Utandığım bir konu

İkna olacak mısınız, ne desek olmayacaksınız.
Milyonda 1 ihtimal dahilinde bile değil, bu düşündüğünüz hiç bir yolla hamile kalmanız.
Hayatınızda bir erkekle olmadan , oradan buradan, dokunarak, oturarak vs. bir yolla olmaz.
Olmaz.
Olmaz.
Olmaz.

Bunca insan yazmis ama hala kalıbımı basarim konu sahibi İKNA olmadi...

Amacim dalga gecmek degil. Ama imkansiz bu dedigin lutfen boyle seyler dusunupde kafani bunlarla yorma.
Ozele gidemiyosan devlete git ama bi psikologa gorun

O zevk suyu erkekten gelen zevk suyu bu 1.
İkincisi bunlar hep bilgisizlikten.
Üçüncüsü psikolojik yardım alın.
Millet uğraşıyor olmuyor sen böyle nasıl hamile kalasın yahu

Gercek bir cinsel birliktelik yasansa ve bunu hamile miyim diye takinti haline getirseniz anlarim da biyolojik olarak mumkun olmayan bir seyi olmus gibi dusunup takinti haline getirmenizi anlayamiyorum.

Tıbbi bir mucize falan mi oldugunuza inaniyorsunuz?

ya simdi benle dalga gecceksiniz ya da inanmayacaksiniz ama yazayim. cok dusuk bir ihtimal oldugunu anladim tamam. ama milyonda 1 bile olsa niye olmasin diyorum. bazen insanlar cidden dusuk ihtimalli seyleri yasiyor. ya kendim oyle olacagim diye degil ama hz.meryem gibi yani imkansiz ama olmus diye biliyoruz sonucta. biliyorum diger insanlar boyle dusunmuyorlar ama ben biraz mucizelere inanana biriyim bi de takintiliyim.

canım benim artık ne yaşamışsan çocukluğunda, o beynini nasıl bozmuşlarsa...
bunlar normal duşunceler değil, im kan sız, im kan sız.
dunya uzerinde bir kişi bile öyle hamile kalmamıştır.
rahat ol, mumkun değil.
öyle keskin tabularla dolu bir toplumda yaşıyoruz ki, kafamıza öyle şeyler kodlanıyor ki, çoğumuz okbli ya da anksiyeteliyiz zaten başka başka konularda.

Bak şimdi tuvalet peçetesi, dışarıdaki eşyalar falan hepsi tamam da; kendi zevk suyundan hamile kalabileceğini düşünmen komik değil mi?

şakadır umarım 2021 e girdikkkk ve böyle düşüncelerrrrrr

Bu yöntemle hamile kalmayı basarirsan söz veriyorum o çocuğun bütün eğitim masraflarına kadar karsilayacagim. Evlenip çocuk yapmaya kalkınca aslında ne kadar zor bı iş olduğunu anlayacaksın

abi sen neden hala tedavi olmuyosun? buraya yazmayi biliyosun her seyden haberin var koca kizsin git bi kendine iyilik yap insanlar aylardir soyluyolar sana bunu.
başka bu tür konuları damı var yanii?kaç yaşındaki bu üye ?k.k da son aylarda gördüğüm en tuhaf konu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…