Utandığım bir konu

yemin ederim fake değil daha önceden de böyle bir şey yazmıştım hala reglim geciktiğinde aklıma geliyo keşke fake olsa

Bahsedilen zevk suyu kadınlarınki değil, erkeklerin zevk suyunda sperm olabiliyor. Sperm olmadan nasıl hamile kalabilirsin? Tek çözüm psikiyatri.
sperm bulaşmış bir yere dokunmuş olma ihtimalim falan mı var mı peki sizce. ne biliyim dış mekandaki tuvalet kağıdına falan uff

1) Spermler dış ortamda maksimum yarım saat yaşarlar, yaşamaları için optimum sıcaklık 35 derecedir,bundan dolayı erkeklerin testislerinin kan akımı farklıdır ve bu sayede vücudun diğer bölgelerine göre daha serin kalır.

2)Spermsiz döllenme olmaz, hamile kalamazsınız.

3)kadınlar da erkekler gibi orgasm olur, KADIN cinsiyetin zevk sıvısında sperm olur mu? OLMAZ.

4) dışarıdan sperm alıp elinizle vajinanıza değdirmekten korkuyorsunuz değil mi? Aynen zaten erkekler de çiçek sular gibi etrafa sperm saçarak geziyorlar,hatta siz de çamaşırsız geziyorsunuz öyle ki elinizi doğrudan doğruya vajeninize sürebiliyorsunuz.

ne kadar mantıksız değil mi? okuyunca zihniniz ikna olur diye yazdım.

bakın size bilimsel olarak tamamen nesnel bir şekilde durumu açıkladım.

şimdi siz söyleyin,sizce söyledikleriniz mantıklı şeyler mi?

çok teşekkür ederim biraz rahatladım. dış mekandaki tuvalet kağıdı falan temas ediyor diye korkuyorum.

Gercek olduğunuzu varsayarak cevap yazıyorum,
Erkek olmadan hamile kalamazsınız, vücudumuz sperm üretmiyor (keşke üretse ) dışardaki tuvaletlerden hamile kalma gibi komik hikayeleri bende duydum. Ama gerçekten imkansıza yakın birşey o dediginiz olay

sperm bulaşmış bir yere dokunmuş olma ihtimalim falan mı var mı peki sizce. ne biliyim dış mekandaki tuvalet kağıdına falan uff
Bulaşsanız da o spermler ölü ölü.
Bakın sperm denen şeyler havayla temas edince ölüyor. Erkeğin cinsel organından kadının cinsel organına havayla temas etmeden geçmesi gerekiyor. Isı bile önemli. Vücut ısısının altında yaşayamaz. Yani en az 36 derece olması lazım. Bu ne demek? Dışarısı ortalama 25-27 arasıdır.
Allah aşkına açın bir cinsellikle ilgili kirap okuyun

Bacim biz bebek olsun diye direk kocayla deniyoruz olmuyor korkma bu kadar kolay degil bu isler

Çok fazla ütopik hamile kalma hikayesi okumuşsunuz veya izlemişsiniz.
Bence önce böyle haberleri takip etmeyi bırakın denk gelirseniz haber içeriğine bakmayın

imkansıza yakın ama imkansız değil işte dimi bende de olabilir evet milyonda 1 ama olabilir o zaman

Dış ortamdan eve gelince ellerinizi en az 20 saniye sabunla yıkıyorsanız yüzde 0.00001... ihtimal dedıgınız gibi gebe kalma ıhtımali varsa da kalmazsınız, korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…