• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum Ama Sormam Gerekiyor

Bu tarz şeylerin gayet normal olduğunu düşünüyorum ama geriye dönüp baktığınızda pişman olmaya çok müsait bir yaştasınız ayrıca karşınızdaki insan bu mesajları kullanarak sizi tehdit edebilir bu sebeple hiç bulaşmayın bu işlere

Bence fotoğraf işi doğru değil ya televizyonlarda bile cikiyor artık aptal olmayın ayrıca o nasıl bir terimmis bence kadını küçük düşürücü...

İyi akşamlar.Sizce bir erkek kız arkadaşıyla neden sexting yapmak ister?Bunu her zaman kötü niyetli olduğu için mi ister?
NOT: Ben de bilmiyordum yeni öğrendim,sexting'in anlamı cinsel içerikli mesajlaşma demekmiş.Yani cinsel içerikli konuşuyorsunuz,resimlerinizi yolluyormuşsunuz vs.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Daha önce de benzer konular açmıştınız.
Erkek arkadaşınızın tek niyeti cinsellik.
O adamdan -çocuktan- uzak durun.
Abla tavsiyesi..

Ne alaka niye kadını küçük düşürücü olsun ki

Fotografları istenen kadın, fotoları yayılan kadın, tehdit edilen kadın, en sonunda kötü olan yine kadın.. sonuç bu neden doğru bir şey olsun ki ? Güzel bir tarafı varsa anlatın bizde bilelim

Fotografları istenen kadın, fotoları yayılan kadın, tehdit edilen kadın, en sonunda kötü olan yine kadın.. sonuç bu neden doğru bir şey olsun ki ? Güzel bir tarafı varsa anlatın bizde bilelim
Çarpıtmayın öyle demediniz
Bence fotoğraf işi doğru değil ya televizyonlarda bile cikiyor artık aptal olmayın ayrıca o nasıl bir terimmis bence kadını küçük düşürücü...
"Ayrıca o nasıl bir terimmiş bence kadını küçük düşürücü"

Sexli kelimeler kadını küçük mü düşürüyomuş alalala :deli:

Çarpıtmayın öyle demediniz

"Ayrıca o nasıl bir terimmiş bence kadını küçük düşürücü"

Sexli kelimeler kadını küçük mü düşürüyomuş alalala :deli:

Yok terim hakkında demedim terim icerisindeki anlam hakkında dedim.

Lise çağı.. Hormonlar.. Erkeklerin en abaza dönemi..
Gerçeğini elde edemeyince sanalını istemiştir.
Habire bu konularla ilgili konu açıyorsun, sevişmek istediğini de sanmıyorum senin. Sevgilin ısrar ettikçe düşünüyosun bunu. Ayrıl o çocuktan. Pişman olacağın bir şey yapma

Sakin yapma. Ünivden bi arkadasim boyle bi hataya düşmüştü, basina neler geldi tahmin edemezsin. Isin icine erkegin istemedigi bi ayrilik girerse o erkek kişisi o yazışmaları mutlaka kullanir.

Back