• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum Ama Sormam Gerekiyor

Ilerde msj larini kullanip seni tehdit edebilir.
Fotolarini kullanabilir.
Gecenlerde bi konuda esime evliyken acik foto yollamistim. Simdi bosandik kullanir mi diye soruyordu. Düşünün yani insanlar evlenip bosandigi adama güvenemiyor. Erkeklerin zihniyetine belli olmaz.

Gecen de iliski konunuz vardi.
Ben gayet olabilir bakiyorum bunlarq ama sizin iliskide bir sorun var.
Siz istemiyorsunuz karsi taraf sürekli cinsel başka istekle geliyor ve ikna etmeye çalışıyor.
Birde reşit degilmissiniz daha.
Sizin rizaniz yoksa birsey yaparken 10 kere düşünün pişman olacaksınız gibi bir his içindeyim.

İleride pişman olmaman için en az 20yi geçtikten sonra bunları yap ben ergenliğimde yaptıgım şeyleri şimdi düşündükçe utanıyorum sadece +18 konularda değil mesela o yaştaki sevgilime şimdi bakıyorum böğk yani
Bana da herkes diyodu 5 sene sonra böyle düşünmeyeceksin diye ama ben siz beni anlamıyosunuz ben değişmem derdim hıh gördük 360 derece değiştim :KK53:

18'e gireceğim.Kanuni olarak 18'im.

Dııtt! Yanlış cevap kanuni olarak resit sayilabilmen icin 18 yaşını doldurmuş olman gerekir.. Yani 19 yaşının icinde olman. Sen daha 18 yaşına girecegim diyorsun yani 17 yaşındasın. Gerci degil 18, 28 olsan dahi boyle birsey mantıklı degil. Ama en azindan yaptigin biseyin sorumlulugunu alacak yasta ol be kızım..

Karşındaki de 18 yaşındaymış.
Henüz yeni ergen olmuş bir çocuğun cinsel ihtiyaçlarını tatmin etmek istiyor musun cidden?
Şuan libidosu tavan,beyni ile değil başka yeri ile düşünen biri o.
Önceki konudan da anlaşıldığı üzere sen bir hata yapmadan duramayacaksın.
Umarım buradaki önerileri dinlersin.

İyi akşamlar.Sizce bir erkek kız arkadaşıyla neden sexting yapmak ister?Bunu her zaman kötü niyetli olduğu için mi ister?
NOT: Ben de bilmiyordum yeni öğrendim,sexting'in anlamı cinsel içerikli mesajlaşma demekmiş.Yani cinsel içerikli konuşuyorsunuz,resimlerinizi yolluyormuşsunuz vs.
Fikirlerinize ihtiyacım var.

Gerçeğini yapamadığı için sanaldan yapmak istiyordur

Back