Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

valla evet dedim başlangıcında da ben normal konuşacağız sandım olayları o noktalara çekeceğini bilmiyordum.
başta hakkımda atıp tutuyordun şimdi arkadaşın mı oldum?
12 sayfa arkamdan saydırmışsın...
ek olarak ya bir şunu açıklasana bana ya ne popülerliği ney benim totomu kaldırdı?
arkadaş bir mantıklı düşünün ya. nasıl bir egodur bu benle konuştu totosu kalktı
benim hayatımda toto kaldıracak başka olay bitti seninle konuşunca kalkacak zaten :KK70:
bu arada nadide kim, ben hiç adımı söylemedim sana :KK53:
Bu arada just o anal oral muhabbetleri ne? Kendisi sana anal oral yapiyor muydunuz diye mi sordu? Yoksa bilgi mi istedi? Yoksa ''Ben yapiyorum'' deyip kendi cinsel hayatini mi anlatti?

Bu arada just o anal oral muhabbetleri ne? Kendisi sana anal oral yapiyor muydunuz diye mi sordu? Yoksa bilgi mi istedi? Yoksa ''Ben yapiyorum'' deyip kendi cinsel hayatini mi anlatti?

burada anlatmam hoş olmaz tatlım.. herkese açık yerde.
kendisi erkekse bile belki yaşadığı bir şeydir
yönetim görünce karar verir zaten

valla evet dedim başlangıcında da ben normal konuşacağız sandım olayları o noktalara çekeceğini bilmiyordum.
başta hakkımda atıp tutuyordun şimdi arkadaşın mı oldum?
12 sayfa arkamdan saydırmışsın...
ek olarak ya bir şunu açıklasana bana ya ne popülerliği ney benim totomu kaldırdı?
arkadaş bir mantıklı düşünün ya. nasıl bir egodur bu benle konuştu totosu kalktı
benim hayatımda toto kaldıracak başka olay bitti seninle konuşunca kalkacak zaten :KK70:
bu arada nadide kim, ben hiç adımı söylemedim sana :KK53:
Dalgacı üslubun çok komik değil. Nadide de bir başkası. Bu noktalara geleceğini bilmiyordum haklısın o konuda. Ama bu sen ve sempatizanlarının anlamaızca erkek ve sapkın ilanlarını haklı çıkarmaz.

Dalgacı üslubun çok komik değil. Nadide de bir başkası. Bu noktalara geleceğini bilmiyordum haklısın o konuda. Ama bu sen ve sempatizanlarının anlamaızca erkek ve sapkın ilanlarını haklı çıkarmaz.
Soruma cevap alabilir miyim?

"ben ve sempatizanlarım" vay :KK70:ya sen beni nasıl bir yere koymuşsun gözünde
popiyim, totosu kalkmışım, sempatizanlarım var :KK59:
aslında iki kolu iki bacağı olan normal bir insanım valla bak :KK53:

Canım o değil. o ismi siler misin lütfen?
Arkadaşımın adı ve kullanılmasını asla istemem..

şimdi anladım tamam sildim canım. muneden de rica ederiz mesajlarda siler ya ayıp adını yazmış kızın tanıyanı edeni vardır :KK11:

Ya sen kızın adını ne diye yazıyorsun?
O senin adını vermedi ayıp olmasın diye!
Tanıyanı eden vardır çekiniyor belki
Biz burda mesaj içeriklerini bile ifşa etmedik milena sordu az önce yine etmedim
Ayıp ya!

Yaa varya hgerçekten çok kötüsün. Şu an sinirden titriyorum. Senin adını yazmadı olmaz dedi. Sen kalkmış kızın adını yazıp ifşa ediyorsun. Pes ya vallahi pes... Ellerim titriyor resmen

X