Kuzum bana söyle ben derim. Bekliyorum yaz)
Edit: İsmini ifşa etmiyoruz vazgeçtim :))
hangi konuya. tam anlamadım kiEvliymiş evet. Ya okypete ben o konuya sardım da burda herkesin bahsettiği o 2.üyelik kimmiş ya? Özelden söyler misin? Neler kaçırmışım ben. Bdvde 12 şubat konularını aramaya kalktım nevrim döndü
afedersin öyle hissettirdiysem özür dilerimBen ifşa ederek kötü oldum galiba şu an, neyse kendisi de benimkini ifşa edebilir. Ama bence just'ın anlattıklarından erkek olduğunu düşünüyorum. Ki erkek değilse bile cinsel rahatsızlığı olsa bile, lezbiyen bile olsa bunu burdaki kadınlar üzerinden tatmin etmemeli. Kötü niyetli olduğunu gösterir bu. Elbette kadınız cinsellik de konuşacağız ama burdaki hemen her üyeyle cinsellik konuşulmuşsa laf oraya getirilmeye çalıştıysa kötü niyetlidir bu. -ki mesajlarıma baktım şimdi panikten tam bakamamıştım evet laf bende de o tarafa doğru kaymış, ama ben daha çok kadının cinsel özgürlüğü olarak okumlamaya çalışmışım. Neyse ya, hepimiz online birer kişi olarak burdayız belki çok anlam yüklememek lazım.-
Ben ifşa ederek kötü oldum galiba şu an, neyse kendisi de benimkini ifşa edebilir. Ama ben de just'ın anlattıklarından erkek olduğunu düşünüyorum. Ki erkek değilse bile cinsel rahatsızlığı olsa bile, lezbiyen bile olsa bunu burdaki kadınlar üzerinden tatmin etmemeli. Kötü niyetli olduğunu gösterir bu. Elbette kadınız cinsellik de konuşacağız ama burdaki hemen her üyeyle cinsellik konuşulmuşsa laf oraya getirilmeye çalıştıysa kötü niyetlidir bu. -ki mesajlarıma baktım şimdi panikten tam bakamamıştım evet laf bende de o tarafa doğru kaymış, ama ben daha çok kadının cinsel özgürlüğü olarak okumlamaya çalışmışım. Neyse ya, hepimiz online birer kişi olarak burdayız belki çok anlam yüklememek lazım.-
hangi konuya. tam anlamadım ki
afedersin öyle hissettirdiysem özür dilerim
senin kötü niyetinden değil kesinlikle
özel mesaj kısmını 2 dk açsan açıklasam olur mu?Ben ifşa ederek kötü oldum galiba şu an, neyse kendisi de benimkini ifşa edebilir. Ama ben de just'ın anlattıklarından erkek olduğunu düşünüyorum. Ki erkek değilse bile cinsel rahatsızlığı olsa bile, lezbiyen bile olsa bunu burdaki kadınlar üzerinden tatmin etmemeli. Kötü niyetli olduğunu gösterir bu. Elbette kadınız cinsellik de konuşacağız ama burdaki hemen her üyeyle cinsellik konuşulmuşsa laf oraya getirilmeye çalışılmışsa kötü niyetlidir bu. -ki mesajlarıma baktım şimdi panikten tam bakamamıştım evet laf bende de o tarafa doğru kaymış, ama ben daha çok kadının cinsel özgürlüğü olarak okumlamaya çalışmışım. Neyse ya, hepimiz online birer kişi olarak burdayız belki çok anlam yüklememek lazım.-
anamm çok eski.Tüh düzelttim sonradan eklemeyi unutmuşum.. Bu konu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vermeden-istedigin-yorumu-yap.545222/page-751
anamm çok eski.
hangisinin mesajını diyorsun
.hatırlamadım konuyu valla..
Evliymiş evet. Ya okypete ben o konuya sardım da burda herkesin bahsettiği o 2.üyelik kimmiş ya? Özelden söyler misin? Neler kaçırmışım ben. Bdvde 12 şubat konularını aramaya kalktım nevrim döndü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vermeden-istedigin-yorumu-yap.545222/page-751
haa albümdeki resimlerdenöi bahsediyorsunKocacık falan denilmiş. Kürkler dadılar falan filan herkes onun açtığı konuyu konuşmuş sayfalarca çok merak ettim
haa albümdeki resimlerdenöi bahsediyorsun
haa yalancılık hastalığı varmışta mış mış. hatırladımYok yok.
Hani bi kadin cikti öğretmenim ama calismiyorum bir cizmem öğretmen maasi kadar falan demişti.
K kalbiminaruzvezni ydi adi.
Çok zengindi falan .
Sonra başka üyenin fakesi cikti.
O üye de samyelipoyrazdi.
Özür diledi banlandi sonra.
haa albümdeki resimlerdenöi bahsediyorsun
haa yalancılık hastalığı varmışta mış mış. hatırladım
Yok yok.
Hani bi kadin cikti öğretmenim ama calismiyorum bir cizmem öğretmen maasi kadar falan demişti.
K kalbiminaruzvezni ydi adi.
Çok zengindi falan .
Sonra başka üyenin fakesi cikti.
O üye de samyelipoyrazdi.
Özür diledi banlandi sonra.