Kızlar bayadır yazmıyordum sorunlarım vardı eşimle alakalı gece. Bu saat oldu bebişim coktan uyudu eşim coktan horlamaya başladı ama bende tık yok ..
kafamda bin tane tilki dolaşıyor
Tabiri caizse mal gibiyim yatıyorum kalkamıyorum basım dönüyor vücudumda yaralar cıktı kabuslar görüyorum

cok yorgunum eşime surekli bak boyle olmaz demekten yoruldugum için susuyorum artık...
bugun avm ye gdelim bebiş cok sıkıldı evde yemegi dısarda yyelim bebişimizide gezdrelim dedim tamam hazrlan dedi işten geldi önce b baktı sıfatıma ustume bunumu giydin kocaman memelerin cıkmış dedi .. nyse sabır dedim yola cıktık nereye gtcez dedi avm dedm b..kmu var avmde dedi .. nyse otopark a geldk yolda staj dosyamı okula vermem gerektigininden bahsettm sabah gidicem dedm arabayı alıp anneme bebişi bırakırm işime bakarım dedm(( okulum annemn oldugu ilçede)) bir ton laf soyledi siz smdi gezmeyede gdersinz okul ayagına bıktım senin okulundan blmem ne aksama eve gel durma sakın annenlerde yatmıycaksın artık zaten paramız yok (( kendisi aylardır iş yapamıyor habire paramız yok diye diye beynimi yedi ben memurum dogum iznindeyim bir ay snra işe baslıycam dort gozle onu beklıyor eski konularımdan bilen bilir eşim işini sevmez calısmayı sevmez bana uc kurus kazansakta yeter gecinir gderiz diyen biri )) evet paramız yok !! Ben dayanamıyorum artık hanımlar arabayı sür eve yemek felan yiyesim kalmadı dedim hay hay dedi sürdü yolda kenara cekdi derdin ne dedi benm derdm yok burnumdan getirdin asıl senn ne dedm yokkk hanımefendi kusersende ac küsmek yok karnın doysun bi yemek yyelim dedi eve sür dedim bagırdım bebegm korkunca arabadan indim nefes alamıyorum yolda oturdum kenara beklıyorum bi süre bekledm bakdım bagırıyor bana geri bndim hic bsey demedi avm ye geri sürdü yemege gecdik ısrarla ye dedi durdu ses cıkarmadan şunu al dedm oturdum yedim bana yalaklık yapmaya basladı bu sefer eee nasıl sevdn mi guzel demi sen seversn hamburger smdi napsak bebişimizi gezdrelim dndurma yermisin

kızlar ben artık ciddi ciddi eşimin bipolar felan oldugunu dusunmeye başladım.. ciddi sorunları var ve atlatamoyormu bana mı anlatmıyor ama yokk ben iyice bunaldım hasta olucam yakında sıkıntıdan bir güzel sözü yok sürekli eleştri sürekli aşagılama ben bilemiyorum artık uzaklastım iyice yuzune bile bakamıyorum konsuurken

ben bu adamla ıkı sene nişanlı kaldım cok guzeldi hersey aşırı bir aşk hissim yoktu daha cok beni sevmesini sevmiştim .. ev sahibi evden eylülde cıkın dıyor bari eve girelim benm maaştan oderiz dedim riske giremeyiz ucuz kotu b eve cıkalım demesinmi ya bu adam idealist biriydi parasını kazanan. İyi yiyen iyi gezen biriydi nişanlıyken ama üc sene de herşey berbat oldu hayallerimmm ümitlerim

evlilik ateşten gömlekmiş meğer boyle ömür geçermi kızlar söyleyin bana