Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

Ya
cevapların ne yazıkki yeterli değil yani sorulara cevap değil
Ya sen hangi sıfatla benden açıklama istiyorsun ki? Şahsi meraklarının tatmin olması için mi seni aydınlatcam nedir yani? Bu başlıkta tabi ki gereksiz yere afişe olduğu için just a be bir şekilde mesajlaştıklarıma karşı açıklama yapmam gerekir sadece. Senin olayın ne onu anlamadım seni niye aydınlatıyorum yani? Bilgisayara geçebildiğim an uzun uzadıya da yazacağım zaten. Ama şunu bilin burada yaptığınız linçler gibi olmayacak. Çünkü burda erkek olmadığımı gördüğünüde değişen hiçbişe olmayacak aynı yaftalara devam edeceksiniz.

Sakin ol mesajlaşıyoruz zaten
Yaa varya hgerçekten çok kötüsün. Şu an sinirden titriyorum. Senin adını yazmadı olmaz dedi. Sen kalkmış kızın adını yazıp ifşa ediyorsun. Pes ya vallahi pes... Ellerim titriyor resmen
n ol ar

yanlışın ne biliyormusun.
bu konuyu açmak ve verdiğin örneklerle çok bilinen bir üyeyi parmağınla göstermek.
sorunlar varsa özelden mesaj yazardın. yada çokta tınn derdin.

Yaa varya hgerçekten çok kötüsün. Şu an sinirden titriyorum. Senin adını yazmadı olmaz dedi. Sen kalkmış kızın adını yazıp ifşa ediyorsun. Pes ya vallahi pes... Ellerim titriyor resmen

sakin ol canım ya,neden ifşa olsun kimden bahsettiğini o ismin sahibini ben bile anlamadım

Bize karsi da sorumlulugunuz var cunku o kisi just bir arkadasimiz, hemcinsimiz. Ve eger erkek iseniz bu yaptiginiz tacizdir, teshirdir. Elbette ki tepkimizi gosterecegiz. Bu arada hala soruma cevap alamadim.

kim yazdi kimin ismini ya okadar okuyorum ben neden goremiyorum bi sakin ol canim dur

vay ağır gel arkadaş
ne sıfatla mı soruyorum
kk üyesi olarak kandırdığın ifşa ettiğin arkadaşlar adına ortalığı karıştırıp huzurumuzu güvenimizi bozman adına sormam yeterli diye düşünüyorum

Ortalık karıştı dağılın az sonra kazen burda

Sakin ol mesajlaşıyoruz zaten

n ol ar
Soruma cevap yazmamaniz biz ''dis kapinin mandallarina'' karsi sorumluluk hissetmemeniz desem o da degil, diger uyelere cevap yazmissiniz ama benim sorumu cevapsiz birakiyorsunuz? Saklayacak bir seyiniz yoksa neden cevaplamiyorsunuz sorumu?

ya baksana hala konuşuyor nasıl bir insan anlamadım bu yaptığı terbiyesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…