• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey anne olmak

O cocuk cok hakli. Ona anne gibi degil de arkadas gibi yaklasik. Cocugun annesi var asla annelik yapmayin. Oyun arkadasi olun. Yeri gelince beraber şımarın. Cocugunuz olduktan sonra kiskanclik girerse isin icine durum daha da zorlasir sizin icin.

O cocuk cok hakli. Ona anne gibi degil de arkadas gibi yaklasik. Cocugun annesi var asla annelik yapmayin. Oyun arkadasi olun. Yeri gelince beraber şımarın. Cocugunuz olduktan sonra kiskanclik girerse isin icine durum daha da zorlasir sizin icin.
Konuyu tam okumadınız galiba
Konu sahibi doğumuna 1 hafta kala kocası olacak adamdan şiddet gördü
Olay başka boyutta yani.

Konuyu tam okumadınız galiba
Konu sahibi doğumuna 1 hafta kala kocası olacak adamdan şiddet gördü
Olay başka boyutta yani.
Sadece acilan konuda ki ilk mesaji okudum. Takdir edersiniz ki 40 kusur sayfanin tamamini okumam mümkün değil.

Onca sorun varken neden çocuk yaptınız acaba?her şeyi bu kadar iyi analiz etmişsiniz ama yürümeyeceği belli bir evliliğe de çocuk yapmaya rahatça cesaret etmişsiniz.Çok tutarsızsınız.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Lütfen artık karşı taraftan gelen görüşme isteklerine kanmayın.
Biran önce anneniz ve oğlunuzla evinize dönersiniz inşallah.
Bu kez kesinlikle başka sans vermeyecegim. Hiç guvenim kalmadi. Ve ofkelendiginde kendini kontrol edemez ve benim ya da oglumun basina bisey gelirse onun kadar ben de sorumlu olurum.

Neden sevmek zorunda kendi çocuğu varken? O çocuğun zaten bir annesi var. İkincisine de gerek yok. Herkesin önceliği kendi çocuğudur. Eftelyanın da öyle. Çocuğa zarar vermediği sürece sorun yok. Çocukta ondan annesi olmasını beklemiyordur. 11 yaşında kocaman çocuk. Alışacak mecburen. Artık babasının önceliği olan başka bir ailesi var. Keşke boşanmasalardı ama artık olmuş. Kabullenecek. Ben Eftelyanın tavrını çok doğru buldum.

bu yoruma kadar okuyabildim, sonrasını okumadan cevap yazıyorum
neden "artık babasının önceliği olan başka bir ailesi var"
ilk evlilikten olan çocuk önceliğini neden kaybediyor?
hem ilk çocuk hem yeni aile aynı anda öncelik olamıyor mu?
boşanmamış ailelerin 2-3 çocuğu varsa, sadece 1 tanesine mi öncelik tanıyorlar? tüm çocuklarına ve birbirlerine aynı anda aynı önemle davranamıyorlar mı???
çok çok çok yanlış bir bakış açısı
umarım çocuklu bir adamla evlenmezsiniz, yazık olur çocuğa

boşanmamış ailelerin 2-3 çocuğu varsa, sadece 1 tanesine mi öncelik tanıyorlar? tüm çocuklarına ve birbirlerine aynı anda aynı önemle davranamıyorlar mı???
Olay çocuk olayından çıktı muzurcuğum :/

Bu kez kesinlikle başka sans vermeyecegim. Hiç guvenim kalmadi. Ve ofkelendiginde kendini kontrol edemez ve benim ya da oglumun basina bisey gelirse onun kadar ben de sorumlu olurum.
Aynen öyle
Kendi oğlunu bile kızına karşı potansiyel düşman olarak görecek bir adam var karşınızda

Büyük konuşmayayım ama evlenmem. Zaten evliyim. Allah korusun boşansam da tekrar evlenmeyi düşünmem. Sorununuza gelirsek bu bakış açısı. Ben kendime göre yazdım. Ben önceliğim olmayan bir yerde durmam; duramam. Evlenirken ilk şartım buydu. Senin önceliğin başka biri ya da başka bir şey olacaksa evlenmeyelim dedim. Bunu kabul etmeyen biri olsaydı evlenmezdim. Karşıma kimse çıkmasa bekar ölürdüm ama ikinci olacağım bir yerde olmazdı. Adamın önceliği çocuğu olacaksa evlenmeyecek ki burada konuyu okuduysanız kadın yok gibi. Kızına bu derece düşkün olan biri evlenmemeli ve başka birinin hayatını karartmamalı bence.

Kesinlikle size Katılıyorum bu Tür evliliklerde Hakkaniyet sağlanmalı

Back