hepsini tek tek okuyorum. ilgili bölümlere taşıyorum. ve akıllandım. bdvdeki çoğu konuyukonuları taşıyacağını nerden anlıyorsun? Hepsini tek tek okuyor muusn?
Just senin oldugunu ilk okudugumda anlamistimSana neden cevap vermedim biliyor musun harehare?
Anallı orallı bel altı sorularından sıkıldım
Bana verdiğin erkek üyeliğin de senin olduğunu düşünüyorum
Hangi kadın kalkıp da boşanma dönemindeki bir kadına
"Al bak bununla konuş iyi gelir" der??
Yemezler :)
hepsini tek tek okuyorum. ilgili bölümlere taşıyorum. ve akıllandım. bdvdeki çoğu konuyu
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum yazmadan taşıyorum. yoksa konu sahibi laf ediyor bir sürü. laf yememek için bu çareyi buldukk:)
Bi ara ben de burdan oyle biriyle tanistim, mail adresinden konustuk. Ayni senin dedigin gibi kiz mi erkek mi artik hep seks konusmak istiyor. Yetti artik dedim iletisimi kestim. Surekli cinsellik konusur mu bi insan ya? Ben suphelenirim erkek mi diye.bahsettiği kişi benim
sustum bak şu 10 sayfadır ama yeter
ortalığı da ayağa kaldırmak istemedim belki dedim yanılıyorumdur erkek değildir
ama çok rahatsız oldum ben bu şahısın benimle konuşma tarzından
belaltı sorularından, anal seksmiş oral seksmiş tamam kadınız ki ben de rahat bir insanım konuşmaktan çekinmem ama her mesajda bunlar geçince artık kendimi kötü hissettim ve cevap vermedim
artı bana bir chat sitesinde bir erkeğin profilini attı "al bununla konuş iyi gelir bak" dedi
ben de yok gerek yok filan geçiştirdim bir daha da cevap dahi vermedim kendisine
ne konuşucam elin bilmediğim adamıyla
yönetim bakabilir mesajlarımızı inceleyebilir orada vardır hala linki
çok teşekkürler.. sorma. ama okumadan hangi bölüme uygun bilemiyorum çünkü. hatta bazen mune a danışırım. şurayamı uygun burayamı diye..Vay maşallah diyorum o zaman. Çünkü bazı konular okunmayacak kadar sıkıcı oluyor. İnsan bunalıyor... Kolay gelsin ne diyeyim.
Ama bunlar özelden konuşuyor bi bize de dönün ya...
Dun de bana esim cok ilgisiz, ne yapayim diye mesaj atti birisi. Ama ilk anda anladim bunda bisey var diye, komsudaki inleme sesleri konusunda takiliyordu ordan gordu muhtemelen yeni uyeydi. burdan ne diyeyim ben simdi bdvye konu ac dedim. Sonra bi baktim uye yok olmus anlamadimbence konuşma just. geçenlerde biri cinsellikle alakalı özel mesaj yazdı bana. sorununu.
sizle bunu konuşamam dedim.prensibim değil. sorununuz varsa konu açın kkya. peki dedi böyle mesajlar alıyorum. ama seti çekiyorum direkt.
sen kibledikten sonra da sırra kadem bastı pam
hepsini tek tek okuyorum. ilgili bölümlere taşıyorum. ve akıllandım. bdvdeki çoğu konuyu
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum yazmadan taşıyorum. yoksa konu sahibi laf ediyor bir sürü. laf yememek için bu çareyi buldukk:)
Dun de bana esim cok ilgisiz, ne yapayim diye mesaj atti birisi. Ama ilk anda anladim bunda bisey var diye, komsudaki inleme sesleri konusunda takiliyordu ordan gordu muhtemelen yeni uyeydi. Ben de burdan ne diyeyim ben simdi bdvye konu ac dedim. Sonra bi baktim uye yok olmus anlamadim
off taşıdığımda ne laflar yiyorum.. ama artık yazmadan taşıyorum. o laflar olmuyor b ir süredir..sağol canım.Bbydi officeim de ondan
Senin de isin zor kimbilir gunde kac kisi cemkiriyodur yonetime ya kolay gelsin valla bu kadar kadinla ugrasirken
Ya ama hatirlasana bizim seninle ilk konusmaya baslamamiz da cinsellik uzerineydi sen de cekinmiyosun benim gibi belirtmekten forumda ondan yaziyorum su an buraya ikimiz de ayni problemleri yasiyorduk senle ve ikimize de faydasi oldu bunlari paylasmanin ama senden hic suphe etmedim ben rahatsiz da olmadim cunku daha farkli konusuyodun ve yardim amacli oldugu belliydi :)
Aynen senle rahat konusuluyor boyle seyler, ben de rahatim evet ama bana bile bikkinlik gelmisti o uyeden. Mail adresini aciyorum zart mesaj.. Kadin bile olsa ayip yani surekli sorgu sual. Orgazm olamama topiginde tanismistik. Her gun soruyor bugun orgazm oldun mu, ben soyle oldum boyle oldumBbydi officeim de ondan
Senin de isin zor kimbilir gunde kac kisi cemkiriyodur yonetime ya kolay gelsin valla bu kadar kadinla ugrasirken
Ya ama hatirlasana bizim seninle ilk konusmaya baslamamiz da cinsellik uzerineydi sen de cekinmiyosun benim gibi belirtmekten forumda ondan yaziyorum su an buraya ikimiz de ayni problemleri yasiyorduk senle ve ikimize de faydasi oldu bunlari paylasmanin ama senden hic suphe etmedim ben rahatsiz da olmadim cunku daha farkli konusuyodun ve yardim amacli oldugu belliydi :)
Öyle bir seçenek varsa ben seni göz önü yapmak istiyorum. Bayılıyorum yorumlarına, esprilerine. Çoğu zaman kötü geçen günlerimde yorumlarına yarılıyorum.bak böyle yazınca aklıma geldi.. birileri beni "geyikçi" diye göz ardı etmiştievet buradan da duyurayım geyiklerimi kampanyaya soktum 1 alana 1 bedava
Aynen senle rahat konusuluyor boyle seyler, ben de rahatim evet ama bana bile bikkinlik gelmisti o uyeden. Mail adresini aciyorum zart mesaj.. Kadin bile olsa ayip yani surekli sorgu sual. Orgazm olamama topiginde tanismistik. Her gun soruyor bugun orgazm oldun mu, ben soyle oldum boyle oldumartik amaci yardimi asti yani. Sonra o uyede gitti iptal oldu.
Kimseye guvenme just, sen de bi cekicilik var, tek bu uye icin soylemiyorum. Belirli arkadaslarin var zaten onlarla konus
Off sorma kuzum ya, çok yumuşağım bensenin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ya
o ne öyle çok yumuşak yüzlüsün insanları kıramıyorsun ondan bence
gerekirse vur,kır,parçala
JustSiteye reklam verelim, yeni bir ekmek kapisi acilmis olur justa.
''Sicak sohbet icin tiklayinVelvette ''
Off sorma kuzum ya, çok yumuşağım benAma hoşlanmadığım insanı sepetliyorum artık merak etme Muhabbeti fazla uzatmamak lazım öyleleriyle
Benim hiç başıma gelmedi sadece 1 defa bana vajinismus olduğunu söyleyen biri özel msj attı
bende neden attığını benim ona yardımcı olabileceğimi nereden çıkardığını sordum
(hayatımda vajinismus topiğine girmişliğim yoktur da)
cevap olarak ,çocuğun var ya ondan ne bileyim işte dedi
bende başımdan böyle bir durum geçmediğini vajinismus topiğine gidip bilgi ve yardım almasını söyledim
yasmini de tavsiye ettim dermişim
son satır şaka
erkeği niye bipledin ayıplı mı ki?
sen yine iyisin,ben olmayan vajinası üzerine uzun bi sohbet yapmıştım geçmiş bi konuda bi erkek üye ile
Evet verdiğim linkle konuşmadı diye üç ay sonra konu açtımJustkızma ama çok komik yaaa
Demek verdiği linkle konuşmadın diye ne kadar kızdıysa
senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ya
o ne öyle çok yumuşak yüzlüsün insanları kıramıyorsun ondan bence
gerekirse vur,kır,parçala