- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 33
Annen daha önce dul kaldığı için yaşadıklarını tekrar yaşamamak için ses çıkarmıyo halam da yaptı aynını sürekli kızını ezdirdi o baban obaban diye diye kaçırdı kızı evden şimdi de kızım kızım diyo ama adam kızı taciz etmiş banyoda falan gözetlemiş ama biz kızın anlattığıyla bişey diyemedik ama enişteyle görüşmedik zaten çok akraba bağları yok gelip gitmezlerdi kız taciz ediyo diye anlatırdı onlar ise kızın hasta olduğunu dra gitmeye ikna edemediklerini söylerdi kız adamı kıskanıyomuş sözde sonra tamamen bağı koparttılar şimdi kız gitti mutlu oda yaşadıklarını hatırlamamak için görüşmüyo zorlamıyoruz sağlığı iyi olsun mutlu olsun arada mesaj atar iyiyim falan filan der engeller geri o isteyince ulaşır bize biz ulaşamayız
Ama o araştırdı çok kadın sığınma evleri falan var devlet de yardım ediyomuş galiba ama o kendi üstesinden geldi 20li yaşlarda senin yaşın da büyük lütfen katlanma bunlara polise git yardım iste 183ü ara sor en azından bi yol gösterirler
Ama o araştırdı çok kadın sığınma evleri falan var devlet de yardım ediyomuş galiba ama o kendi üstesinden geldi 20li yaşlarda senin yaşın da büyük lütfen katlanma bunlara polise git yardım iste 183ü ara sor en azından bi yol gösterirler