- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
-
- Konu Sahibi mellifluous
yemin ederim fake değil daha önceden de böyle bir şey yazmıştım hala reglim geciktiğinde aklıma geliyo keşke fake olsaHayatım o hamile kalınan zevk suyu sana değil erkeğe ait olması lazım. Yoksa ohooo dünyada milyonlarca kadın kendi kendine hamile kalırdı aklın alıyor mu bunu?? Ayrıca sperm dışarı çıktığı an ölür öyle yok sperme dokundum hamile kaldım diye bısey söz konusu olamaz. Ayrıca konun fake ama gene de yazmıs olayım.
sperm bulaşmış bir yere dokunmuş olma ihtimalim falan mı var mı peki sizce. ne biliyim dış mekandaki tuvalet kağıdına falan uffBahsedilen zevk suyu kadınlarınki değil, erkeklerin zevk suyunda sperm olabiliyor. Sperm olmadan nasıl hamile kalabilirsin? Tek çözüm psikiyatri.
çok teşekkür ederim biraz rahatladım. dış mekandaki tuvalet kağıdı falan temas ediyor diye korkuyorum.1) Spermler dış ortamda maksimum yarım saat yaşarlar, yaşamaları için optimum sıcaklık 35 derecedir,bundan dolayı erkeklerin testislerinin kan akımı farklıdır ve bu sayede vücudun diğer bölgelerine göre daha serin kalır.
2)Spermsiz döllenme olmaz, hamile kalamazsınız.
3)kadınlar da erkekler gibi orgasm olur, KADIN cinsiyetin zevk sıvısında sperm olur mu? OLMAZ.
4) dışarıdan sperm alıp elinizle vajinanıza değdirmekten korkuyorsunuz değil mi? Aynen zaten erkekler de çiçek sular gibi etrafa sperm saçarak geziyorlar,hatta siz de çamaşırsız geziyorsunuz öyle ki elinizi doğrudan doğruya vajeninize sürebiliyorsunuz.
ne kadar mantıksız değil mi? okuyunca zihniniz ikna olur diye yazdım.
bakın size bilimsel olarak tamamen nesnel bir şekilde durumu açıkladım.
şimdi siz söyleyin,sizce söyledikleriniz mantıklı şeyler mi?
Bulaşsanız da o spermler ölü ölü.sperm bulaşmış bir yere dokunmuş olma ihtimalim falan mı var mı peki sizce. ne biliyim dış mekandaki tuvalet kağıdına falan uff
kız muhittin sen de ismını degıstır gordugum anda gulme geliyo banaAçıkca yazacağım pekiş vajinaya girmeden hamile.kalmazsiniz.. eğer çok korkuyorsanız ilişkiye girmeyin psikoloğa gidin
Bacim biz bebek olsun diye direk kocayla deniyoruz olmuyor korkma bu kadar kolay degil bu islerbunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
Bacim şubatı bekliyorum hdhdhdkız muhittin sen de ismını degıstır gordugum anda gulme geliyo bana
imkansıza yakın ama imkansız değil işte dimi bende de olabilir evet milyonda 1 ama olabilir o zamanGercek olduğunuzu varsayarak cevap yazıyorum,
Erkek olmadan hamile kalamazsınız, vücudumuz sperm üretmiyor (keşke üretse) dışardaki tuvaletlerden hamile kalma gibi komik hikayeleri bende duydum. Ama gerçekten imkansıza yakın birşey o dediginiz olay
az kaldı bacım muhittinı gordugum anda suphe ediyorum vallaBacim şubatı bekliyorum hdhdhd
illa Meryem Ana olmak istiyorsun galıbaimkansıza yakın ama imkansız değil işte dimi bende de olabilir evet milyonda 1 ama olabilir o zaman
Bu surtunmenin upgrade olmus versiyonu herhalde.sanki vajinamdan çıkan şey sperme benziyo böyle yapışkan