• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey Babam Beni Evde İstemiyor

Annen daha önce dul kaldığı için yaşadıklarını tekrar yaşamamak için ses çıkarmıyo halam da yaptı aynını sürekli kızını ezdirdi o baban obaban diye diye kaçırdı kızı evden şimdi de kızım kızım diyo ama adam kızı taciz etmiş banyoda falan gözetlemiş ama biz kızın anlattığıyla bişey diyemedik ama enişteyle görüşmedik zaten çok akraba bağları yok gelip gitmezlerdi kız taciz ediyo diye anlatırdı onlar ise kızın hasta olduğunu dra gitmeye ikna edemediklerini söylerdi kız adamı kıskanıyomuş sözde sonra tamamen bağı koparttılar şimdi kız gitti mutlu oda yaşadıklarını hatırlamamak için görüşmüyo zorlamıyoruz sağlığı iyi olsun mutlu olsun arada mesaj atar iyiyim falan filan der engeller geri o isteyince ulaşır bize biz ulaşamayız
Ama o araştırdı çok kadın sığınma evleri falan var devlet de yardım ediyomuş galiba ama o kendi üstesinden geldi 20li yaşlarda senin yaşın da büyük lütfen katlanma bunlara polise git yardım iste 183ü ara sor en azından bi yol gösterirler

Anneniz bu adamla niye hala evli :(

bu sıkayetcı olmamayı asla anlamıyorum
tehtıt edıl otur ozaman

Allahım kinatma ama aklım almıyor bir anne olarak, evladımın öz babası birazcık kızıma tahammülsüz olsa benim moralim yerlerde oluyor, kaldı ki elin herifi kalkıp keserim diyecek evden kovacak, ismi yok arkadaş, kuzumu alırım girerim bir ise, kızım da girer. Yerin dibine girsin elin adamı, Allahım sana sığınırım ya Rabbim, o durumlara düşürme.

Evet geçen ki konu yüzünden artık guvenimiz sarsıldı:(
Gerçek değilseniz lütfen açıklama yapın konuyu kapattirin kimseyi üzmeyin burda

Ama gercekseniz devletten yardım isteyin şikayetçi olun o adamdan da

Bu konuya inanasım gelmedi nedense..

Gerçek olamaz çünkü,olmamalı.. Baba keserim dicek,anne sadece ağlayacak,kız şikayetçi olmayacak,polis de peşini bıracak:KK43:

Üstelik önce odayı boşaltmamı istiyor dediniz,sonra evden gitmemi,tuhaf.. :stop:
İnsanların vaktini yok yere çalmayın

Evet geçen ki konu yüzünden artık guvenimiz sarsıldı:KK43:
Gerçek değilseniz lütfen açıklama yapın konuyu kapattirin kimseyi üzmeyin burda

Ama gercekseniz devletten yardım isteyin şikayetçi olun o adamdan da
Neden inanmıyorsunuz.gidecek yerim olmadığı için evde sessizce kaldım.herşey para değil.arkanızda kimse olmayınca işe girmek kolay degıl

Yaş kaç? Başka akraba var mı? Babadan maaş falan kalmadı mı?

183 u araman lazım.
Yaşım 32 teyzem dayım fılan var onlar hiç umursamıyor.annem onlara söyluyor ama ilgılenmıyorlar.babam ben küçükken intihar etmıs.babam tarafı ile görusmuyorum

Kimsesizlere sahip çıkan bir kurum illaki vardır. Numarası var işte ara görüş canım. İnşallah bir çıkar yol bulunur.

Aşağıdaki kurumlara şahsen veya telefonla başvurabiliriz. Olaya ve duruma tanık olan kişiler (komşu, akraba, vb.) de bu kurumlara başvurabilirler:

• Polis merkezleri, jandarma karakolları
  • Sağlık kuruluşları
  • Cumhuriyet Savcılığı
  • Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri (KOZA-ŞÖNİM)
  • Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlükleri
  • Alo 183 (Aile, Kadın, Çocuk ve Özürlü Sosyal Hizmet Danışma Hattı)
  • Belediyelerin Kadın Danışma Merkezleri-
  • Baroların Kadına Yönelik Şiddet telefon hatları ve Adli Yardım Kurulları
  • Kadın örgütleri
Kendimiz ve çocuklarımız için kalacak güvenli bir yere ihtiyacımız varsa, bize en yakın karakola, ASPB İl Müdürlüğü’ne, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’ne (KOZA-ŞÖNİM), Kaymakamlık-Valiliklere, Cumhuriyet Başsavcılığı’na, Aile Mahkemelerine başvurabiliriz. KOZA-ŞÖNİM, Kaymakamlık-Valilik, ve acil durumlarda polis bizi sığınmaevine yerleştirmekle yükümlüdür; bunun için aile mahkemesi kararı gerekmez.

Son düzenleme:
Neden inanmıyorsunuz.gidecek yerim olmadığı için evde sessizce kaldım.herşey para değil.arkanızda kimse olmayınca işe girmek kolay degıl
Benlik bir durum yok hanımefendi,burda bir üye tecavüze ugruyorum şiddet görüyorum uyuşturucuya alistirildim diye yardım istedi,ben o Zaman yeni üyeydim hatırlıyorum site sahibi ve burda çok kişi onun için seferber oldular ama konu hiç öyle değilmiş..

O yüzden inanmamalari normal

Yaşınız kaç?
Profilde 32 yazıyormuş eğer 32 yasindaysaniz kendi hayatınızı kimse olmadan da kurabilirsiniz

Umarım okuduklarım gerçek değildir. Annen nasıl sessiz kalır böyle birşeyde? Akrabaların yok mu amca , teyze , dayı vs? Anneanne, babaanne ?
Annen çalışmıyor mu bu adama mı muhtaçsınız? Annen Evlenmeden önce ne yapıyordunuz?
Annem sessiz bir kadın sadece ağlıyor.babam tarafı küçükken bile ilgılenmedı görüşmüyoruz.teyzelerım dayım oralı degıl yemın ederım herkes kaderıme terkettı benı

Annen bosasin o adami ne duruyo? Adamda normal degil yanluz kescem filan ne demek ya
Annem 18 yıllık evli.asla beni savunmadı.bugün bile.hala sabah bile üvey babam seni yeryüzünde yaşatmayacagım diyor.kapıyı kitleyıp odamda duruyorum başka yolum yok

Umarım okuduklarım gerçek değildir. Annen nasıl sessiz kalır böyle birşeyde? Akrabaların yok mu amca , teyze , dayı vs? Anneanne, babaanne ?
Annen çalışmıyor mu bu adama mı muhtaçsınız? Annen Evlenmeden önce ne yapıyordunuz?
Annem hiç çalışmadı daha önce beni yine evde istemedi üvey babam 1 sene ayrı evde kaldım.o zaman işsizdim ve çeyız paramla yaşamımı sürdürüm.ama annem çok üzüldüğü ve benden başka çocugu olmadıgı için üvey babamın akrabaları devreye girip beni geri eve getirdiler.senede 1 veya 2 kere evde istemiyor benı

Annem hiç çalışmadı daha önce beni yine evde istemedi üvey babam 1 sene ayrı evde kaldım.o zaman işsizdim ve çeyız paramla yaşamımı sürdürüm.ama annem çok üzüldüğü ve benden başka çocugu olmadıgı için üvey babamın akrabaları devreye girip beni geri eve getirdiler.senede 1 veya 2 kere evde istemiyor benı
Ablacım benden büyüksünüz 32 yastasiniz hiç bir mesleğiniz yoksa marketlerde fabrikalarda iş arayın bu yaşta üvey baba cekmeyin,

Nedeni olmazda ne oldu böyle birşey yaşadınız hep böylemiydi
Annem evlendıgınde beni kabul etti üvey babam ancak belli bir zaman sonra ise evden gitsin demeye başladı.en ufak bir sey batıyordu ona.eve hıc sıgamadım hep sıgıntıydım hep yetimdim.

Ablacım benden büyüksünüz 32 yastasiniz hiç bir mesleğiniz yoksa marketlerde fabrikalarda iş arayın bu yaşta üvey baba cekmeyin,
Daha önce fabrıkada çalıstım ama inanın işsizlik çok zor iş bulamıyorum.işe girsem bile arkanızda bir aileniz yok yaşınız 32 olsada hala çocuksunuz ne olur anlayın

Back