Utandığım bir konu

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya

Psikiyatriye görünün bi.

Yani olmayacağı alenen belli.
Meryem ana değilseniz sperm olmadan hamile kalamazsınız.
Spermler havayla temas edince zaten ölür. Erkeğin testisinden kadının vücuduna geçmesi lazım. Vücut sıcağından düşük yada sıcak ısıda dahi canlı kalamaz. Yani elinize sperm geldi de sürdünüz gebe kaldınız falan bunlar ihtimal dışı.

mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım.
Bir de bu kısım şaka değil mi? Lütfen şaka olsun.

Canım öncelikle destek almayı düşün bide zevk suyu kendin için değil erkeğin zevk suyundan hamile kalma gibi du durum var merak etme

o erkeğin zevk suyu. Erkek boşalmadan önce gelen zevk suyunun içinde de sperm mevcut. Bazı insanlar geri çekilerek korunmaya çalışıyor ama hamile kalıyor ya. İşte o zevk suyundan.
erkek olmadan olmaz yani :)
Sperm dış ortamda canlı kalmaz ölür. Genital bölgene değerek de rahmine kadar ulaşması imkansız bir olay. İstersen önce bir jinekoloğa gidip sorularını sor rahatla. Sonra da psikiyatri desteği almalısın.

valla dalga geçmiyorum bunu kafama o kadar taktım ki önceden de benzer bir şey sormuştum. yani doğru olmaz ama bir kere böyle bir şey olmuş sonucta ay çok saçmalıyorum ama elimde değil

Her gün şaşıracak bir konu çıkıyor burda. Gebelik bölümün de bir çok konu var hamile kalmak isteyen olmayan kadınlarla ilgili dalga mı geçiyorsunuz. En basit bir fen kitabı okuyun internet elinizin altında okuyun yani zor değil.

Hayatım o hamile kalınan zevk suyu sana değil erkeğe ait olması lazım. Yoksa ohooo dünyada milyonlarca kadın kendi kendine hamile kalırdı aklın alıyor mu bunu?? Ayrıca sperm dışarı çıktığı an ölür öyle yok sperme dokundum hamile kaldım diye bısey söz konusu olamaz. Ayrıca konun fake ama gene de yazmıs olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…