini sorgulamasın bir zahmet. Bebeğini sizden çok daha iyi düşünür emin olun.filmdelisi şaka gibisiniz. milyon tane aynı mesaj..bebekte bebek avmde ne işi var neden niye hava böyle şöyle.. ay okurken daral geldi. avmye gitmiş artık, niye götürdün bebeği diye boğazlayacaksın ya. Ruhumu daralttın ya. İlk defa böyle hissettim bi konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?