Daha önceki yorumlarda değinilmiş zaten ama bi kere de ben hatırlatmak isterim; çok gençsiniz sevgili konu sahibesi.İyi akşamlar.Sizce bir erkek kız arkadaşıyla neden sexting yapmak ister?Bunu her zaman kötü niyetli olduğu için mi ister?
NOT: Ben de bilmiyordum yeni öğrendim,sexting'in anlamı cinsel içerikli mesajlaşma demekmiş.Yani cinsel içerikli konuşuyorsunuz,resimlerinizi yolluyormuşsunuz vs.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
ablam, yavrum, kuzum yapma annem yapma gülüm. çok pişman olursun bak neler okuyup görüyoruz her gün ortalık sapık, ruh hastası kaynıyor.18'e gireceğim.Kanuni olarak 18'im.
bu tür görüşmelerin sonucu genelde ayrılınca hatta bazen ayrılmadan kavgadan sonra etrafına gösterip kızı rezil etmeyle sonlanıyor
hatta ayrıldıktan sonra tehdit edip dediklerini yapsanda yinede herkese fotoğraflarını atıyor
güvenmeyin
sakın fotoğraf falan atmayın
Çok teşekkür ederim abla...Bak canım herkes söylemiş zaten fakat dayanamayacağım ben de söyleyeceğim,bu sular tehlikeli sular,uzak dur.Yoksa uykusuz ve pişmanlık dolu geceler seni bekliyor,bunu kendine ve ailene yapma canım
Sen aklı başında bir kızsın,öyle olmasa eminim ki burada konu açmaz,bodoslama konuya dalardın.
Yarınlarını,tatlı rahat uykularını bir ergenin isteği uğruna zindan etme kendine.
Bizler de kız evlat büyütüyoruz,abla tavsiyesi olarak al lütfen canım...
Çok teşekkür ederim çok içten yazmışsınız.Çok iyi bir insansınız.ablam, yavrum, kuzum yapma annem yapma gülüm. çok pişman olursun bak neler okuyup görüyoruz her gün ortalık sapık, ruh hastası kaynıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?