Utandığım bir konu

Kendi sıvısından hamile kalmayi dusunmek mi ? Dalga geçiyorsunuz bence
Disarida erkekler her yere sperm mi sicratiyor da elinize degecek de ordan vajinaya ulasacakta ohooo bence siz iyi degilsiniz fake degilse bu konu acilen doktora gorunun destek alin acilen !!

niye evleneyim gençliği mi yakıyım

ya her yerde değil spesifik yerlerden tuvalet kağıdı gibi. ya da banyoda oturduğumuz yer. mantıklı olmadığını ben de biliyorum ama ne yapayım böyle düşünmeyi ben de istemiyorum. o zaman niye karnım şiş anlamıyorum. bir de bir yerde 4 ay regl olup tesadüfen hamile olduğunu öğrenen bir kadin görmüştüm;(

Ben artık hem dalga geçtiği için hem de konunun fake olduğunu düşündüğüm.icin şikayet ettim.

Inşallah konu kapanir

Konu sahibi hasta sağlıklı düşünemiyor
Üzüldüm , ben liseye giderken arkadaşlar hep anlatırdı, yok wcden , yok banyodan hamile kalmış diye o zamanda tabi 2000 li yillarin başı teknoloji yok bakıp öğrenesin hep korkardim. Gerçketen bazi şeyleri etkiliyor. Uzman yardimi şart o zaman, ilişki yaşamadan olmayacağına inandıracak .
Yalniz şuda var, kendinden gelen şeye de sperm gibi diyor, nette okudum zevk suyundan hamile kalinir yazıyor benden gelenle nasil olacak diyor. Acaba yanlis bilgilerden dolayi kendimle kıyaslayınca belki tam bilmiyor ondan mi böyle düşünüyor.

Evet bazı mesajları bana da dalga mi geçiyor acaba diye düşündürdü

O yüzden şikayet et butonuna bastım.umarim.kapanie konu

Ben artık hem dalga geçtiği için hem de konunun fake olduğunu düşündüğüm.icin şikayet ettim.

Inşallah konu kapanir
? ya niye dalga geçiyim siz iyi misiniz benim önceden bir sürü okb konum falan da var bu dalga geçilecek bişey değil ki

Ben gerçek oldugunuza inandım, psikolojik rahatsızlıklar insanı imkansıza ikna eder bilirim.

Etrafınızdaki insanlar ne derlerse desinler asla kendinizi ikna edemeyeceksiniz bunu da biliyorum. O yüzden hamile kalmamızın imkansizligindan bahsetmeyeceğim.
Mesele sizi hamilelik olayına ikna etmek değil, hasta olduğunuza ve tedaviye ihtiyacınız olduğuna ikna etmek.
Üzgünüm ama bu gibi rahatsızlıklar olduğu yerde durmuyor, keşke dursa. Kuruntular büyüyor maalesef. 1 sene sonra şu ankinden daha da kötü durumda olacaksınız. Şimdi klozete oturmaya çekiniyorsunuz gelecek yıl normal koltuğa oturamayacaksınız.
Şimdi tuvalet kağıdına dokunamıyorsunuz gelecek yıl insanların elinden bir şey alamayacaksınız.
Bu hastalıklı düşünceler hayatınızın her alanını ele geçirecek. Çok basit aktiviteleri zehir edeceksiniz kendinize.
Daha genceciksiniz yapmayın bunu kendinize, daha da ilerlemeden önünü almaya bakın.
Uzman yardımı alın bir an önce, beklemeden.
Ablanız biliyor sanırım durumunuzu, yardim isteyin ondan.

abi sen neden hala tedavi olmuyosun? buraya yazmayi biliyosun her seyden haberin var koca kizsin git bi kendine iyilik yap insanlar aylardir soyluyolar sana bunu.
keyfimden degil bilmediginiz seyler var suan gidebilecek olsam gitmez miyim

birkaç gün oynuyo genelde düzenli. bu ay biraz gecikti
Bence sen böyle kuruntu yaptığın için gecikme yaşıyorsun yada hormonal Bi durum ilişki de yaşamadım diyorsun daha neyi anlamak istemiyorsun o kadar kolay mı sanıyorsunuz hamile kalmayı ne kadar uğraş veriyoruz bizler tedavi görüyoruz. Yok dışarıda tuvalete girmiş de eee sen spermin ne demek olduğunu bile bilmediğini anlatıyorsun benden sperm gibi şeyler geliyor falan yaşında 18 okulda bile anlatıyorlar bu kadar de değildir sanırım ayrıca o kadar korkuyorsan girme arkadaşım dışarıda tuvalete oturma klozete madem kendini bu kadar korkuyorsun uzak dur ve kesinlikle destek al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…