- 21 Ağustos 2015
- 31.668
- 95.947
- 598
- 37
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ne guzel adam rahatlıgını dusunuo.Bendede vardı boşadım.Oh ellerıme saglık.Ben hemen bebek ıstıodum aslında çok yanlışmış.Daha evlılık oturmadan ne bebegı.Adam bırbırımızı sevelım dıodu.Ama en cok maaş kartımı altınlarımı bılezıklerımı sevıodu.ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM.Al karşına konuş.Senın hayallerın daha onemlı.Kızlar bayadır yazmıyordum sorunlarım vardı eşimle alakalı gece. Bu saat oldu bebişim coktan uyudu eşim coktan horlamaya başladı ama bende tık yok ..
kafamda bin tane tilki dolaşıyor
Tabiri caizse mal gibiyim yatıyorum kalkamıyorum basım dönüyor vücudumda yaralar cıktı kabuslar görüyorumcok yorgunum eşime surekli bak boyle olmaz demekten yoruldugum için susuyorum artık...
bugun avm ye gdelim bebiş cok sıkıldı evde yemegi dısarda yyelim bebişimizide gezdrelim dedim tamam hazrlan dedi işten geldi önce b baktı sıfatıma ustume bunumu giydin kocaman memelerin cıkmış dedi .. nyse sabır dedim yola cıktık nereye gtcez dedi avm dedm b..kmu var avmde dedi .. nyse otopark a geldk yolda staj dosyamı okula vermem gerektigininden bahsettm sabah gidicem dedm arabayı alıp anneme bebişi bırakırm işime bakarım dedm(( okulum annemn oldugu ilçede)) bir ton laf soyledi siz smdi gezmeyede gdersinz okul ayagına bıktım senin okulundan blmem ne aksama eve gel durma sakın annenlerde yatmıycaksın artık zaten paramız yok (( kendisi aylardır iş yapamıyor habire paramız yok diye diye beynimi yedi ben memurum dogum iznindeyim bir ay snra işe baslıycam dort gozle onu beklıyor eski konularımdan bilen bilir eşim işini sevmez calısmayı sevmez bana uc kurus kazansakta yeter gecinir gderiz diyen biri )) evet paramız yok !! Ben dayanamıyorum artık hanımlar arabayı sür eve yemek felan yiyesim kalmadı dedim hay hay dedi sürdü yolda kenara cekdi derdin ne dedi benm derdm yok burnumdan getirdin asıl senn ne dedm yokkk hanımefendi kusersende ac küsmek yok karnın doysun bi yemek yyelim dedi eve sür dedim bagırdım bebegm korkunca arabadan indim nefes alamıyorum yolda oturdum kenara beklıyorum bi süre bekledm bakdım bagırıyor bana geri bndim hic bsey demedi avm ye geri sürdü yemege gecdik ısrarla ye dedi durdu ses cıkarmadan şunu al dedm oturdum yedim bana yalaklık yapmaya basladı bu sefer eee nasıl sevdn mi guzel demi sen seversn hamburger smdi napsak bebişimizi gezdrelim dndurma yermisinkızlar ben artık ciddi ciddi eşimin bipolar felan oldugunu dusunmeye başladım.. ciddi sorunları var ve atlatamoyormu bana mı anlatmıyor ama yokk ben iyice bunaldım hasta olucam yakında sıkıntıdan bir güzel sözü yok sürekli eleştri sürekli aşagılama ben bilemiyorum artık uzaklastım iyice yuzune bile bakamıyorum konsuurken ben bu adamla ıkı sene nişanlı kaldım cok guzeldi hersey aşırı bir aşk hissim yoktu daha cok beni sevmesini sevmiştim .. ev sahibi evden eylülde cıkın dıyor bari eve girelim benm maaştan oderiz dedim riske giremeyiz ucuz kotu b eve cıkalım demesinmi ya bu adam idealist biriydi parasını kazanan. İyi yiyen iyi gezen biriydi nişanlıyken ama üc sene de herşey berbat oldu hayallerimmm ümitlerim evlilik ateşten gömlekmiş meğer boyle ömür geçermi kızlar söyleyin bana
konu sahibi acaba akşam yemeği nerede yiyebiliriz bebek için avm uygun olurmu ki diyemi sordu benmi kaçırdım yoksa. kadın eşiyle ilgili sıkıntılarından bahsetmiş. yani şurada asıl konuya eğilsek belki sorunlar daha çabuk çözülür. sizene nereye isterse oraya gider size park uygundur onlara avmBen de Ankara’dayım, gece 11 de parktan geldik.:)
Hava buz gibi değil, serin.
Eşiniz 8 buçukta gelmiş, 9 da varsanız avm kapanmasına 1 saat var yani kısıtlı zaman yemek ve gezmek için.
Yani sizi her türlü çürütebilirim, keza bu şehrin en soğuk semtlerinden birindeyim.
Onun yerine bir restoran tercih edip, kısa bir bahçe yürüyüşü???
Dediğim gibi sizi geçtim ama bir bebeğin oksijene, temiz havaya ihtiyacı olduğunu bağıra bağıra söylemek istedim.
Yapmayın bunu, kendi keyfiniz için ‘aman arabasında gezer işte’ demeyin.
Bizlerin bile başı ağrıyor o elektrik yükünden, tuhaf koku ve bakterilerinden hasta oluyoruz.
Kış olsa mecbursunuz oyun alanı vs için ama yaz günü, şuan bile hava 18 derece.
Bir kapüşonlu uzun kollu üst giydirmek zor olmamalı.
canım buna başkasının yangınıyla ısınmak deniyor bu platformda bu insanlardan okadar çok varki allah ıslah eylesinAynı içerikli mesajları tekrar tekrar atmaktan sıkılmadın mı? Bir kez söyledin bitti gitti. Kaynana mübarek! Huzur ver kadına yahu. Derdi yeterince büyük. Ben bile daraldım senden.
dilinize sağlıkPsikiyatri de yansıtma diye bir kavram var. Şu an sergilediğiniz tutum tam da bu. Atalarımız buna “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış” derler. Sizin ruh sağlığınız normal değil. Acilen psikiyatri ile görüşün.
Konu sahibi, canını sıkma, bu tip arızalar her yerde maalesef. Keşke engelle butonu olsa da, görmesek
Yorumları okudukça daha iyi anlıyorum, kadın kadının düşmanıdır diye. Sanırsınız bir kendileri mükemmel anne. Parka da, avm ye de, lunaparka da götürürüm çocukları. Kime ne. Maaşallah burda ki bazı "bilinçli" anneler prof, bize de eğitim veriyorBi avm diye tutturup kadının konusunu iç ettiler ya .. nerden biliyorsunuz belki gündüz götürdü gezdirdi ? İçim şişti . Size ne kardeşim size mi kaldı anneliğini sorgulamak ?
Konu sahibi umarım hakkınızda hayırlısı olur
İşte o yüzden özel hayatla ilgili konu açmadım hiç. Çünkü eski konularla çok pis vuruyorlar. Ya da niye hamile kaldın, niye doğurdun, niye gittin, neden terk ettin, blöf mü yapıyorsun bla bla bla.... Vurmak yetmez, füze atsınlarBurda herkes Türkiye’nin önde gelen psikiyatri ya da psikologlarından , durmadan teşhisler konulduğuna göre .. ayrıca zorla kadını tahrik edip banlanmasına sebep oluyorlar , konu sahibinin de ban yemesini çok adaletli bulmuyorum açıkçası . İnsan derdini yazıyor buraya daha çok dert sahibi oluyor .
Biri de dememis ki gece 11de yatirsana cocugu ne parklarda geziniyon?neyse susmus allahtan:)Ben de Ankara’dayım, gece 11 de parktan geldik.:)
Hava buz gibi değil, serin.
Eşiniz 8 buçukta gelmiş, 9 da varsanız avm kapanmasına 1 saat var yani kısıtlı zaman yemek ve gezmek için.
Yani sizi her türlü çürütebilirim, keza bu şehrin en soğuk semtlerinden birindeyim.
Onun yerine bir restoran tercih edip, kısa bir bahçe yürüyüşü???
Dediğim gibi sizi geçtim ama bir bebeğin oksijene, temiz havaya ihtiyacı olduğunu bağıra bağıra söylemek istedim.
Yapmayın bunu, kendi keyfiniz için ‘aman arabasında gezer işte’ demeyin.
Bizlerin bile başı ağrıyor o elektrik yükünden, tuhaf koku ve bakterilerinden hasta oluyoruz.
Kış olsa mecbursunuz oyun alanı vs için ama yaz günü, şuan bile hava 18 derece.
Bir kapüşonlu uzun kollu üst giydirmek zor olmamalı.
Bir şeyi 1 seferde anlayana 1 kez, 10 seferde anlayana 10 kez söylenir.
Sizin sıkılmanız tek seferde anladığınızı gösterir
Evet derdi yeterince büyük, bebeğini düşünmeden, mantıksızca hareket etmek, onun yanında bağırış çağırış kavga eden anne baba, arabadan inip bebeği korkutmalar falan...
AVM deki uyaranlarin, ışıkların, renklerin bebekleri rahatsız ettiğini biliyor musunuz? Yazın hava ne kadar soğuk olabilir kianlatamadım galiba eşim işten geldi saat sekizbucukta yemek yemedik avm de yeriz bebişde arabaısnda gezer dedim ayrıca ankrada yasıyorum hava buzz gibi dunden beri
Dışarda hiç uyaran, ışık yok heralde. Yer altında mı yaşıyorsunuz siz?AVM deki uyaranlarin, ışıkların, renklerin bebekleri rahatsız ettiğini biliyor musunuz? Yazın hava ne kadar soğuk olabilir kikaldı ki soğuk hasta etmez. Havaya Uygun giydirir çıkarırsınız. Yazın böyleyse kışın hiç cikarmazsiniz siz, üzüldüm bebeğe
Konu bu mu yani. Sizene çocuğunu düşünür ya da düşünmez. Hiç biriniz çocuğunuzu avm ye götürmediniz ya da götürmüyorsunuz heralde. Hepiniz haklısınız. Kadının derdi ne siz neye takılmışsınız. Her gün avm ye de götürür sizi ilgilendirmez bu. Kötü anneyse kötü. Bu da sizi ilgilendirmez. Ha anne böyleyse sorunlu dersiniz sırf çocuğunu avm ye götürüyor diye. Okurken deli oldum yorumları gerçekten.
AVM deki uyaranlarin, ışıkların, renklerin bebekleri rahatsız ettiğini biliyor musunuz? Yazın hava ne kadar soğuk olabilir kikaldı ki soğuk hasta etmez. Havaya Uygun giydirir çıkarırsınız. Yazın böyleyse kışın hiç cikarmazsiniz siz, üzüldüm bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?