• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey Babam Beni Evde İstemiyor

Konudaki tek koca meraklısı yazan kişi benim. Koca meraklısı demek hoş değil sağduyulu olun diyorsunuz.
Rumuzumu bilip bilmemenizle alakası yok bu durumun.. Birşeyi yapıyorsanız çark etmeyin sonradan. ☺

Ay neden çark edeyim ne korkum var sizden? :KK48: İlk yazdığımın da arkasındayım zaten..
Bazen okurken kullanıcı adlarına dikkat etmem okur geçerim hepsi bu dedim.
Polemiğe girmeyin beni şikayet etmek zorunda bırakmayın.

• Beğen
Reactions: KV_
bu tip konulara dikkatli yaklaşıyorum artık en son bir genç kızı kurtarmaya çalışırken bambaşka yere gitti konu

çalışmıyorum denildiğine göre yaşınız 20 ve üstü galiba doğru mu?

yeni üye ilk konu.. konu açılıp ortadan toz olmalar felan..
doğru isen ve 18 yaşından küçüksen devlete sığın. büyük isen bir an önce çalışmaya başla küçük müçük başını sokacağın bir ev bul kendine.
ayrıca baban tarafından hiç akraban yok mu elinden tutacak? bu kadar mı kimsesizsin?

Profilinizde 32 yaşında olduğunuz yazıyor bu yaşta bu kadar mı acizsiniz üvey babanız sizi kovuyor falan tehdit ediyor karakola gidiyorsunuz şikayetçi olmuyorsunuz. Hadi onu geçtim neden iş bulup çalışıp kendi hayatınızı kurmuyorsunuz? üvey baba yokken nasıl geçiniyordunuz ve o nasıl anne öyle sesi çıkmıyor hiç. İnandırıcı gelmedi bana konunuz yeni üye yeni konu küçükte değilsiniz ki yanii o evde öyle birşey yapmadan oturmak çok abes saçma geldi bana

Fake bence.yeni üye olup böyle konu görünce artık inanasım gelmiyor bunun vebalide fake konular açarak insanları sömürenlerin boynuna.belki konu gerçek ama çoğu kişi fake konu açanlar yüzünden fake diye düşünüp yardım etmeyecek.

32 yaş ve çalışmıyor..Annesinin gözetim mecburiyetinden çıkalı çok olmuş..Konu fake değil ise kusura bakmayın ama sorumluluk sahibi olup kendinize yeeni bir hayat kurun bir işe girerek.Bende zengin değilim ama çalışıp kendime ve kızıma bakıyorum.Ne yani bizde burada konu açıp ağlayalım mı. Ben de ufak zannedip üzülecektim az kalsın.

32 yaş ve çalışmıyor..Annesinin gözetim mecburiyetinden çıkalı çok olmuş..Konu fake değil ise kusura bakmayın ama sorumluluk sahibi olup kendinize yeeni bir hayat kurun bir işe girerek.Bende zengin değilim ama çalışıp kendime ve kızıma bakıyorum.Ne yani bizde burada konu açıp ağlayalım mı. Ben de ufak zannedip üzülecektim az kalsın.

32 miymiş konu sahibi
Allahım..
Ben ufak sanıyordum ya.

esergry esergry konu sahibi 32 yaşındaymış. :D
Ben annesinin himayesinde 'gencecik' bir kızçe sanıyordum. Ondan anneye yürüdüm de yürüdüm. :D Kusura bakma lütfen. :68:
Ah bileydim ağzımı açıp tek laf demezdim sana gerçekten. ☺

esergry esergry konu sahibi 32 yaşındaymış. :D
Ben annesinin himayesinde 'gencecik' bir kızçe sanıyordum. Ondan anneye yürüdüm de yürüdüm. :D Kusura bakma lütfen. :68:

esergry esergry konu sahibi 32 yaşındaymış. :KK70:
Ben annesinin himayesinde 'gencecik' bir kızçe sanıyordum. Ondan anneye yürüdüm de yürüdüm. :KK70: Kusura bakma lütfen. :KK68:

Önemli değil. Zaten konu gerçekci de durmuyor artık. Yardıma çok ihtiyacı olan biri konu açıp gitmez :)

Hmm yeni üye ve üvey baba etiketiyle açılmış bir konu.

İnşallah gerçek değilsindir.

Üvey Babam beni evde istemiyor.Evin içindeki kaldığım odayı boşatmamı istiyor.Ve annem buna tepkisiz kalıp sadece ağlıyor.gidecek yerim yok. babam ben küçükken vefat etti.Çalışmıyorum.her hangi bir maaşım yok.Dün ise yine evde kavga çıktı.Sürekli tehtit edip beni keseceğini söyledi.en sonunda polisi aradım. Karakola gittik.ancak o evde kaldığım için ve işin içinde annem olduğu için şikayetçi olamadım.Çok çaresizim.Lütfen yardım edin akıl verin bana
Sığınma evleri var oraya yerleş

Polise gidipte şikayetçi olmamayı da anlamıyorum ben..

Annede hayır yok. Bir anne evladına bunu reva görürse, elin adamı ohoooo.. Koca meraklısı bir kadın anne sanırım. Yazık.

bazı polislerde kendileri vaz geçiriyor onu da atlamamak lazım. affedin barışın ayakları... ki bizzat yaşadım. deli oluyorum.

Konu gece 4.30 ta açılmış. Evde ne olup bittiğini konu sahibinin ne halde olduğunu da bilmiyoruz. O yüzden mutlaka dönüş yapacaktır diye düşünüyorum. Gönül ister ki konu gerçek olmasın. Ama ne yazık ki bu ve benzer şeyler çok yaşanıyor :/

burda en büyük suçlu annen....bu kadar koca delisi ya..evladını atıyor sokağa...şikayet et hem anneni hem üvey babanı...

Konu gercekse 32 yasindaymissin.

Ilkonce 183 u ara yardim talep et.
Sonra iyi kotu bir ise gir yoluna bak.

Anneni de sil hayatindan

Back