Üvey anne olmak

Çocukları gerçekten sevemiyorum, ben başa çıkamazdım. Öncelikle sabır diliyorum.

Herkes kendinden örnek vermiş. Ben de 8 yaşındayken babam evlendi, öz annemle görüşmüyorduk. Babam bana "kızım beni çok mutlu eden biri var sizi tanıştırayım" artık demişti. Babamın mutlu olması beni de eder diye düşündüm. Sadece 8 yaşındayken. Şımarık büyümemiş olmak çok büyük etken. Şimdi 26 yaşındayım, kendisine hiç anne demedim, aynı evde yaşıyoruz. Beni yıkamışlığı, annemden çok karnımı doyurmuşluğu var. Astım hastasıyım, hâlâ geceleri kalkıp nasıl nefes aldığıma bakar.

Anasının babasının eğitemediği çocuğu siz eğitemezsiniz. Babasının kuramadığı dengeyi siz kuramazsınız maalesef. Üvey anne gibi değil, abla gibi hissedin. Olursa olur olmazsa da yapacak hiçbir şey yok.

Hepsiniokuyamadım, k8zin annesi nerde?

5 sene önce açtığım posta yorum yazanlar sonunu merak ediyorlarsa anlatayım. Şiddetin boyutu giderek arttı, meğer sorun kızında değil kendisindeymiş. Ben iyice içime kapandım, ailem destek vermedi. Bir kızım oldu. 2,5 aylıkken ayrıldık. 3 yıldır velayet için mücadele ediyorum. İşe girdim, özgürüm, mutluyum ve en önemlisi çocuklarım şiddete tanık olmadıkları bir evde büyüyor.

Ayrilmaniza sevindim. Bastan belliymis sorunun cocuk degil este oldugu. Umarim bundan sonraki hayatinizda daha mutlu olursunuz.

Kiziniz babası ile mi yaşıyor?

E siz 1 aylık evlilikte dayak yiyince boşanmadınız bi de çocuk yaptınız
Bi de eğitimliyim demişsiniz

Allah günah yazmasın ama
Hindistan Pakistan Afganistan istediği kadar eğitim alsın hijyen sıkıntısı büyük adamların kültürü bu olmuş

Çocuklarım demişsiniz 2. Çocuğu mu yaptınız?

Çocuklarım derken kaç taneler?
Aynı ülkede misiniz. Velayet sonuçlanana kadar kimde kalıyor çocuk

Kızım daha 2 yaşinda ve gidecegimiz tatilde fikir beyan etmesini isterim. Bu normal. Çocuklu adamla evlenmeniz malesef sizin hatanız. Rakip gormeyin sevgiyle yaklasın. Şimdi olmasa bile ilerde sizi kabullenecek saygı duyacaktır. Kendi hatanizi ona yuklemeyin. Bilerek evlenmissiniz sonuçta. Esiniz de size şiddet uygulamiş şiddete varan degil napacak agzinizı burnunuzu mu kiracak illa şiddet demek için. Eşinize karşı bu kadar pasif olmaniza gerek yok. Ama siz garipsiniz çocuk yolda elbette babasinın elinden tutacak. Bu boyle olacak olacaktı siz bunu ongoremediyseniz bu sizin hataniz. Kendinizin 8 yasımda kızı olsa o da esinizin elinden tutacaktı bunlar normal. Çocuklu insanla bekar insan arasımda dağlar kadar fark var keske evlenmeseydiniz. Şu saatten sonra sevgi ile yaklasin anlayisli olun yapacak birsey yok

Ben sizde sefkat göremedim.
Ister kabul edin ister etmeyin o cocukta aileye dahil. Sonucta evlenirken esinizin cocugu oldugunu bilereknevlendiniz, cocuk sonradan ortaya cikmadi. Bana cok garip geldi yazdiklariniz.

Cocuk sizdeyken sadece zorunlu seyleri konusmaniz birsey olsa vah der gecerim demeniz. Belki bilinc altinta siz cocugu cekemiyorsunuz ilk esinden oldugu icin yada ne bilim size ilk esini hatirlatiyor. Yoksa bukadar kati kalpli olmaniza anlam veremedim. Bazi iyi kalpli sevgi dolu insanlar baskalarinin cocuklarini sahiplenip evlat edinip, sevgiyle büyütüyor ve kendi evlatlarindan ayirt etmiyor. Cocuk annesinde kalicak diye evlendim yoksa evlenmezdim demissiniz. Ileriyi düsünmeden davranmissiniz bence, cünki o cocugun annesine allah korusun birsey olursa sizde kalicagini hesap etmemissiniz zamaninda. Bir cocuk babasinin evinde kalamazsa nerde kalicak? Hayat kime ne getirir ne götürür bilemezsiniz. Simdi siz böyle davraniyorsunuz, belki ilerde siz ona muhtac kalicaksiniz o zamanda o cocuk size sizin davrandiginiz sekilde davranirsa hic sasirmayin.

Esiniz de sizin cocugunuz icin ayni seyleri dusunuyor demek ki.
Ayni evde 2 farkli ailesiniz siz.

Bizim öküzler

Sonu o kadar cok belliymis ki evliliginizin. Mesajlarinizi okudukca nasil bu kadar kor olup eski esinizi korudugunuza inanamadim acikcasi. Hamileyken sizi nefessiz birakan adam icin ama o aslinda cok iyi biri demissiniz, tedavi oluyor kabul etti demissiniz vs.vs. Kotulugun tedavisi yok en son bildigim kadariyla

Neyse ben kirilma noktanizi merak ettim. Araya 2.cocuk da girmis ama tam olarak esinizin gercek yuzunu nerede ve nasil gordunuz? Velayet savasi derken cocuklar kimde su an?

Bu arada her 'sevmeyen' adam icin narsist denmesine kiziyorum forumda ama gercek narsist ve manipulator koca nasil oluyor, konunuz emsal niteliginde.

Merak ettim sanirim o donemden bu doneme anne olmussunuz. Anne olunca erkek tekrar evlendiyse 'onceligi' su anki esi ve cocugudur, onceki evliliginden olan cocugu simartmamalidir gibi fikirleriniz degisti mi?

Aşk oldu mu insanın gözüne perde iniyor resmen..Bazı gerçekleri malesef gorememişsiniz malesef.Ben size çok üzüldüm.9 aylık hamilesiniz birde bu kadar acele etmeseydiniz keşke.İnsallah zamanla toparlarsiniz ne diyim.Ama davul bile dengi dengine.Cocugu olan bir adamla evlenmeyi asla ve asla düşünmezdim bekarken.Yeri geliyor insan kendi öz evladına tahammülsüz oluyor.Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…