yarıldım. o mesajdan sonraki bu ifadeye yarıldım
Ya sen hangi sıfatla benden açıklama istiyorsun ki? Şahsi meraklarının tatmin olması için mi seni aydınlatcam nedir yani? Bu başlıkta tabi ki gereksiz yere afişe olduğu için just a be bir şekilde mesajlaştıklarıma karşı açıklama yapmam gerekir sadece. Senin olayın ne onu anlamadım seni niye aydınlatıyorum yani? Bilgisayara geçebildiğim an uzun uzadıya da yazacağım zaten. Ama şunu bilin burada yaptığınız linçler gibi olmayacak. Çünkü burda erkek olmadığımı gördüğünüde değişen hiçbişe olmayacak aynı yaftalara devam edeceksiniz.cevapların ne yazıkki yeterli değil yani sorulara cevap değil
bu konudada ben fransız kaldım.Yaa varya hgerçekten çok kötüsün. Şu an sinirden titriyorum. Senin adını yazmadı olmaz dedi. Sen kalkmış kızın adını yazıp ifşa ediyorsun. Pes ya vallahi pes... Ellerim titriyor resmen
ne yapayım okudum böyle kaldım valla..yarıldım. o mesajdan sonraki bu şfadeye yarıldım
n ol arYaa varya hgerçekten çok kötüsün. Şu an sinirden titriyorum. Senin adını yazmadı olmaz dedi. Sen kalkmış kızın adını yazıp ifşa ediyorsun. Pes ya vallahi pes... Ellerim titriyor resmen
yanlışın ne biliyormusun.Ya
Ya sen hangi sıfatla benden açıklama istiyorsun ki? Şahsi meraklarının tatmin olması için mi seni aydınlatcam nedir yani? Bu başlıkta tabi ki gereksiz yere afişe olduğu için just a be bir şekilde mesajlaştıklarıma karşı açıklama yapmam gerekir sadece. Senin olayın ne onu anlamadım seni niye aydınlatıyorum yani? Bilgisayara geçebildiğim an uzun uzadıya da yazacağım zaten. Ama şunu bilin burada yaptığınız linçler gibi olmayacak. Çünkü burda erkek olmadığımı gördüğünüde değişen hiçbişe olmayacak aynı yaftalara devam edeceksiniz.
Yaa varya hgerçekten çok kötüsün. Şu an sinirden titriyorum. Senin adını yazmadı olmaz dedi. Sen kalkmış kızın adını yazıp ifşa ediyorsun. Pes ya vallahi pes... Ellerim titriyor resmen
Bize karsi da sorumlulugunuz var cunku o kisi just bir arkadasimiz, hemcinsimiz. Ve eger erkek iseniz bu yaptiginiz tacizdir, teshirdir. Elbette ki tepkimizi gosterecegiz. Bu arada hala soruma cevap alamadim.Ya
Ya sen hangi sıfatla benden açıklama istiyorsun ki? Şahsi meraklarının tatmin olması için mi seni aydınlatcam nedir yani? Bu başlıkta tabi ki gereksiz yere afişe olduğu için just a be bir şekilde mesajlaştıklarıma karşı açıklama yapmam gerekir sadece. Senin olayın ne onu anlamadım seni niye aydınlatıyorum yani? Bilgisayara geçebildiğim an uzun uzadıya da yazacağım zaten. Ama şunu bilin burada yaptığınız linçler gibi olmayacak. Çünkü burda erkek olmadığımı gördüğünüde değişen hiçbişe olmayacak aynı yaftalara devam edeceksiniz.
Ya kızın adını söylemiş mesajdabu konudada ben fransız kaldım.
Geç olmadan o ismi sil lütfenSakin ol mesajlaşıyoruz zaten
n ol ar
kim yazdi kimin ismini ya okadar okuyorum ben neden goremiyorum bi sakin ol canim durYaa varya hgerçekten çok kötüsün. Şu an sinirden titriyorum. Senin adını yazmadı olmaz dedi. Sen kalkmış kızın adını yazıp ifşa ediyorsun. Pes ya vallahi pes... Ellerim titriyor resmen
silemez. süresi geçmiştir.Ya kızın adını söylemiş mesajda
Geç olmadan o ismi sil lütfen
sakin ol canım ya,neden ifşa olsun kimden bahsettiğini o ismin sahibini ben bile anlamadım
sakin ol canım ya,neden ifşa olsun kimden bahsettiğini o ismin sahibini ben bile anlamadım
ben okudugum halde fransiz kaldim vandaym abla senin el gibi kalman normalNeler oluyor böyle fransız kaldım konuya
Ya
justın adınımı söylemişYa kızın adını söylemiş mesajda
Geç olmadan o ismi sil lütfen
Soruma cevap yazmamaniz biz ''dis kapinin mandallarina'' karsi sorumluluk hissetmemeniz desem o da degil, diger uyelere cevap yazmissiniz ama benim sorumu cevapsiz birakiyorsunuz? Saklayacak bir seyiniz yoksa neden cevaplamiyorsunuz sorumu?Sakin ol mesajlaşıyoruz zaten
n ol ar
Yaa varya hgerçekten çok kötüsün. Şu an sinirden titriyorum. Senin adını yazmadı olmaz dedi. Sen kalkmış kızın adını yazıp ifşa ediyorsun. Pes ya vallahi pes... Ellerim titriyor resmen