• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykularım kaçıyor artık😪 eş eş eş

Bu adamı sepetlemek için hala ne bekliyorsunuz anlamıyorum.
Uyguladığı resmen psikolojik şiddet. Bir işe yaramayan insan müsveddesinin ettiği laflara bakar mısınız? Sizin ayağınızın altını öpmesi gerekiyorken bir de size atarlanıyor.
Hemde ne atarlanma etmedigi laf kalmadı işte cok zorluk cekıyormus kendisi esnaf ama ben ne yapsam ne etsem bide benden acaip ilgi bekler kendisi vermez ama benden bekler ..

Peki tamam .. bişeyi merak ediyorum o kdr şey yazdım neden bu kısma takıldınız kaldınız !? Yani ben bu saate avm gezisi mi iyidir diye sormadımki
Bu saatteden bahsetmiyorum ki!
Bebeğiniz, diyorum bebeğiniz.
Onun için yanlış yapıyorsunuz diyorum, bencillik edip onu mahrum bırakmayın diyorum.
Bebişkonuz çok sıkıldı hadi avm, böyle bir algı olamaz.
Gündüz hava muhteşemdi, bindirin bebek arabasına siz gezdirin!

Velhasıl kelam, kocanızla olan probleminiz sizin çift olarak sorununuz ama burada resmen bebek sıkıldı diyerek kendi can sıkıntınızı geçirmeye çalışmış, ayrıca bebeğinizin ihtiyacı olan günlük 30 dk lık temiz havadan da yoksun bırakmışsınız.
Siz ne olursanız olun, beni bağlamaz ama kocanıza gelene kadar önce bebeğinize iyi bakın derim.

Hemde ne atarlanma etmedigi laf kalmadı işte cok zorluk cekıyormus kendisi esnaf ama ben ne yapsam ne etsem bide benden acaip ilgi bekler kendisi vermez ama benden bekler ..
Sadist midir nedir, size acı çektirmekten zevk alıyor gibi geldi.
Ayrıca çok aç gözlü, asalak bir adam. Neden sizin memuriyetinize güveniyor? Çalışmayı sevmeyip kadın parası yemeyi nasıl gururuna yedirebiliyor?

Ben de Ankara’dayım, gece 11 de parktan geldik.:)
Hava buz gibi değil, serin.
Eşiniz 8 buçukta gelmiş, 9 da varsanız avm kapanmasına 1 saat var yani kısıtlı zaman yemek ve gezmek için.
Yani sizi her türlü çürütebilirim, keza bu şehrin en soğuk semtlerinden birindeyim.
Onun yerine bir restoran tercih edip, kısa bir bahçe yürüyüşü???
Dediğim gibi sizi geçtim ama bir bebeğin oksijene, temiz havaya ihtiyacı olduğunu bağıra bağıra söylemek istedim.
Yapmayın bunu, kendi keyfiniz için ‘aman arabasında gezer işte’ demeyin.
Bizlerin bile başı ağrıyor o elektrik yükünden, tuhaf koku ve bakterilerinden hasta oluyoruz.
Kış olsa mecbursunuz oyun alanı vs için ama yaz günü, şuan bile hava 18 derece.
Bir kapüşonlu uzun kollu üst giydirmek zor olmamalı.
Kadin avm ye giderken ne badireler atlatmış eşi yüzünden bir restorana gidip birde doğa yürüyüşü yapalım dediğini hayal edebiliyor musun😃 takıldığınız kisim gerçekten bu konuda ki en düzgün yer 😃

Bak sana daha önce de yazdım. Yine yazıyorum.

Senin derdin ne? Bu adamı neden tutuyorsun evinde? Ne getirisi var sana? Ne için ?

Bu adam yük olmaktan başka ne işe yarıyor?

Yok anlamıyorum arkadaş ben.

Bir kadın bu adam kadar boş beles olsa derhal kapı önüne koyulur... da bir erkek olunca neden bu kadar idare ediliyor.

Adamim tek hayat gayesi seni ezmek,büzmek hakaret etmek...

Sen de yağlı kapısın onun için ama ha

Pata kazaniyor. Cocuk bakıyor filan derken adam iyi yere kapak atmış.

Sen bu adamdan boşan benimle evlen

Zira seninle evlenmek çok mantıklı olurdu.
Ekmek elden su gölden. Üstüne azarimı tribimi atarım. Oh iyi valla.
Evet yazıyorsunz sizz .. cokta haklısınız mesajınızı enine boyuna okudum cidden tam bu denir baskada bisey denmez ben sanırm cok korkuyorum sevgi aşk yada elalem ne der degil .. korkularım ailemle alakalı işim var cocugum la gecinr giderim ama ben evlenrken asla babam gbi briyle evlenmıycem cocuguma harika bi baba secicem demiştim .. başarısız oldjm :( ve bu korku beni geri itiyor ... yenmem gereken bi psikolojik durumum var snırım saglıklı dusunemıyorum artık

Esinizin bipo olması pek mantıklı değil çünkü bipo zaman araliklidir lakin çoklu kişilik bozukluğu olabilir. Yalanlari varsa bu yalanlara kendi inaniyorsa neredeyse anlatirken, ani ruh değişimi, ani kararlari, verdiği karari hic almamis gibi davranislari varsa olabilir.
Ya da sadece manipüle etmeyi seven biri olabilir. Acilen ikinizinde yardim almasi gerek psikojik olarak. Ama kabul edeceğini sanmıyorum.

Bu saatteden bahsetmiyorum ki!
Bebeğiniz, diyorum bebeğiniz.
Onun için yanlış yapıyorsunuz diyorum, bencillik edip onu mahrum bırakmayın diyorum.
Bebişkonuz çok sıkıldı hadi avm, böyle bir algı olamaz.
Gündüz hava muhteşemdi, bindirin bebek arabasına siz gezdirin!

Velhasıl kelam, kocanızla olan probleminiz sizin çift olarak sorununuz ama burada resmen bebek sıkıldı diyerek kendi can sıkıntınızı geçirmeye çalışmış, ayrıca bebeğinizin ihtiyacı olan günlük 30 dk lık temiz havadan da yoksun bırakmışsınız.
Siz ne olursanız olun, beni bağlamaz ama kocanıza gelene kadar önce bebeğinize iyi bakın derim.
Tovbe tovbeee siz iyimisiniz !! Sizemi sorucam bebegime nasıl bakıcagımı kadın havaya takmış yaaaa tovbe tovbeeee

Esinizin bipo olması pek mantıklı değil çünkü bipo zaman araliklidir lakin çoklu kişilik bozukluğu olabilir. Yalanlari varsa bu yalanlara kendi inaniyorsa neredeyse anlatirken, ani ruh değişimi, ani kararlari, verdiği karari hic almamis gibi davranislari varsa olabilir.
Ya da sadece manipüle etmeyi seven biri olabilir. Acilen ikinizinde yardim almasi gerek psikojik olarak. Ama kabul edeceğini sanmıyorum.
Teşekkür ederim ben en kısa zamanda kendim gidicem ve en saglıklı kararı vericem tesekkurler cokl

Kadin avm ye giderken ne badireler atlatmış eşi yüzünden bir restorana gidip birde doğa yürüyüşü yapalım dediğini hayal edebiliyor musun😃 takıldığınız kisim gerçekten bu konuda ki en düzgün yer 😃
Koca insanlar beni bağlamaz, sado mazo ilişki seviyorlardır vs.
Ama bir restorana gidip adım başı park bulunan bir şehirde, yeşillikler içinde bebeğini gezdirmeyi amaçlamayan bir çifti, önce düzgün ebeveynliğe davet etmek boynumun borcu.
Ha gidilmez öcü mü, ben de gidiyorum mecburum.
Ama bu havada ve küçücük bebeklerle değil.
Kendileri evde isterse kırbaçlasınlar birbirlerini ama anne baba olduysan, önce daima bebek gelir, onun ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra canın sıkılıp avm de yemek yiyebilirsin.

Tovbe tovbeee siz iyimisiniz !! Sizemi sorucam bebegime nasıl bakıcagımı kadın havaya takmış yaaaa tovbe tovbeeee
Sorsanız iyi ederseniz, çünkü ‘avm de bebişimiz gezer’ mantığıyla hareket eden bir ebeveyn, benim için daha doğurmaktan öteye gitmemiştir.
Az okuyun, öğrenim, doktorunuza sorun ne yapayım diye.
Full cahillikle gezmeyin avm de!!!

Sorsanız iyi ederseniz, çünkü ‘avm de bebişimiz gezer’ mantığıyla hareket eden bir ebeveyn, benim için daha doğurmaktan öteye gitmemiştie.
Az okuyun, öğrenim, doktorunuza sorun be yapayım diye.
Full cahillikle gezmeyin avm de!!!
Bana bak gerçekten haddi ni aşıyorsun davalık olmayalım senin lee !!! Kendine gellll ne biçim laflar bunlar haddini bil haddini

Koca insanlar beni bağlamaz, sado mazo ilişki seviyorlardır vs.
Ama bir restorana gidip adım başı park bulunan bir şehirde, yeşillikler içinde bebeğini gezdirmeyi amaçlamayan bir çifti, önce düzgün ebeveynliğe davet etmek boynumun borcu.
Ha gidilmez öcü mü, ben de gidiyorum mecburum.
Ama bu havada ve küçücük bebeklerle değil.
Kendileri evde isterse kırbaçlasınlar birbirlerini ama anne baba olduysan, önce daima bebek gelir, onun ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra canın sıkılıp avm de yemek yiyebilirsin.
Ben avm ye hic gitmem gezmek için cokta mantiksiz ve mikrop yuvasi bulurum illa bir işim olmalı ki gideyim.
Lakin bir insan önce kendi normal insan sonra normal bir es sonra normal bir ebeveyn olabilir. Adamin problemleri var, konu sahibi desen psikojik problemlerim var diyor. İki yanlış bir doğru etmiyor malesef.
Dediğiniz gibi olması bu konu dahilinde imkansiz gözüküyor. Keşke olsa...

Bana bak gerçekten haddi ni aşıyorsun davalık olmayalım senin lee !!! Kendine gellll ne biçim laflar bunlar haddini bil haddini
Buyrun buyrun, ama hava buzzz gibi nasıl gideceksiniz ki siz:)
Ne oldu, aslında kocanıza kızarken bir anda sizin yanlışınızı yüzünüze çarpınca soğuk duş etkisi mi:)
Ohh canıma değsin, el kadar bebekle de gitme avm ye, öğrenmiş oldun acı sözlerle.

Son düzenleme:
Ben avm ye hic gitmem gezmek için cokta mantiksiz ve mikrop yuvasi bulurum illa bir işim olmalı ki gideyim.
Lakin bir insan önce kendi normal insan sonra normal bir es sonra normal bir ebeveyn olabilir. Adamin problemleri var, konu sahibi desen psikojik problemlerim var diyor. İki yanlış bir doğru etmiyor malesef.
Hanımlar siz iyimsiniz bebegimi ben zaten gezdiriyorum göl kenarında yuruyusler yapıyoruz parlada gidiyoruz ben bu aksamdan avm den bahsettm sanki avmler öcü bebekler giremez gibi buna takıldınız kaldınız cidden ya üzüyorsunuz insanı

Buyrun buyrun, ama hava buzzz gibi nasıl gideceksiniz ki siz:)
Ne oldu, aslında kocanıza kızarken bir anda sizin yanlışınızı yüzünüze çarpınca soğuk duş etkisi mi:)
Ohh canıma değsin, el kadar bebekle de giyme avm ye, öğrenmiş oldum acı sözlerle.
Ayy tövbeee uzaklaşın konumdan derhal

Çünkü doğrusu o dur, gitmemek tercih etmemek gerekir.
Ayrıca, mutlu ya da doğru anne baba, çift, ebeveyn vs.
Bunların hepsi faso fiso eğer nefes alan bir beden varsa.
Mecburen, kolunu da kessen avaz avaz bağırsan da doğurduğuna layığıyla bakacaksın, başka şansın yok.
Temiz hava, oksijen gereksinimi şarttır, lüks değil.
Nasıl ki bugün beslemeyeceğim diyemiyorsak, bunu da diyemeyiz.
Yok kocam böyle, ben depresyondayım, ver o zaman çocuğu heba etme.
Deliricem yahu bu devirde bebek gezer arabasında diye avm ye giden bir anne!!!
Of....

Hanımlar siz iyimsiniz bebegimi ben zaten gezdiriyorum göl kenarında yuruyusler yapıyoruz parlada gidiyoruz ben bu aksamdan avm den bahsettm sanki avmler öcü bebekler giremez gibi buna takıldınız kaldınız cidden ya üzüyorsunuz insanı
Farkında iseniz ben burda başkasına cevap attım. Sizin konunuzda avmye takilmadigimi hatta en son takinilcak konu olduğunu yazdım. Tekrar okuyun.
Sizin konu avm'nin çok dışında zaten tekrsr söylüyorum umarim anlatabildim. Destek konusunda ısrarciyim iyi gözükmüyor durumlar sizin acinizdan da

Back