- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Tam olarak bu psikolojik şiddet evet ...Iyi degilsiniz. Sizin için çok yorucu bir hayat olmalı psikolojik şiddet görmek
Hanımefendi saat olmuş iki ben uyuyamıyorum gunlerdir .. bunamı takıldınız yazabldigim kadr yazdım artık ne yapayım evet cahilim oldumuSevimsiz olmak pahasına soracagim; bu nasil bi anlatim dili, nasil bi Türkçe arkadaş? Kamuda böyle yazan, konuşan insanlar mi çalışıyor cidden?
Surekli surekli "bebiş" kelimesine ayri irrite oldum..
Onun disinda diyecek pek bi sey yok, insanlar degismiyor, tanıyan sensin; duzelir mi umit var mi, nasil yaklasmak gerekir tartacaksin iyice, umit var ise sonuna kadar cabalamak lazim, umit yoksa da ya bu deveyi güdeceksin ya da gerisini biliyorsun..
Tam olarak bu psikolojik şiddet evet ...
sus bagırma demekten konusma kufrlü demekten bi yere gidelim demekten okdr yoruldumki belki basit şeyler gibi ama degil sürekli balyozla kafanıza vurulması gibi
Valla o bu değil de, bu güzelim havalarda bebişinizi gezdirmeye niye avm ye gittiniz?
Her açıdan olumsuz bir yer tercih sebebiniz neydi?
Sizi karı koca geçtim, belli ki iyi değilsiniz.
Ama yaz günü gezdirmeye diye güya iyilik yaptığınız bebeğinize üzüldüm.
Azıcık mantık yahu!!!
Evet tam olarak biz verıyoruz benden nasıl olsa sesi cıkmıycak beni affeder bagırım icimi dökerim ama o susar b sure sonra barısırız dır dusunuyor ama bir gun taşa vuracak bende sabır kalmadıArtık karısının sahibi olduğunu düşünen erkek sendromu. Onlara bu gücü biz veriyoruz sanırım.
Ben de Ankara’dayım, gece 11 de parktan geldik.:)anlatamadım galiba eşim işten geldi saat sekizbucukta yemek yemedik avm de yeriz bebişde arabaısnda gezer dedim ayrıca ankrada yasıyorum hava buzz gibi dunden beri
Evet once bi çektirir b bana degil ailesine de yapar bunu babası bile illallah eder artık tamam oglum sus der yemegi begenmez sofrayı begenmez kardeslerine bagırır eline teleofn alır surekli video izle sohbet etmez yaa komik olan ben bu adamla ıkı sene gecirdim gerçekten mukemmel denebilirdi !! Kendini nasıl sakladı hep boyleydi demekki ama nasıl oynadı aklım almıyorBanada sado geldi nedense böyle bi acı çektireyim ohh tamam tatmin oldum şimdi yiyebilirsisn filan bi psikoloğa gitseniz iyi olur.
Yani boşan filan demek kolayda bebiş var ufak daha yapabilecekmisiniz tek başınıza düzeniniz ne olacak,şiddet hakarete kadar gitmiyorsa olay önce çevreden dr.lardan filan yardımla çözmeyi deneyin olmazsa artık çocuğa en az nasıl etki eder diyerek harekete geçin.
Evet, buna taktımHanımefendi saat olmuş iki ben uyuyamıyorum gunlerdir .. bunamı takıldınız yazabldigim kadr yazdım artık ne yapayım evet cahilim oldumu
Peki tamam .. bişeyi merak ediyorum o kdr şey yazdım neden bu kısma takıldınız kaldınız !? Yani ben bu saate avm gezisi mi iyidir diye sormadımkiBen de Ankara’dayım, gece 11 de parktan geldik.:)
Hava buz gibi değil, serin.
Eşiniz 8 buçukta gelmiş, 9 da varsanız avm kapanmasına 1 saat var yani kısıtlı zaman yemek ve gezmek için.
Yani sizi her türlü çürütebilirim, keza bu şehrin en soğuk semtlerinden birindeyim.
Onun yerine bir restoran tercih edip, kısa bir bahçe yürüyüşü???
Dediğim gibi sizi geçtim ama bir bebeğin oksijene, temiz havaya ihtiyacı olduğunu bağıra bağıra söylemek istedim.
Yapmayın bunu, kendi keyfiniz için ‘aman arabasında gezer işte’ demeyin.
Bizlerin bile başları ağrıyor o elektrik yükünden, tuhaf koku ve bakterilerinden.
Kış olsa mecbursunuz oyun alanı vs için ama yaz günü, şuan bile hava 18 derece.
Bir kapüşonlu uzun kollu üst giydirmek zor olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?