Yok öyle uygunsuz resimler değil,normal çekindiğimiz fotoğraflar da mı sorun olur acaba?Sakin yapma.
Internetde boy boy resimlerin ve numaran cikarsa hüüü ağlarsın sonra
Yok öyle uygunsuz resimler değil,normal çekindiğimiz fotoğraflar da mı sorun olur acaba?
18'e gireceğim.Kanuni olarak 18'im.Sen daha 18 yaşında bile değilsin dimi ??
İyi akşamlar.Sizce bir erkek kız arkadaşıyla neden sexting yapmak ister?Bunu her zaman kötü niyetli olduğu için mi ister?
NOT: Ben de bilmiyordum yeni öğrendim,sexting'in anlamı cinsel içerikli mesajlaşma demekmiş.Yani cinsel içerikli konuşuyorsunuz,resimlerinizi yolluyormuşsunuz vs.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
18'e gireceğim.Kanuni olarak 18'im.Sen daha 18 yaşında bile değilsin dimi ??
Her neyse18'e gireceğim.Kanuni olarak 18'im.
Hayır yanlış anladınız çıplak resim değil.Öyle bir şey asla ve asla yapmam.Cinsel açıdan tatmin olmak için. yapar .
Siz de buraya konu açtığınıza göre istemiyorsunuz bunu yapmayı.
Ayrıca çıplak resim ve cinsel içerikli konuşma çok büyük çoğunlukla erkek tarafından şantaj amaçlı kullanılıyor.
O resimlerle tehdit edilip para veren, birlikte olan yüzlerce kadın var.
Konu sahibi daha tam 18 yaşında değilArzuladığı için olabilir mi? Kötü niyet dediginiz sey ne? Cinsel istek duyup bunu faaliyete dökmek istemesi mi? Boyle düşünüyorsanız, istemediginizi net bir dille soyleyin kapansin konu. Kendi kendine sexting yapmiyor herhalde?
Biz eşimle sevgiliyken de yapardik, evlendik hala yaparız.
18'e gireceğim.Kanuni olarak 18'im.
Bak canım bu işler önce napıyosun bi foto atla başlarHayır yanlış anladınız çıplak resim değil.Öyle bir şey asla ve asla yapmam.
Sapikca..İyi akşamlar.Sizce bir erkek kız arkadaşıyla neden sexting yapmak ister?Bunu her zaman kötü niyetli olduğu için mi ister?
NOT: Ben de bilmiyordum yeni öğrendim,sexting'in anlamı cinsel içerikli mesajlaşma demekmiş.Yani cinsel içerikli konuşuyorsunuz,resimlerinizi yolluyormuşsunuz vs.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Konu sahibi daha tam 18 yaşında değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?