Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

konuları taşıyacağını nerden anlıyorsun? Hepsini tek tek okuyor muusn?
hepsini tek tek okuyorum. ilgili bölümlere taşıyorum. ve akıllandım. bdvdeki çoğu konuyu
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum yazmadan taşıyorum. yoksa konu sahibi laf ediyor bir sürü. laf yememek için bu çareyi buldukk:)

Just senin oldugunu ilk okudugumda anlamistim

Vay maşallah diyorum o zaman. Çünkü bazı konular okunmayacak kadar sıkıcı oluyor. İnsan bunalıyor... Kolay gelsin ne diyeyim.
Ama bunlar özelden konuşuyor bi bize de dönün ya...

Bi ara ben de burdan oyle biriyle tanistim, mail adresinden konustuk. Ayni senin dedigin gibi kiz mi erkek mi artik hep seks konusmak istiyor. Yetti artik dedim iletisimi kestim. Surekli cinsellik konusur mu bi insan ya? Ben suphelenirim erkek mi diye.

Vay maşallah diyorum o zaman. Çünkü bazı konular okunmayacak kadar sıkıcı oluyor. İnsan bunalıyor... Kolay gelsin ne diyeyim.
Ama bunlar özelden konuşuyor bi bize de dönün ya...
çok teşekkürler.. sorma. ama okumadan hangi bölüme uygun bilemiyorum çünkü. hatta bazen mune a danışırım. şurayamı uygun burayamı diye..
evet. sessizlik oldu :)

Dun de bana esim cok ilgisiz, ne yapayim diye mesaj atti birisi. Ama ilk anda anladim bunda bisey var diye, komsudaki inleme sesleri konusunda takiliyordu ordan gordu muhtemelen yeni uyeydi. burdan ne diyeyim ben simdi bdvye konu ac dedim. Sonra bi baktim uye yok olmus anlamadim

sen kibledikten sonra da sırra kadem bastı pam

Bbydi officeim de ondan

Senin de isin zor kimbilir gunde kac kisi cemkiriyodur yonetime ya kolay gelsin valla bu kadar kadinla ugrasirken

Ya ama hatirlasana bizim seninle ilk konusmaya baslamamiz da cinsellik uzerineydi sen de cekinmiyosun benim gibi belirtmekten forumda ondan yaziyorum su an buraya ikimiz de ayni problemleri yasiyorduk senle ve ikimize de faydasi oldu bunlari paylasmanin ama senden hic suphe etmedim ben rahatsiz da olmadim cunku daha farkli konusuyodun ve bana yardim amacli oldugu belliydi :)

harehareyle konusmaktan haz etmemis olabilirim bunlari konusmak zorunda da degilim sebebini acikladim burada cunku herkesin anlayacagi sekilde desifre etmis kim oldugumu ve popi, totosu kalkik falan demis. Bu laflari hak etmiyorum sonucta..

off taşıdığımda ne laflar yiyorum.. ama artık yazmadan taşıyorum. o laflar olmuyor b ir süredir..sağol canım.

Aynen senle rahat konusuluyor boyle seyler, ben de rahatim evet ama bana bile bikkinlik gelmisti o uyeden. Mail adresini aciyorum zart mesaj.. Kadin bile olsa ayip yani surekli sorgu sual. Orgazm olamama topiginde tanismistik. Her gun soruyor bugun orgazm oldun mu, ben soyle oldum boyle oldum artik amaci yardimi asti yani. Sonra o uyede gitti iptal oldu.
Kimseye guvenme just, sen de bi cekicilik var, tek bu uye icin soylemiyorum. Belirli arkadaslarin var zaten onlarla konus

bak böyle yazınca aklıma geldi.. birileri beni "geyikçi" diye göz ardı etmişti evet buradan da duyurayım geyiklerimi kampanyaya soktum 1 alana 1 bedava
Öyle bir seçenek varsa ben seni göz önü yapmak istiyorum. Bayılıyorum yorumlarına, esprilerine. Çoğu zaman kötü geçen günlerimde yorumlarına yarılıyorum.

senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ya

o ne öyle çok yumuşak yüzlüsün insanları kıramıyorsun ondan bence

gerekirse vur,kır,parçala

senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ya

o ne öyle çok yumuşak yüzlüsün insanları kıramıyorsun ondan bence

gerekirse vur,kır,parçala
Off sorma kuzum ya, çok yumuşağım ben Ama hoşlanmadığım insanı sepetliyorum artık merak etme Muhabbeti fazla uzatmamak lazım öyleleriyle

Benim hiç başıma gelmedi sadece 1 defa bana vajinismus olduğunu söyleyen biri özel msj attı

bende neden attığını benim ona yardımcı olabileceğimi nereden çıkardığını sordum

(hayatımda vajinismus topiğine girmişliğim yoktur da)

cevap olarak ,çocuğun var ya ondan ne bileyim işte dedi

bende başımdan böyle bir durum geçmediğini vajinismus topiğine gidip bilgi ve yardım almasını söyledim

yasmini de tavsiye ettim dermişim

son satır şaka

Daha vajinusmusun ne olduğunu bile bilmiyor desene, çocuğun var ya ondan nedir ya
Bana zaten yardım isteyen özel mesajla ulaşıyor, bu da mahrem bi konu ama yardım ediyorum mecbur. Bi de o kadar laf anlatıyorum şöyle yap böyle yap vaktimi harcıyorum, yol gösteriyorum. Şöyle bi mesaj geliyorsa karşılığında 'off canım ben nasıl yapıcam, çok korkuyorum.' deliriyorum Ya demin anlattım ya sana Öylelerine bi daha bişey yazmıyorum çünkü ben bütün zamanımı pc başında geçirmiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…