- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
cok sukur deli divane gibi etrafa bakmasin artik kuzumöğrendimde öğrendimmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sukur deli divane gibi etrafa bakmasin artik kuzumöğrendimde öğrendimmm.
Bu arada just o anal oral muhabbetleri ne? Kendisi sana anal oral yapiyor muydunuz diye mi sordu? Yoksa bilgi mi istedi? Yoksa ''Ben yapiyorum'' deyip kendi cinsel hayatini mi anlatti?valla evet dedim başlangıcında da ben normal konuşacağız sandım olayları o noktalara çekeceğini bilmiyordum.
başta hakkımda atıp tutuyordun şimdi arkadaşın mı oldum?
12 sayfa arkamdan saydırmışsın...
ek olarak ya bir şunu açıklasana bana ya ne popülerliği ney benim totomu kaldırdı?
arkadaş bir mantıklı düşünün ya. nasıl bir egodur bu benle konuştu totosu kalktı
benim hayatımda toto kaldıracak başka olay bitti seninle konuşunca kalkacak zaten
bu arada nadide kim, ben hiç adımı söylemedim sana
Sabırsız bir kuzucok sukur deli divane gibi etrafa bakmasin artik kuzum
sinir li olamklada alakasi var ama had bilmeklede akalasi var canim karsi taraf me kadar can can olsada insan ne kadar had bilirse okadar iyiolayın bu duruma gelmesi çok kısa sürede fazlaca samimi olmak arkadaşlar. olmayın bence. mesafe iyidir
Bu arada just o anal oral muhabbetleri ne? Kendisi sana anal oral yapiyor muydunuz diye mi sordu? Yoksa bilgi mi istedi? Yoksa ''Ben yapiyorum'' deyip kendi cinsel hayatini mi anlatti?
Bu arada just o anal oral muhabbetleri ne? Kendisi sana anal oral yapiyor muydunuz diye mi sordu? Yoksa bilgi mi istedi? Yoksa ''Ben yapiyorum'' deyip kendi cinsel hayatini mi anlatti?
Dalgacı üslubun çok komik değil. Nadide de bir başkası. Bu noktalara geleceğini bilmiyordum haklısın o konuda. Ama bu sen ve sempatizanlarının anlamaızca erkek ve sapkın ilanlarını haklı çıkarmaz.valla evet dedim başlangıcında da ben normal konuşacağız sandım olayları o noktalara çekeceğini bilmiyordum.
başta hakkımda atıp tutuyordun şimdi arkadaşın mı oldum?
12 sayfa arkamdan saydırmışsın...
ek olarak ya bir şunu açıklasana bana ya ne popülerliği ney benim totomu kaldırdı?
arkadaş bir mantıklı düşünün ya. nasıl bir egodur bu benle konuştu totosu kalktı
benim hayatımda toto kaldıracak başka olay bitti seninle konuşunca kalkacak zaten
bu arada nadide kim, ben hiç adımı söylemedim sana
Canım o değil. o ismi siler misin lütfen?anlamadım? ben adımı söylemedim
hayyalle surrnderla reeldede görüşüyoruz.özellikle sanalda cinsellik konuşmaya karşıyım ben.bakınız parkonla 4 yıldır pampa modundayız daha cinsel espiri bile yapmışlığımız yoktur.
aynensinir li olamklada alakasi var ama had bilmeklede akalasi var canim karsi taraf me kadar can can olsada insan ne kadar had bilirse okadar iyi
o adı ilk yazan konu sahibi bilgeceCanım o değil. o ismi siler misin lütfen?
Arkadaşımın adı ve kullanılmasını asla istemem..
Soruma cevap alabilir miyim?Dalgacı üslubun çok komik değil. Nadide de bir başkası. Bu noktalara geleceğini bilmiyordum haklısın o konuda. Ama bu sen ve sempatizanlarının anlamaızca erkek ve sapkın ilanlarını haklı çıkarmaz.
Dalgacı üslubun çok komik değil. Nadide de bir başkası. Bu noktalara geleceğini bilmiyordum haklısın o konuda. Ama bu sen ve sempatizanlarının anlamaızca erkek ve sapkın ilanlarını haklı çıkarmaz.
Canım o değil. o ismi siler misin lütfen?
Arkadaşımın adı ve kullanılmasını asla istemem..
hayyalle surrnderla reeldede görüşüyoruz.
asla bu konuyu konuşmadık. asla.