Ya kızın adını söylemiş mesajda
Geç olmadan o ismi sil lütfen[/QU
justın adınımı söylemiş
ben okudugum halde fransiz kaldim vandaym abla senin el gibi kalman normal
tmam konu isme dönmesin arkadaşlar. Boşverin. Burdan bu konudan biri değil bunu bilin sadece....Düzeltemedim malesef. Ama tanımayanın O isim ki ki diyeceği bir şeydi. Ama şimdi herkes birbirine soruyor ve alttan mesajla şu nickliydi canım diye bilgilendirme dönüyodur. Burası böyle bi yer işte.
30 sayfa dedikodu ve taşlama arasından göremedim tabi olur öyle. Evet bir dış kapının merak tatminciliği durumun var ama.Soruma cevap yazmamaniz biz ''dis kapinin mandallarina'' karsi sorumluluk hissetmemeniz desem o da degil, diger uyelere cevap yazmissiniz ama benim sorumu cevapsiz birakiyorsunuz? Saklayacak bir seyiniz yoksa neden cevaplamiyorsunuz sorumu?
30 sayfa dedikodu ve taşlama arasından göremedim tabi olur öyle. Evet bir dış kapının merak tatminciliği durumun var ama.
yaptigin terbiyeden yoksunDüzeltemedim malesef. Ama tanımayanın O isim ki ki diyeceği bir şeydi. Ama şimdi herkes birbirine soruyor ve alttan mesajla şu nickliydi canım diye bilgilendirme dönüyodur. Burası böyle bi yer işte.
Yooo ozel olarak mesajinizdan alinti yaptim ki bildirim gitsin. Cogu uye sizden alinti yapmadi. Gormemeniz mumkun degil ama yuksek ihtimalle gormezden geliyorsunuz. Hala daha cevap da yazmiyorsunuz ne diyeyim.30 sayfa dedikodu ve taşlama arasından göremedim tabi olur öyle. Evet bir dış kapının merak tatminciliği durumun var ama.
evet bende izleme modundayim simdilikOrtalık karışacak iyicene,biraz bakınayım olmazsa.
Yooo ozel olarak mesajinizdan alinti yaptim ki bildirim gitsin. Cogu uye sizden alinti yapmadi. Gormemeniz mumkun degil ama yuksek ihtimalle gormezden geliyorsunuz. Hala daha cevap da yazmiyorsunuz ne diyeyim.[/QUOT
Peki justa neden chat sitesinden bir erkegin profilini attiniz soyler misiniz? Amaciniz neydi? O kisi siz degilseniz kimdi? Evli bir kadin olarak chat sitesindeki erkekleri nereden biliyorsunuz da, justa onerecek kadar yakinen taniyorsunuz?Telefondayım aşırı zorlanıyorum sor bi daha sor.
Özelden cevap yazdım siz artık paslarsınız ilgili arkadaşlara :)Peki justa neden chat sitesinden bir erkegin profilini attiniz soyler misiniz? Amaciniz neydi? O kisi siz degilseniz kimdi? Evli bir kadin olarak chat sitesindeki erkekleri nereden biliyorsunuz da, justa onerecek kadar yakinen taniyorsunuz?
Keşke bu msjlaşmalar olduğu anda , erkek olduğundan şüphelendiği an da yönetime bildirilseydi.
Diğer hemcinslerini düşünmek adına , site'de erkek mi bayan mı olduğu belli olmayan birinin gezinmesini şikayet etmeden göz ardı etmeyi ben doğru bulmuyorum.
En başta yapılması gereken davranış şimdi yapılıyor.
Karıştırıyorsun tatlım , ben kimse için öyle ithamda bulunmadım..bbyi pami kibledim de üstüme geldiniz.
paranoyak bilmemne dediniz.
ben karışmıyorum kimsenin kibine bilmemneyine.
rahatsız olan kendi kiblesin yesin bu lafları ne diyeyim..
emin olmadan kimsenin günahını almak istemedim.
Karıştırıyorsun tatlım , ben kimse için öyle ithamda bulunmadım..
Yalnız bu özel msj 'da chat gönderdiğnde ve sen de o an şüphelendiğin an da keşke yönetime bildirseydin canım .
konuları taşıyacağını nerden anlıyorsun? Hepsini tek tek okuyor muusn?anam olay karmakarışık oldu. ben bdvye gidip konu taşıyayım bari.:)
bbyi pami kibledim de üstüme geldiniz.
paranoyak bilmemne dediniz.
ben karışmıyorum kimsenin kibine bilmemneyine.
rahatsız olan kendi kiblesin yesin bu lafları ne diyeyim..
emin olmadan kimsenin günahını almak istemedim.