- 23 Kasım 2020
- 231
- 552
- 29
- Konu Sahibi mellifluous
Eline dışarıdan bulaşıp oradan döne dolaşa eve gelip en erken belki bilmem kaç saat sonra gelen zevk suyuyla birleşip rahminize yerleşecek çocuk bırakın doğsun ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence gitmezsin. bazi insanlar boyle, cozum istemiyolar dikkat cekmek istiyolar.keyfimden degil bilmediginiz seyler var suan gidebilecek olsam gitmez miyim
ya simdi benle dalga gecceksiniz ya da inanmayacaksiniz ama yazayim. cok dusuk bir ihtimal oldugunu anladim tamam. ama milyonda 1 bile olsa niye olmasin diyorum. bazen insanlar cidden dusuk ihtimalli seyleri yasiyor. ya kendim oyle olacagim diye degil ama hz.meryem gibi yani imkansiz ama olmus diye biliyoruz sonucta. biliyorum diger insanlar boyle dusunmuyorlar ama ben biraz mucizelere inanana biriyim bi de takintiliyim.Gercek bir cinsel birliktelik yasansa ve bunu hamile miyim diye takinti haline getirseniz anlarim da biyolojik olarak mumkun olmayan bir seyi olmus gibi dusunup takinti haline getirmenizi anlayamiyorum.
Tıbbi bir mucize falan mi oldugunuza inaniyorsunuz?
Bak şimdi tuvalet peçetesi, dışarıdaki eşyalar falan hepsi tamam da; kendi zevk suyundan hamile kalabileceğini düşünmen komik değil mi?ya simdi benle dalga gecceksiniz ya da inanmayacaksiniz ama yazayim. cok dusuk bir ihtimal oldugunu anladim tamam. ama milyonda 1 bile olsa niye olmasin diyorum. bazen insanlar cidden dusuk ihtimalli seyleri yasiyor. ya kendim oyle olacagim diye degil ama hz.meryem gibi yani imkansiz ama olmus diye biliyoruz sonucta. biliyorum diger insanlar boyle dusunmuyorlar ama ben biraz mucizelere inanana biriyim bi de takintiliyim.
40-45 güne kadar normal. merak etmeyin.birkaç gün oynuyo genelde düzenli. bu ay biraz gecikti
şakadır umarım 2021 e girdikkkk ve böyle düşüncelerrrrrrbunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
Bahsettiğiniz şey sadece akıntı bu arada, beyaz renkte olabiliyor bazen sarımsı. Normal merak etmeyin.sanki vajinamdan çıkan şey sperme benziyo böyle yapışkan
yaş kaç acaba 8 9 mu?sanki vajinamdan çıkan şey sperme benziyo böyle yapışkan
Bu yöntemle hamile kalmayı basarirsan söz veriyorum o çocuğun bütün eğitim masraflarına kadar karsilayacagim. Evlenip çocuk yapmaya kalkınca aslında ne kadar zor bı iş olduğunu anlayacaksınbunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
başka bu tür konuları damı var yanii?kaç yaşındaki bu üye ?k.k da son aylarda gördüğüm en tuhaf konu buabi sen neden hala tedavi olmuyosun? buraya yazmayi biliyosun her seyden haberin var koca kizsin git bi kendine iyilik yap insanlar aylardir soyluyolar sana bunu.
Mantıklı bir noktaya parmak bastın bakBirşey sorcam.. Tuvaletten sperm bulaşmasından korkan apla.. Biz kadınlar tuvaletine gittiğimiz için korkmuyoruz ....
18 falan sanirim. kendisine okb teshisi koymus burada care ariyor.başka bu tür konuları damı var yanii?kaç yaşındaki bu üye ?k.k da son aylarda gördüğüm en tuhaf konu bu
Yaaaa Rabbimmm.. Sana bırakıyorumo zaman göbeğim niye hamile göbeği gibi ( ablam kilo aldım saçmalama diyo ama normalde bu kadar göbeğim çıkmazdı