Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu sahibinin avmye gitmesine takılmış buradakiler de. İsteyen istediği yere gider herkes kendi bebeğini düşünür zaten yok açık havaya niye çıkarmadın yok niye oraya gittin? Asıl sorun bu değil ki? Eşinin tavırları.
Zaten esinizle lonusmussunuzdur ama yine de tekrar Böyle devam edemeyeceğinizı size öncelikle saygı duyması gerektiğini daha anlayışlı olması gerektiğini konuşun.
Şu konuda haklısınız, sormadigi birşey üzerinden yorum yapmışım, yersiz olmuş. Ama bebek, çocuk biraz hassas noktam. Bakış açım biraz farklı sanırım. Halil cibran'in çocuklar sizin çocuklarınız değil şiirini bilir misiniz, biraz öyle düşünüyorum
Ona ek olarak insanların kendilerini tatmin için bebek sahibi olduklarını düşünüyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Burada konu sahibi de kendi için bebek sahibi olmuş gibi görünüyor. Film delisi biraz kiskirtmis , ikili atismaya dönmüş ama çocuk büyütmek ile ilgili söylediklerine katılıyorum
Şu konuda haklısınız, sormadigi birşey üzerinden yorum yapmışım, yersiz olmuş. Ama bebek, çocuk biraz hassas noktam. Bakış açım biraz farklı sanırım. Halil cibran'in çocuklar sizin çocuklarınız değil şiirini bilir misiniz, biraz öyle düşünüyorum
Ona ek olarak insanların kendilerini tatmin için bebek sahibi olduklarını düşünüyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Burada konu sahibi de kendi için bebek sahibi olmuş gibi görünüyor. Film delisi biraz kiskirtmis , ikili atismaya dönmüş ama çocuk büyütmek ile ilgili söylediklerine katılıyorum
Ama bilemezsiniz ki konu sahibi çocuğuyla neler yapıyor neler yapmıyor? Yazdığı bir konuya istinaden onun nasıl bir anne olduğuna karar vermek için yeterli mi bir durum mu? Bir evladı anneden başka kimse daha iyi düşünemez . Siz hiç mi götürmüyorsunuz avm ‘ye ? Sanki kadın cami avlusuna bırakmış gibi davranılmış.
Bir arkadaş doğru söylemiş avm’nin zararlı olduğundan bahsetmiş sayfalarca ama gece 11’de çocuğu hala parkta oynuyor benim gördüğüm bildiğim öğrendiğim gece 11 çocuk için geç bir saat olduğu . Kötü bir anne mi şimdi o arkadaş ? Bence konu sahibinin gereksiz çok üstüne gidilmiş .