üvey annem (!) canıma tak etmeye devam ediyor

öyle desem bile kadının ''neyi halledeceksin sen ya?'' tarzında üstüme yürüyeceğini düşündüm ve bu da beni tahrik edecekti. sonra zaten ses kaydı almak zorunda kaldım. babam da pişman olduğunu söyledi yüzüne ama geçiştirici şekilde gibiydi. temizliğim laf olur, ders çalışmam laf olur, yemek, bulaşık laf olur.

Siz de kimseyi istemeyin. İnanın eşimin durumu daha kötüymüş. Çünkü 18 inde de babası vefaat etmiş ve evine gidip birlikte yaşayabileceği hic kimsesi yokmuş. Onun da huzurlu bir ev ortamı hicbir zaman olmamış yanı. Biz evlendikten sonra belki açılmıştır biraz. Rabbim hayırlı kapılar acsin size. Siz ilk okulunuza bakın meslek edinin kendinizi kurtarın gerisi önemli değil. O evden ayrılana kadar çok fazla catismayın kendi kendine konussun dursun. Kulaklığı takın müzik dinleyin

başka türlü hakaret tehdit iftira suçunu nasıl kanıtlayabilirdim acaba? araştırdığımda da bunun herhangi bir suç teşkil etmediği yazıyor.
Hiçkimseye dinletmezseniz sadece mahkemede delil olarak sunarsanız suç değil

Okulunuz bitene kadar sesinizi cikarmayin allah yardimciniz olsun tahammul etmek zorundasiniz

Babanız söylenmek yerine kendi sökseymiş perdeleri. Makineye atıp eşine yıkamasını söylerdi. Yani kadın sorunlu zaten, neden saçma sapan bir şey için evde gerginlik çıkarıyor ki?
babam kadınla aramızın iyi olduğunu sanıyor. bana da hep x ablan bu bu bu tarzı konuşuyor. özellikle bir abla vurgusu yapıyor kendisi bana. kendisi de tanık olduğu ve her şeyi bildiği halde bir kere bile beni koruduğunu hatırlamıyorum. kadın ben evdeyken kapıları çarpıyor, beni görünce de kedi gibi kaçıyor. ama arkamdan konuşmaya gelince bilerek sesini yükseltir tahrik olayım diye.

22, ing dili ve edebiyatı okuyorum.
Aslında konuyu okurken seni lisede falan sandım, ama bu kadar mahkemelere kadar düşmüş bir durumdaysan bence o evden artık ayrılabilirsin. Öğrenci evi, yurt, part time veya uzaktan eğitime bağlı full time bir işle destekleyebilirsin kendini hiç ailen yokmuşçasına.

Evet bence de, perdeleri konu sahibi kendisi de çamaşır makinesine atabilir.

Babanız söylenmek yerine kendi sökseymiş perdeleri. Makineye atıp eşine yıkamasını söylerdi. Yani kadın sorunlu zaten, neden saçma sapan bir şey için evde gerginlik çıkarıyor ki?

Katılıyorum, baba da acaip, kör müsün kadın kızını istemiyor işte. Üstüne kadını zorla kıışkırtıyor.

Son düzenleme:
Aynı evde yaşayıp dava olması da sıkıntılı uzaklaştırma alsan alamazsın aynı evdesiniz

Aynı evde yaşayıp dava olması da sıkıntılı uzaklaştırma alsan alamazsın aynı evdesiniz
ben maddi manevi tazminat davası açmak istedim. durumum olmadığı için şimdilik olmuyor. ayrıca tedbir kararı önceden alındı karar uygulandıktan sonrasında kamu davası olmadı. sosyal hizmetler geldi gitti ve bir daha takip olmadı. uzaklaştırma kararını darp üstüne aldırtmıştım. şu an yani davalık bir durumumuz yok.

Komedi yahuu, bu nasil bir baba kiziyla davalik karakolluk olan kadinla hala evli kaliyor? Adam gibi bir baba olsaydi coktan kolundan tutup atmisti o kadini.

18 yaşından büyük çocuklar, anne ve babaları ayrı olduklarında, aileden para alabiliyorlar mahkeme yoluyla. Sen böyle bir şey denedin mi? Eğer ödemezlerse aynı nafakada oldupu gibi ceza var

Babanın o kadınla ortak çocuğu var mı

Bu hayatta en büyük şans annenin çocuklarına sahip çıkan iyi bir anne olması. Anne ölürse ya da sahip çıkmazsa çocukların perişan olması malesef kaçınılmaz.
Iyi üvey anne diye birşey yoktur, ben inanmıyorum.
Neyse ki yaşınız çok genç değil, okulu bitirip kaçmaya bakın diyeceğim de bu devirde kira ödemek bile başlı başına dert.
Allah yardımcınız olsun, güzel kapılar açsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…