Uykularım kaçıyor artık😪 eş eş eş

Evlilik bitmis, cok gerginsiniz.
Bu gergin ortamda cocuk büyütülmez.
Yardım alın.
Ve daha cok kitap okuyun,hem sinirlerinize iyi gelir,hem anlatım bozukluklarınıza.

Ne guzel adam rahatlıgını dusunuo.Bendede vardı boşadım.Oh ellerıme saglık.Ben hemen bebek ıstıodum aslında çok yanlışmış.Daha evlılık oturmadan ne bebegı.Adam bırbırımızı sevelım dıodu.Ama en cok maaş kartımı altınlarımı bılezıklerımı sevıodu.ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM.Al karşına konuş.Senın hayallerın daha onemlı.

konu sahibi acaba akşam yemeği nerede yiyebiliriz bebek için avm uygun olurmu ki diyemi sordu benmi kaçırdım yoksa. kadın eşiyle ilgili sıkıntılarından bahsetmiş. yani şurada asıl konuya eğilsek belki sorunlar daha çabuk çözülür. sizene nereye isterse oraya gider size park uygundur onlara avm

Aynı içerikli mesajları tekrar tekrar atmaktan sıkılmadın mı? Bir kez söyledin bitti gitti. Kaynana mübarek! Huzur ver kadına yahu. Derdi yeterince büyük. Ben bile daraldım senden.
canım buna başkasının yangınıyla ısınmak deniyor bu platformda bu insanlardan okadar çok varki allah ıslah eylesin

dilinize sağlık

Yorumlari okurken kriz gecirmemek icin kendimi zor tuttum.
Bazen boyle yorumlar yuzunden aylarca girmiyorum kk-ya. Sinir sistemim kaldirmiyor malesef.
Konu sahibinin banlanmasina uzuldum.

Konusuna gelirsek eşi cok zor biri gercekten. Cok kaba, cok okuz. Ben olsam boyle bir kocaya sabredermiydim bilemiyorum.

Burda herkes Türkiye’nin önde gelen psikiyatri ya da psikologlarından , durmadan teşhisler konulduğuna göre .. ayrıca zorla kadını tahrik edip banlanmasına sebep oluyorlar , konu sahibinin de ban yemesini çok adaletli bulmuyorum açıkçası . İnsan derdini yazıyor buraya daha çok dert sahibi oluyor .

Yorumları okudukça daha iyi anlıyorum, kadın kadının düşmanıdır diye. Sanırsınız bir kendileri mükemmel anne. Parka da, avm ye de, lunaparka da götürürüm çocukları. Kime ne. Maaşallah burda ki bazı "bilinçli" anneler prof, bize de eğitim veriyor

İşte o yüzden özel hayatla ilgili konu açmadım hiç. Çünkü eski konularla çok pis vuruyorlar. Ya da niye hamile kaldın, niye doğurdun, niye gittin, neden terk ettin, blöf mü yapıyorsun bla bla bla.... Vurmak yetmez, füze atsınlar

Biri de dememis ki gece 11de yatirsana cocugu ne parklarda geziniyon?neyse susmus allahtan:)

Ne kadar suni bir gundem yaratmissin film delisi ya.Bunu en iyi senin anlaman gerekirken simdi oldu mu konu sahibini burdan vurmak? Cok yanlis yaptigin cokk.Burdan uzulmez konu sahibi.

anlatamadım galiba eşim işten geldi saat sekizbucukta yemek yemedik avm de yeriz bebişde arabaısnda gezer dedim ayrıca ankrada yasıyorum hava buzz gibi dunden beri
AVM deki uyaranlarin, ışıkların, renklerin bebekleri rahatsız ettiğini biliyor musunuz? Yazın hava ne kadar soğuk olabilir ki kaldı ki soğuk hasta etmez. Havaya Uygun giydirir çıkarırsınız. Yazın böyleyse kışın hiç cikarmazsiniz siz, üzüldüm bebeğe

Konu bu mu yani. Sizene çocuğunu düşünür ya da düşünmez. Hiç biriniz çocuğunuzu avm ye götürmediniz ya da götürmüyorsunuz heralde. Hepiniz haklısınız. Kadının derdi ne siz neye takılmışsınız. Her gün avm ye de götürür sizi ilgilendirmez bu. Kötü anneyse kötü. Bu da sizi ilgilendirmez. Ha anne böyleyse sorunlu dersiniz sırf çocuğunu avm ye götürüyor diye. Okurken deli oldum yorumları gerçekten.

Dışarda hiç uyaran, ışık yok heralde. Yer altında mı yaşıyorsunuz siz?

Burda herkes cok bilincli instamom

Niye üzülüyorsunuz bebeğe aklım almıyor.

Gerekirse parka gider, gerekirse bazen dışarıya hiç çıkmaz balkonda alır havasını gerekirse avm gider.

Anneliği bu cümle üzerinden sorgulamadak asıl üzücü olan.

filmdelisi de çok abartmış.

Kadının derdi çok farklı, konuda ki en son noktayla ısınmaya çalışmış bazıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…