Utandığım bir konu

sizi anlıyorum haklısınız ancak şöyle düşünün:
obsesif hastalar bir türlü ikna olamazlar, sürekli korku ve ikilemle yaşarlar.

mesela konu sahibi bir doktor olsaydı ve bu OKB'si de olsaydı,yine de bu düşüncelerine engel olamazdı muhtemelen. çünkü bu hastalıkta oto-kontrol gerçekten devreden çıkıyor.

insan en iyi bildiğini bile sorguluyor.

bence konu sahibi hasta, bizimle dalga geçmiyor

mesela tuvalet kagidinda kalabilir mi ya da banyo icin oturdugum oturakta

Aciiilllll Pisikatriye görünün eğer dedigin gibi cinsellik adına bir şey yasamiyorsan piskolojik dir cinsellik yaşayıp içinizde pişmanlıkla birlikte şüpheniz varsa kadın doğuma gidin

Çok fena vesvese yapmışsınız, çok fazla gençsiniz sanırım, o hamile bırakan zevk suyı erkeğinki kendşnizinki değil. Dışaeıdan bulaşan spermle hamile kalırsanız bırakın doğsun zaten bilimsel bir mucize olur o, sperm vücut dışında bir kaç dakika içinde ölüyor, düşündüğünüz imkansız yani.

yalnız mellifluous ,siz şimdi burayı okudunuz,azıcık rahatladınız ya... birkaç saate yine aynısı gibi olacaksınız,çünkü bu hastalık bir kısır döngüdür. tıbbi tedavi dışında hiçbir şey sizi düzeltemez.

o yüzden konumu açtım,oh rahatlattılar beni tamam, diyip de doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

çünkü adım gibi eminim yine tekrarlayacak düşünceleriniz. belki yine aynı konuda veya başka bir konuda.

ancak yine olacak,biliyorum. pazartesi doktora gidin mutlaka,tamam mı?

bunun hastalık takıntısı versiyonunu da yaşamıştım aynı dediğiniz gibi oluyor, ama regl olursam o zaman inanırım

o zaman göbeğim niye hamile göbeği gibi ( ablam kilo aldım saçmalama diyo ama normalde bu kadar göbeğim çıkmazdı
benimki de habire kruvasan yemekten büyüdü,yakında okula yazdıracağım hatta

acaba kruvasandan hamile miyim ??

** Allah affetsin dayanamadım konu sahibi,özür dilerim

Dalga geçiyorsunuz sanirim, gelen sivi sperme benziyor diyorsunuz, kendi kendinizi mi hamile bırakacak değilsiniz ya. Elinize sperm bulaşırsa kurur gider heryerde de sperm çeşmeleri var sanki bulaşacak. Cok dert ediyorsunuz her wc ye girmeden önce elinizi yikayin.

Konu sahibi hasta sağlıklı düşünemiyor

Evlende kurtul
Hic degilse nasil hamile kalindigini ogrenirsin.
Bu saydiklarin cok hayal urunu
Baya kotusun bence lutfen doktora gorun.
Okdar insan neler yazmis sen hala gobegim neden cikiyo yaziyosun..

Bu arada dediklerin olaydi ne guzel erkeklerin kahrini cekmeden cocuk sahibi olurduk
Doktora mutlakaaaaa git ama mutlaka. Boyle yasanmaz
Sen gebelik testi bile alip yaparsin iki gun sonra, bekar oldugun iliskin olmadigi halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…