- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
-
- Konu Sahibi mellifluous
niye evleneyim gençliği mi yakıyımEvlende kurtul
Hic degilse nasil hamile kalindigini ogrenirsin.
Bu saydiklarin cok hayal urunu
Baya kotusun bence lutfen doktora gorun.
Okdar insan neler yazmis sen hala gobegim neden cikiyo yaziyosun..
Bu arada dediklerin olaydi ne guzel erkeklerin kahrini cekmeden cocuk sahibi olurduk
Doktora mutlakaaaaa git ama mutlaka. Boyle yasanmaz
Sen gebelik testi bile alip yaparsin iki gun sonra, bekar oldugun iliskin olmadigi halde.
Eevetevetniye evleneyim gençliği mi yakıyım
ya her yerde değil spesifik yerlerden tuvalet kağıdı gibi. ya da banyoda oturduğumuz yer. mantıklı olmadığını ben de biliyorum ama ne yapayım böyle düşünmeyi ben de istemiyorum. o zaman niye karnım şiş anlamıyorum. bir de bir yerde 4 ay regl olup tesadüfen hamile olduğunu öğrenen bir kadin görmüştüm;(Kendi sıvısından hamile kalmayi dusunmek mi ? Dalga geçiyorsunuz bence
Disarida erkekler her uere sperm mi sicratiyor da elinize degecek de ordan vajinaya ulasacakta ohooo bence siz iyi degilsiniz fake degilse bu konu acilen doktora gorunun destek alin
böyle düşünmek elimde değil ama evlenip evlenmemek elimdeEevetevet
Yakma gencligini...
Boyle uç dusuncelerle hic yakmiyosun cunku.
birkaç gün oynuyo genelde düzenli. bu ay biraz geciktidüzenli mi adetleriniz?
Eevetevet
Yakma gencligini...
Boyle uç dusuncelerle hic yakmiyosun cunku.
Ayrica evlen diye israr etmedim
Cocugun nasil oldugunu bilirsin hic degilse dedim. Ayrica her ay acaba hamilemiym diye konu acarsan hic degilde bukdar batmazsin insanlarin gozune.
Üzüldüm , ben liseye giderken arkadaşlar hep anlatırdı, yok wcden , yok banyodan hamile kalmış diye o zamanda tabi 2000 li yillarin başı teknoloji yok bakıp öğrenesin hep korkardim. Gerçketen bazi şeyleri etkiliyor. Uzman yardimi şart o zaman, ilişki yaşamadan olmayacağına inandıracak .Konu sahibi hasta sağlıklı düşünemiyor
yok öyle olmadığını biliyorum benim bilmemek değil yüzde 1 olacak bir ihtimal ben de olur mu diye düşünmek.Lisedeyken öpüşünce hamile kalındığını sanan bi arkadaşım vardı, daha kötüsü de varmış.
Yazimi duzenledim lutfen onuda oku.böyle düşünmek elimde değil ama evlenip evlenmemek elimde
Üzüldüm , ben liseye giderken arkadaşlar hep anlatırdı, yok wcden , yok banyodan hamile kalmış diye o zamanda tabi 2000 li yillarin başı teknoloji yok bakıp öğrenesin hep korkardim. Gerçketen bazi şeyleri etkiliyor. Uzman yardimi şart o zaman, ilişki yaşamadan olmayacağına inandıracak .
Yalniz şuda var, kendinden gelen şeye de sperm gibi diyor, nette okudum zevk suyundan hamile kalinir yazıyor benden gelenle nasil olacak diyor. Acaba yanlis bilgilerden dolayi kendimle kıyaslayınca belki tam bilmiyor ondan mi böyle düşünüyor.
? ya niye dalga geçiyim siz iyi misiniz benim önceden bir sürü okb konum falan da var bu dalga geçilecek bişey değil kiBen artık hem dalga geçtiği için hem de konunun fake olduğunu düşündüğüm.icin şikayet ettim.
Inşallah konu kapanir
Tövbe estagfursanki vajinamdan çıkan şey sperme benziyo böyle yapışkan
keyfimden degil bilmediginiz seyler var suan gidebilecek olsam gitmez miyimabi sen neden hala tedavi olmuyosun? buraya yazmayi biliyosun her seyden haberin var koca kizsin git bi kendine iyilik yap insanlar aylardir soyluyolar sana bunu.
Gercekden saka gibi.Ben artık hem dalga geçtiği için hem de konunun fake olduğunu düşündüğüm.icin şikayet ettim.
Inşallah konu kapanir
Bence sen böyle kuruntu yaptığın için gecikme yaşıyorsun yada hormonal Bi durum ilişki de yaşamadım diyorsun daha neyi anlamak istemiyorsun o kadar kolay mı sanıyorsunuz hamile kalmayı ne kadar uğraş veriyoruz bizler tedavi görüyoruz. Yok dışarıda tuvalete girmiş de eee sen spermin ne demek olduğunu bile bilmediğini anlatıyorsun benden sperm gibi şeyler geliyor falan yaşında 18 okulda bile anlatıyorlar bu kadar de değildir sanırım ayrıca o kadar korkuyorsan girme arkadaşım dışarıda tuvalete oturma klozete madem kendini bu kadar korkuyorsun uzak dur ve kesinlikle destek albirkaç gün oynuyo genelde düzenli. bu ay biraz gecikti
? ya niye dalga geçiyim siz iyi misiniz benim önceden bir sürü okb konum falan da var bu dalga geçilecek bişey değil ki